190
MED859029C7563848BBB904CBDB59903D87

Smakfullt renoverad bostad på populära Dagsgränd!Dagsgränd 15 Morö Backe, Skellefteå

Kommande®

Morö Backe, Skellefteå

Dagsgränd 15


PRIS (utgångspris)2 900 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

104 kvm

TOMTAREA

499 kvm

BYGGÅR

1988

DRIFTSKOSTNAD

2 771 kr/månad

PRIS

2 900 000 kr utgångspris

Smakfullt renoverad bostad på populära Dagsgränd!

Varmt välkommen till Dagsgränd 15 - detta trivsamma och smakfullt renoverade bostadshus om 104 kvm fördelade på två våningsplan!
Bostaden är välplacerad med en fantastisk uteplats i sydöst som bjuder på en trevlig inglasad altan med stora skjutpartier för att hålla den värsta värmen ute under de soligaste dagarna. På baksidan av huset hittar ni gott om grönytor perfekt för de små familjemedlemmarna. Vore inte detta nog så finner ni dessutom ett gästhus på tomten som ett komplement när långväga gäster hälsar på eller det äldre barnet längtar efter något eget att husera i.

Bostaden håller genomgående god standard och stoltserar exempelvis med ett nytt stilfullt kök, nya 3-glasfönster, enhetliga golv samt två nyrenoverade badrum. Sobra färger och material av hög kvalité är något som ytterligare förstärker den trevliga känslan detta hem levererar redan vid entrén. Du som ny ägare kan lägga energin på att sätta din egen prägel med inredning och och skapa ett hem anpassat efter just dina behov och önskemål utifrån redan fantastiska förutsättningar!

Här erbjuds du en trivsam planlösning där ni hittar köket till vänster om hallen och utrymmet är ljust och väl tilltaget då väggen mellan kök och vardagsrum öppnats upp och möjliggör en stor härlig köksö i det renoverade köket. Från köket når du den inglasade altanen som bjuder in till mängder av härliga middagar från tidig vår till sen höst och där du kan samla hela familjen eller kompisgänget. Via hallen och köket når du sedan vardagsrummet som släpper in mängder med ljus. Den öppna planlösningen mellan dessa två rum öppnar upp för att kunna möblera med ett stort härligt matsalsbord för flertalet personer i vardagsrummet samtidigt som du rymmer en större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel.

På entréplan hittar du också bostadens första av totalt tre rymliga sovrum samt ett uppdaterat badrum utrustat med badkar och en tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och förvaringsmöjligheter. Här finns också plats för att enkelt och effektivt kunna hänga upp de blöta klädesplaggen.

På övre plan möts vi av ytterligare två välplanerade sovrum samt ett fullutrustat badrum. Ett av sovrummen har platsbyggda garderober löpande längst hela den ena väggen och rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Det andra sovrummet är även det vältilltaget till ytan och kan användas som både barn- eller ungdomsrum, gästrum eller som ett väldigt lyxigt hemmakontor. Badrummet erbjuder er både smakfulla ytskikt samt en kommod optimal för småförvaring samt WC och dusch.

Huset är genomgående mycket välplanerat sett till ytan och detta öppnar upp för många olika typer av inredningsval.
Missa inte möjligheten att förvärva en bostad som erbjuder dig ynnesten att bara bära in dina tillhörigheter och börja trivas!

Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både affär, skola, förskola och grönområden.
Här bor ni med småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som ni på gångavstånd finner mysiga promenadstråk. Gym kommer också att påbörja byggas vid årsskiftet på andra sidan Skelleftehamnsvägen.
Den här bostaden vill ni inte missa!

Detta är kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MED859029C7563848BBB904CBDB59903D87
MED2797C576B7AD470EB9F2A745C48CBDFB
MEDCD4B2692B4B74BE198AC016CB7F8D612
MED686F672F327B477ABBB29096585F2D36
MEDAC6481D2D6414EA997DD0C69EC408E73

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

104 kvm

TOMTAREA

499 kvm

BYGGÅR

1988

DRIFTSKOSTNAD

2 771 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Välkommande trevlig hall med plats för både möblemang under trappen samt yta för avhängning av ytterplagg direkt till höger. Golvet är beklätt med grått klinker och vägarna är tapetserade med en modern mönstrad tapet. Direkt till vänster har vi en vitmålad trapp som leder oss upp till övervåningen.

BADRUM

Till höger finner vi bostadens första badrum. Inredningen består av badkar, wc, handfat med kommod med praktiskt förvaring, högskåp samt spegel med integrerad belysning. Badrummet går i ljusa toner, då väggarna och kakel är målade i en trevlig ljus kulör samt mörkgrått golv. Ett fönster.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan finner vi intill badrummet och här är golvet beklätt med en våtrumsmatta i ljust mönster samt ljusa väggar och delvis ljust kakel ovan arbetsbänk. Den maskinell utrustning består av tvättmaskin. Här finns även en praktisk arbetsbänk med ho och förvaringsmöjlighet under och ovan. Samt hyllsystem på vägg som maximerar förvaringen.

SOVRUM 1

Bostadens första sovrum är generöst till ytan och med fina ytskikt. Här ligger ett ljust fint klickgolv mot målade väggar i behagliga kulör. Två praktiska inbyggda garderober och ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här kan man fördel möblera med fullstorsäng med tillhörande sängbord samt annat möblemang om så önskas.

KÖK

Köket, husets hjärta. Här möts vi av ett inbjudande kök med harmoniserande materialval och en härlig rymd. På golvet ligger ett fint klickgolv som möter det mörka köksluckorna på ett tilltalande sätt. Vi erbjuds mörka luckor med över- och underskåp för att maximera förvaringen. Ljus arbetsbänk mot ett modernt hexagon mönstrat kakel. Maskinell inredning består av spishäll, mikrovågsugn, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys. Här finner vi även en praktisk köksö med förvaring och möjlighet för sittplats. Från köket möts vi av en öppen planlösning mot vardagsrummet och med utgång till inglasningen.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum i sällskaplig planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Intill fönsterparti finns yta för en matplats upp mot 6-8 sittplatser. Här kan man även inreda med en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. På golvet ligger även här det finna klickgolvet som återfinns i köket. Väggarna är ljusa samt vitt tak. Mellan vardagsrum och kök når vi till den stora härliga inglasningen, här har vi skjutdörrar och jalusier som hjälper till att optimera möjligheten att njuta av platsen från tidig vår till sent höst. Inglasningen erbjuder utrymme för att möblera både med loungegrupp och matgrupp.

SOVRUM 2

På övreplan finner vi ytterligare två sovrum med generösa kvadratmeter. Till vänster ligger sovrum två. Här ligger ett ljust fint klickgolv mot en vacker fondvägg med tapet i naturens färger och mönster. Detta rum passar sig ypperligt som barnrum, man kan möblera med med säng, sängmöbler, förvaringsmöbler, skrivbord och fortfarande skapa yta för lek. Från detta rum når vi till bostadens balkong med utsikt över bakgården.

SOVRUM 3 - MASTER BEDROOM

Bostadens tredje och sista sovrum, vad som idag är inrett till master bedroom finner vi direkt till höger från trapphuset. Även här ligger ett stiligt ljust klickgolv, målade väggar i en behaglig blågrön kulör samt vitt tak. Här finns praktiska inbyggda garderober som är inmålade i samma härliga väggfärg med snygga stilrena svarta beslag. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM 2

Rymligt, ljust och trevligt badrum med modern mörkare våtrumsmatta på golv sam ljusa väggar. Inredningen består av en ljus kommod med förvaringslådor och stort handfat, spegel, högskåp, handukstork, dusch med vikbara duschväggar i glas samt wc.

Om området

Morö Backe är ett omtyckt och barnvänligt område med ett flertal förskolor samt Morö Backe skolan årskurs F-9. Här finns även Skellefteå Ridklubb, promenadstråk i skogen och skyttebana. Flertalet fotbollsplaner och ishockeyrink. Solbacken handelsområde ligger inom bekvämt cykelavstånd där du hittar ett flertal matbutiker, klädbutiker samt olika butiker för hemmet och fritid.

Ekonomi

VA

5 548 kr

UPPVÄRMNING

24 879 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

33 250 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader.
Kostnaden för uppvärmningen avser även hushållsel.

2022: El: 16 381 kWh. Total kostnad: 26 153 kr ( inklusive elpriskompensation)
2021: El: 15 166 kWh. Total kostnad: 23 605 kr ( minus januari )

Vattenförbrukningen är baserad på schablon, 2 vuxna och 4 barn (50/kub vatten/år)

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl.

Här sitter en 20-säkring, fiber är indraget.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1988

UPPVÄRMNING

Luftburen golvvärme

VENTILATION

F med återvinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-11-27

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

110 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

155 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

FASAD

Tegel

FÖNSTER

3-glas samt kopplade 2+1-glas.

TAK

Tegel

FASTIGHETSBETECKNING

Junibacken 44

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd på tomten samt ett gästhus.

ÖVRIGT

2020: Nytt kök
2020: Nya ytskikt golv 1:a plan
2020: Nya ytskikt ovanvåning med inbyggda garderober
2020: Öppnat upp en vägg mellan kök och vardagsrum
2023: Ny kommod och wc badrum 1:a plan. Ommålning av ytskikt.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 426 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 075 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 204 000 kr

Tomt

AREAL

499 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

UTEPLATS

Balkong och altan

PARKERING

Garage plus uppfart

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1984-01-10)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Skellefteå Junibacken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning

Viktiga dokument & länkar

HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
rapport Skellefteå kraft
Bostadsbeskrivning
Kommande

Karta

Skellefteå Morö Backe

Dagsgränd 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg