MEDFAB67209CC7F436E9EDD6A65FAE7BC2B

Välkommen till Brf Villa Stallhagen!

Boka visning

Stallhagen, VÄSTERÅS

Claréusgatan 12

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,105 inkl. värme, kallvatten, bredband, grundutbud tv via Comhem Varmvatten samt el debiteras separat efter individuell förbrukning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0904 (S9 1004 enligt ek.plan)
Byggår2017
Driftskostnad500 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,050,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

22
October | Thursday
Kl 16:30 - 17:00
Förbokning behövs! Välkomna!
25
October | Sunday
Kl 11:50 - 12:20
Förbokning behövs! Välkomna!

Välkommen till Claréusgatan 12 och Slottsträdgården/Stallhagen! Denna rymliga 3:a är belägen i trivsamma, attraktiva och anrika kvarter,där du har riktigt nära avstånd till centrum, Mälaren samt även centralstationen. Lägenheten är byggd år 2017 så här känns det fortfarande nytt och fräscht. Lägenheten finner ni på entréplanet och den har en stor inglasad balkong där du har vy mot slottet. Här finns både badrum och gäst-wc samt gott om förvaringsmöjligheter med bland annat en stor klädkammare intill ett av sovrummen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som badar i ett härligt ljusinsläpp med gott om fönster i två väderstreck. Otroligt trivsam innergård. Bredband ingår i månadsavgiften. Här är trivselfaktorn hög! Varmt välkommen på visning.

Bilder

Välkommen till Clareusgatan 12

Entré

Entré

Balkong

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré in i hall med klinkergolv och ljusa väggar. Klinkergolvet övergår sedan i parkettgolv som är genomgående för resten av lägenheten. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och i hallen finns även en praktisk skjutdörrsgarderob.

Gäst-wc med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns handfatskommod, spegel samt wc.

Helkaklat badrum i smakfulla toner. Här finns dusch bakom glasväggar, handfatskommod, spegelskåp och wc. Här finns utöver detta även en tvätthörna med tvättmaskin, arbetsbänk samt förvaringsskåp.

Vardagsrum och kök i härlig öppen planlösning och gott ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här finns utgång till den stora inglasade balkongen.

Köket har vita luckor och matchande bänkskivor och kakel där ovan. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spishäll samt diskmaskin. Köket är väldigt lite använt av nuvarande ägaren.

Sovrum 1 med ljusa väggar och stor praktisk klädkammare bakom skjutdörrar.

Sovrum 2 med ljusa väggar. Här finns en garderob/linneskåp.48
Antal rum
3 rum
Boarea
78 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Pris
SEK 3,050,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,105 inkl. värme, kallvatten, bredband, grundutbud tv via Comhem Varmvatten samt el debiteras separat efter individuell förbrukning.
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,800
VA
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Kommentar
VA avser varmvatten som debiteras separat. (Kallvatten ingår i månadsavgiften)
Andel i föreningen
1.8454 %
Kommentar till andelstal
Uppgift om andel av årsavgift saknas
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Förening
Namn
Brf Villa Stallhagen
Om föreningen
I föreningen finns 55 st lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Lägenheterna är fördelade på 6 st huskroppar, med adresserna:
Claréusgatan 8 (hus 7), Claréusgatan 10 (hus 8), Claréusgatan 12 (hus 9), Claréusgatan 14 (hus 10), Pila-Brittas gata 9 (hus 11) samt Pila-Brittas gata 7 (hus 12).

Föreningen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk förvaltning.
Föreningen har tecknat avtal med MARK Fastighet Mälardalen AB angående fastighetsskötsel.

Fastigheten värms med fjärrvärme, som ingår i avgiften. Även kallt vatten ingår i avgiften. Varmvattenförbrukning mäts och debiteras separat för varje lägenhet. El debiteras separat för varje lägenhet. Förbrukning av el och varmvatten mäts via fjärravlästa mätare.

Ett cykelförråd finns mellan varje hus. Man parkerar sin cykel på ledig plats. Dessutom finns ett cykelrum i källaren till hus 11 på Pila-Brittas gata 9. I det senare har även brf Slottsvillan sitt cykelförråd.

Ingen planerad avgiftshöjning för nästa år. (2020-10-13).

Föreningen har en egen hemsida:
https://www.villastallhagen.se/
Antal lägenheter
55
Tv och bredband
Föreningen har ett gruppavtal med Comhem. Triple play ingår i månadsavgiften och omfattar bredband (hastighet 100/10 Mbit/s,) , basutbud TV, samt IP-telefoni (fasta månadsavgiften, kostnad tillkommer för samtal)
Parkering
Det finns 40 bilplatser och 2 MC-platser i garaget, 13 st platser i carport med värmeuttag samt 2 st parkeringsplatser utomhus med värmeuttag. Fyra av garageplatserna är utrustade med laddstationer för el-/hybridbilar. Till garaget och parkeringsplatserna är det separat kö. Styrelsen har hand om kölistan.
I dagsläget (2020-10-13) så finns det några garageplatser lediga. De kostar ca 750 kr/månad.

Ett antal gästplatser utomhus finns också. Dessa kan utnyttjas av gäster via ett besökskort, som delas ut till varje lägenhet. Ett vaktbolag övervakar gästplasterna. Det är förbjudet att parkera på gården eller intill husen - endast lastning och lossning är tillåten.

Det finns vanligtvis gott om lediga parkeringsplatser på gatorna runt föreningen.
Överlåtelseavgift
SEK 1,180 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 470
Övrigt
Föreningen har tillsammans med Brf Slottsvillan en gästlägenhet som kan bokas mot en avgift.

Karta

Stallhagen VÄSTERÅS

Claréusgatan 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg