190

Centrum, Ängelholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,799
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kommer det finnas tillfälle att förvärva en av de omåttligt populära tvårummarna på Kristian II:s väg. Är det just en sådan ni vill lägga vantarna på? Tveka inte - kontakta då mäklaren redan nu för mer info! Denna tvårummare har såväl ett ordentligt kök med matplats, rymligt vardagsrum med balkong mot lugna omgivningar, stort sovrum, renoverat badrum och lyxen av en klädkammare.

Om området

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg