190

Centrum Ängelholm, Ängelholm

Fakta

Boarea195 kvm
Tomtarea908 kvm

Ansvarig mäklare

KOMMANDE - Detta är en fantastiskt fin familjevilla med gott om utrymme! 195 + 110 kvm fördelat på 1½- plan med källare som är beläget på ett väldigt centralt och omtyckt läge med allt vad staden har att erbjuda inom gångavstånd. Huset är till stora delar renoverat sedan nuvarande ägare tog över fastigheten år 2009. Hela ovanvåningen inreddes från att ha varit en råvind. Nu innefattar huset på entréplan två stora sällskapsrum i fil med vacker fiskbensparkett och kamin. Sedan finns kök, badrum, arbetsrum och allrum. På övre plan finns fyra sovrum, ett allrum och ett badrum. I källarplan finns ett garage/förråd, tvättstuga, torkrum, toalett och diverse förrådsutrymmen. Trädgården är lummig med olika härliga uteplatser. Antingen väljer man ett soligt läge intill huset eller så väljer man att fika i skuggan under de stora vackra träden. Hör av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist för mer information på 0431-474133!

Om området

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bil

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg