190
MED56675FD263A94577BBD82532242E619D

Fint radhus i bra område

Kommande®

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Drivbänksvägen 38

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea109 kvm
Biarea20 kvm
Tomtarea118 kvm
Byggår1978

Som utgångsbud: SEK 3,895,000

Välkommen till detta fräscha välplanerade radhus om 4 rok, totalt 109+ 20kvm med fint läge i trevligt radhusområde. Radhuset präglas av generösa ytor i ljusa färger och gott om förvaring. Snyggt kök med matplats.
Ljust trevligt vardagsrum med utgång till uteplats. Tre trevliga sovrum med det ena på den inredda vinden.
WC på nedre plan och ett stort badrum på övervåningen med tvättpelare. Två uteplatser med gott om sol hela dagen. Friköpt tomt.

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
109 kvm
Areakälla
areauppgifter enligt taxerings
Biarea
20 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2½-plans radhus
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
Direktverkande el
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
fasad
Tegel/Trä
Fönster
2 glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Åkerviolen 47
Övrigt
2010 Gästtoalett på entréplan
2013 Yttertak rengjort och behandlat mot alg/påväxt
2013 Renovering av golvbrunnar
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,443,000
Byggnadsvärde
SEK 1,168,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,628,000
Tomt
Areal
118 kvm
Planbestämmelser
Vattenskyddsområde (2008-11-25) Stadsplan (1975-12-17)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Åkerviolen GA:1

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Drivbänksvägen 38

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg