510
MED0ADF3F39024147D8A05735CF08D7ED08

Såld!

BR-radhus med balkong i härligt läge mot skogsparti och uteplats mot den trevliga innergården!Diligensvägen 51 Jarlaberg, Nacka

Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 51Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3.5 rok

BOAREA

108 kvm

LÄGENHETSNUMMER

99-2622-2-147-5

MÅNADSAVGIFT

7 517 kr

BYGGÅR

1987

BR-radhus med balkong i härligt läge mot skogsparti och uteplats mot den trevliga innergården!

Omfattande renoverat BR-radhus i populära Jarlaberg. Här har du tillgång till både balkong i härligt läge mot skogsparti och uteplats mot den trevliga innergården. Bostaden är omfattande renoverad 2020 och i mycket gott skick. Här får du en modern och snyggt renoverad bostad med två fina sociala ytor, två sovrum och två badrum. Övre planet består av kök och vardagsrum i öppen planlösning, dusch/wc och tvättstuga samt inglasad balkong i helt insynsfritt läge ut mot skogspartiet utanför. Köksön i köksdelen blir en naturlig samlingspunkt, som man gärna samlas kring för att laga mat och umgås. Nedre planet erbjuder två sovrum och ett allrum som kan användas till ytterligare sovavdelning eller TV-/hobbyrum. Här finns också ytterligare en dusch/wc (med plats för badkar) samt ett stort förråd/klädkammare - det perfekta förvaringsutrymmet. Även under trappan finns det plats för förvaring och i uteförråd på framsidan av huset.

Brf Fjädern är en välskött förening med fin innergård med lekplats och gårdshus som erbjuder gemensamhetslokaler i form av välutrustad tvättstuga, bastu och samlingslokal samt en övernattningslägenhet för den som önskar hyra till sina gäster. Nära till mataffär, buss, Nacka Strand samt Nacka Forums stora utbud av shopping och service. Natur och bad på promenadavstånd (fantastiska naturreservatet Nyckelviken angränsar till Jarlaberg). När tunnelbanan till Nacka står klar (ca 2030) kommer det att finnas en uppgång även på Jarlaberg-sidan av 222:an. Båtlinje från närbelägna Nacka strand finns in till city och ut i skärgården.

Missa inte denna fantastiskt fina bostad. Varmt välkommen till visning!

Ansvarig mäklare

Bilder

Diligensvägen 51 med egen entré

Snyggt renoverad etagelägenhet med öppen, social planlösning

Härlig inglasad balkong

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg