MEDFC9C3BCA2A59444FBDC774A81DB96ED0

Perfekt pendlarlägenhet intill Knivsta Station!

Boka visning

Knivsta, Knivsta

Centralvägen 38

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,388 Inkl. värme, kallvatten & månadsavgift för el. Obligatorisk tillägg om 200 kr/mån för Bredband & Tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea32 kvm
Våning1 (hiss finns)
LägenhetsnummerA201
Byggår2014
Driftskostnad304 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,175,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 13:30 - 14:00
Öppen visning - Anmäl dig för bättre service!

En välplanerad och stilren etta i hus byggt 2014 i Knivsta! Snyggt grått kök, gott om förvaring dolt bakom skåp och stort badrum. Sängen är placerad i ett sängskåp, vilket gör ytan flexibel. Hela lägenheten andas "lyxigt hotellrum". Nära både mataffärer och annan service och du tar dig till Stockholm på 30 minuter och Uppsala på 10 minuter med tåget om du arbetar eller studerar där.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim på 0767 11 90 90, maxim.alami@husmanhagberg.se

Om området

I Knivsta har du nära till allt. Kommunen har fantastiska grönområden av natur med sjöar, skogar och rikt jordbrukslandskap men också stränder, skogsområden och större ängspartier närmare centrum. För den som gillar att vandra går den klassiska Upplandsleden genom Knivsta som erbjuder varierad vandring genom skog och mark.

I Knivsta finns det tio grundskolor, samt en gymnasieskola med flertal yrkesförberedande program. Det finns också flera kommunala och fristående förskolor.

Kommunikation

SJ-tåg till Stockholm och Uppsala går från Knivsta varje halv- eller heltimme, beroende på tid på dagen. Tågen går regelbundet alla dagar i veckan. SLs pendeltåg stannar också i Knivsta och går, förutom till Uppsala och Stockholm, även till Arlanda. Bussar finns till och från Uppsala och till Arlanda med UL (Upplands lokaltrafik). Buss finns även till Sigtuna och Norrtälje.

Närservice

I Knivsta finns flera restauranger, caféer samt bagerier. I centrum finner du b.la. större matbutiker, apotek, systembolag, frisörer, optiker samt andra bekvämligheter.

Parkering

Knivsta är en stad belägen perfekt mellan Stockholm och Uppsala (även Arlanda). Här har du goda pendlingsmöjligheter åt båda håll både kollektivt och per bil. Det finns flera anordnade parkeringsplatser. Närmare järnvägsstationen finns avgiftsbelagda pendlarparkeringar som också kan nyttjas för korttidsparkering. Det finns dock två avgiftsfria pendlarparkeringar centralt. Vid E4:ans påfart finns avgiftsfri pendlarparkering för både bil och cykel. Här stannar också flera busslinjer.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
32 kvm
Kök
Öppen planlösning mellan kök och rum. Stilren grå köksinredning med rostfria vitvaror och stänkskydd även det i rostfritt. Kyl/frys, inbyggnadsugn, häll, fläkt och diskmaskin. Ljus parkett, vita väggar. Gott om plats för matbord.
Allrum
Öppen planlösning mellan rum och kök. Smart förvaring och inbyggd säng (120 cm?) som går i ett med köket. Och gör att du utan problem får plats med soffa. Ljus parkett, vita väggar.
Hall
Hall med plats för förvaring och en dubbelgarderob. Ljus parkett, vita väggar.
Badrum
Helkaklade vita väggar, mörk våtrumsmatta på golvet. Dusch, handfat, Spegelskåp och WC.
Balkong
Balkong mot innergården.
Förråd
Till lägenheten hör ett förråd beläget i markplan
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,175,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,388 Inkl. värme, kallvatten & månadsavgift för el. Obligatorisk tillägg om 200 kr/mån för Bredband & Tv
Driftskostnad
SEK 3,650 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 1,150
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.8065 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett förråd beläget i markplan
Förening
Namn
Brf Eda 1
Om föreningen
Brf Eda nr 1 bildades 2013 och fastigheten uppfördes sedan 2014. Föreningen äger fastigheten Gredelby 7:79 med gatuadressen Centralvägen 38 och Klyvargatan 13 i Knivsta kommun. Föreningen består av 124 lägenheter, samtliga om 1 rok. Lägenheterna är fördelade i fyra hus om 4 våningar placerade runt en gemensam innergård. På gården finns grönytor, utemöbler och grill. Föreningen har parkeringsplatser, cykelställ, cykelrum, tvättstuga och barnvagnsrum/rullstolsrum. Det finns också en samlingslokal för upp till 30 personer som hyrs för 500 kr.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
124
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal för bredband och kabeltv med Comhem. Bredbandets hastighet är 200 Mbit/sekund.
Parkering
Föreningen har 23 parkeringsplatser under tak med elplint. Avgiften är 575 kronor per månad. Det är kö till platserna, men historiskt sett så har omsättningen varit hög och kötiden är därmed ofta relativt kort. Mejla föreningens ekonomiska förvaltare Mediator Fastighetskonsult på avgifterhyror@mediator.se för att ställa dig i kö.
Ekonomi
Inga planerade ändringar (kontrollerat 2018-02-28)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Föreningen tillåter delat ägande. Den som har för avsikt att bo i lägenheten ska äga minst 10 %.
Överlåtelseavgift
SEK 1,120 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 448
Övrigt
Hushållsel och varmvatten till lägenheten köps via föreningen. Detta debiteras 4 gånger per år, i efterskott.

Karta

Knivsta Knivsta

Centralvägen 38

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg