190
MED7BAB91BEDBFF44D88D8EA0520131FC31

Tvårumslägenhet i toppskick med centralt läge!

Kommande®

Centrum, KARLSTAD

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,725 inklv. värme, VA, hushållsel, kabel-tv och bredband
Antal rum2 rok
Boarea59.5 kvm

Ansvarig mäklare

Trivsam lägenhet i toppskick med mycket centralt läge! Denna tvårumslägenhet på 59 kvm är ljus och fin med härligt burspråk i vardagsrummet som ger fantastiskt ljusinsläpp, modernt och snyggt kök med vita snickerier och helkakalt duschrum med tvättmaskin . Lägenheten har genomgående nytt golv och målade väggar. Här bor du i en bra förening med värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bredband som ingår i månadsavgiften. Fastigheten har en mysig innergård med eftermiddags- och kvällssol. Närhet till allt centrala Karlstad har att erbjuda.

Om området

Hjärtat av Karlstad, Karlstads stadskärna, har Klarälven som rinner med sitt klara vatten genom staden. Här finns vackra strandpromenader längs med Klarälven och trevliga affärsstråk, livsmedelsaffärer och massvis av trevliga restauranger. Karlstad centrum har ett rikt uteliv med många spännande klubbar att besöka och trevliga uteserveringar under sommarhalvåret. I centrum finns även domkyrkan, Karlstads stadsbibliotek, Värmlands museum och det vackra grönområdet Sandgrundsudden med sina stora härliga gräsytor och fina badplats. På Sandgrund finner du även Lars Lerins välbesökta museum.

Kommunikation

Från centrala Karlstad har du alltid goda förbindelser till alla Karlstads bostadsområden genom stadsbussarna där samtliga utgår från Stora Torget. Trevlig tågstation med goda förbindelser till hela Värmland, resterande Sverige och även Norge. I närhet av tågstationen finner ni även en fräsch busstation. Några kilometer utanför Karlstads stadskärna finns även flygplats som kan ta dig ut i världen.

Närservice

Behöver du handla matvaror finns diverse livsmedelsbutiker som t.ex. Hemköp, Coop och Ica till ditt förfogande.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i Karlstad centrum.

Övrigt

I museéparken har man skapat en fantastisk lekplats för både stora och små med bland annat klätterställning, gungor av alla dess slag och linbana. Här kan man ta med sig picknickkorgen och duka upp vid något av de bord och bänkar som finns eller på den stora härliga gräsmattan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Domkyrkan ligger centralt placerad i Karlstad

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg