190
MED283A4FFBB5D54661946418C6B2FFA433

Såld!

Bromma Abrahamsberg, Bromma

Byggmästarvägen 32

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,287 Inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea36 kvm
Lägenhetsnummer1
Byggår1939
Driftskostnad596 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,390,000

Ansvarig mäklare

Genomgående - Välplanerad

Välplanerad 2:a om 36 kvm. Rymligt och ljust vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket. Ett bra sovrum med riktigt goda förvaringsmöjligheter. Perfekt läge i ett lummigt område. Belägen endast några minuter från tunnelbanan.

Om området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Större delen av bebyggelsen växte upp under 30- och 40-talet i form av Brommas karaktäristiska smalhus. Här finns gott om grönområden och lekparker som ger en fin livskvalitet.
I närområde finns många härliga promenadstråk i skogen och utmed Mälaren.
På cykelavstånd finns Kärsön med bad och orörd natur samt Drottningsholms slott med dess vackra park. Judarnskogen som är ett mycket omtyckt naturreservat och i anslutning även Ängbybadet.

Kommunikation

T-bana som tar dig in till City på mindre än 20 minuter. På promenadavstånd ligger Brommaplan med ett stort antal busslinjer samt T-bana. Två stationer från Abrahamsberg mot City ligger Alvik med tvärbana och diverse närservice.

Närservice

I Abrahamsberg hittar du närservice såsom ICA samt små lokala butiker. I området finns det också café, pizzeria och restauranger. Abrahamsbergsskolan och Olovslundskolan, populära skolor med årskurser 0-9 samt bra förskolor.
Friskis&Svettis finns invid tunnelbanan.

Övrigt

I området finns det ett flertal förskolor samt skola med årskurs 1-9.

Bilder

Välkommen till Byggmästarvägen 32!

Lättmöblerat vardagsrum

Fina fönster och vackert parkettgolv

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnade entré med väggar målade i vitt och klinkergolv. Förvaring i platsbyggda garderober som sträcker sig längs ena väggen och även en hatthylla för avhängning. Från hallen öppnar resten av lägenheten upp sig.

Från hallen når vi VARDAGSRUMMET. Generöst rum med stort fönsterparti mot föreningens innergård i fritt läge. Vacker ekparkett på golvet och väggarna målade i vitt. Här ryms en matplats för 4-6 personer och även en stor soffgrupp och ytterligare förvaringsmöblemang om så önskas.

I en halvöppen planlösning från sällskapsytan når vi KÖKET som även det har ett fönster vilket gör lägenheten genomgående och skapar ett härligt ljusflöde. Köket är utrustat med diskho, kyl/frys och gasspis/ugn. Även här är väggarna vitmålade.

Intill kök och vardagsrummet har vi SOVRUMMET. Rofyllt rum med fönster mot grönska och är helt utan insyn. Här finns det gott om plats för en stor säng. Väldigt goda förvaringsmöjligheter genom garderober samt möjlighet till en skrivbordsplats om så önskas.

Från hallen når vi slutligen lägenhetens BADRUM. Kaklat med stora vita kakelplattor på väggarna och blått kakel på golvet. Utrustat med badkar, WC, handfat samt stora speglar på två av väggarna. Fönster för vädring.

Sammanfattning
En mycket välhållen och fin lägenhet. Smart och social planlösning med fönster i två väderstreck gör att lägenheten känns spatiös och luftig. Bara att flytta in!
Antal rum
2 rum
Boarea
36 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,287 Inkl värme och vatten
Driftskostnad
SEK 7,150 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,550
Försäkring
SEK 2,600
Övrigt
SEK 3,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
5.2754 %
Andel av årsavgiften
5.0633 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 8/18/2009
Energiprestanda
194 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Lägenheten nyttjar ett källarförråd.
Förening
Namn
Katalogen 1
Om föreningen
Föreningen Katalogen 1 köpte fastigheten med tomträtt sommaren 2018. Föreningen består av 18 lägenheter på adresserna Byggmästarvägen 32-36. Total lägenhetsarea är 711 m2.

Gemensam tvättstuga utrustad med en tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt cykelrum/barnvagnsrum finns i källaren. Trevlig trädgård på baksidan för den odlingsintresserade.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18
Varav hyreslägenheter
7
Parkering
Boendeparkering på gatorna i området för 300 kr/mån.
Renoveringar
Fastigheten är delvis stambytt. Kontakta mäklaren för mer info.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Bromma Abrahamsberg Bromma

Byggmästarvägen 32

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg