MED5B7DF2E6261849D3859EF3917A66397D

Bromma Abrahamsberg, Bromma

Byggmästarvägen 27

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,334 Värme & Vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea48 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer271002
Byggår1939
Driftskostnad381 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 14:15 - 14:45
Varmt välkommen på visning! Anmäl er gärna för ännu bättre service.

Renoverat kök och badrum * Öppen planlösning * Möjlighet till parkeringsplats * Områdets bästa adress

Välplanerad 2:a om 48 kvm på en av Abrahamsbergs bästa adresser. Rymligt och ljust vardagsrum samt ett bra sovrum. Stilfullt och charmigt kök med goda förvaringsmöjligheter. Perfekt läge i ett lummigt område. Belägen endast några minuter från tunnelbanan.

Om området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Större delen av bebyggelsen växte upp under 30- och 40-talet i form av Brommas karaktäristiska smalhus. Här finns gott om grönområden och lekparker som ger en fin livskvalitet.
I närområde finns många härliga promenadstråk i skogen och utmed Mälaren.
På cykelavstånd finns Kärsön med bad och orörd natur samt Drottningsholms slott med dess vackra park. Judarnskogen som är ett mycket omtyckt naturreservat och i anslutning även Ängbybadet.

Kommunikation

T-bana som tar dig in till City på mindre än 20 minuter. På promenadavstånd ligger Brommaplan med ett stort antal busslinjer samt T-bana. Två stationer från Abrahamsberg mot City ligger Alvik med tvärbana och diverse närservice.

Närservice

I Abrahamsberg hittar du närservice såsom ICA samt små lokala butiker. I området finns det också café, pizzeria och restauranger. Abrahamsbergsskolan och Olovslundskolan, populära skolor med årskurser 0-9 samt bra förskolor.
Friskis&Svettis finns invid tunnelbanan.

Övrigt

I området finns det ett flertal förskolor samt skola med årskurs 1-9.

Bilder

Fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter

Generöst vardagsrum

Välkommen till Byggmästarvägen 27

Vacker fiskbensparkett

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnade entré via en gedigen säkerhetsdörr. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Förvaring genom två garderober och avhängning genom hatthylla. Från hallen öppnar resten av lägenheten upp sig.

Från hallen når vi VARDAGSRUMMET. Generöst rum med stort fönsterparti mot husets framsida. Vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna målade i vitt. Här ryms en matplats för 6-8 personer och även en stor soffgrupp.

I en halvöppen planlösning från sällskapsytan når vi KÖKET. Renoverat kök med vita snickerier, bänkskiva i ek och framtaget tegel på väggarna ger köket en härlig känsla. Fönster i väster. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, gasspis/ugn, fläkt samt diskho. Även här vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Intill kök och vardagsrummet har vi SOVRUMMET. Rofyllt rum med fönster mot grönska, helt utan insyn. Här är det gott om plats för dubbelsäng. Bra förvaring genom tre garderober samt möjlighet till en skrivbordsplats om så önskas.

Från hallen når vi slutligen lägenhetens BADRUM. Helkaklat med stor vita kakelplattor på väggarna och svart kakel på golvet. Utrustat med dusch med glasvägg, WC, kommod med tillhörande badrumsskåp samt handdukstork. Fönster för vädring. Snyggt och stilrent.

Sammanfattning
En mycket välhållen och fint renoverad lägenhet på en av områdets bästa adresser. Smart och social planlösning gör att lägenheten känns spatiös och luftig. Välskött föreningen med parkeringsplatser. Bara att flytta in!
Antal rum
2 rum
Boarea
48 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 2,495,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,334 Värme & Vatten
Driftskostnad
SEK 4,572 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,772
Försäkring
SEK 1,500
Övrigt
SEK 300
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Övrigt = Gas
Andel i föreningen
8.03 %
Andel av årsavgiften
8.03 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 2/13/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
149 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övrigt
Medlemmarna har tillgång till en välutrustad tvättstuga i källarplanet som renoverades 2011 och är således i gott skick. Två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten nyttjar ett rymligt källarförråd
Förening
Namn
Brf Solrosen
Om föreningen
Föreningen förvärvade fastigheten Årsboken 5 år 2010 och består av totalt 13 lägenheter med bostadsrätt. Samtliga lägenheter är 2 rum, antingen 40 eller 48 kvm förutom den gamla ateljén som för några år sedan byggdes om till en lägenhet. Föreningen är belägna på Byggmästarvägen 25 & 27. Man äger fastigheten med tomträtt.

Man har ett lugnt och trevligt läge på höjden i populära Abrahamsberg med endast några minuters gångväg till tunnelbanan. Byggnaderna är i genomgående fint skick (se mer info under "renoveringar".

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Arcada AB. För mer information, besök gärna föreningens hemsida - www.brfsolrosen.se
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
13
Tv och bredband
Tillgång till Fiber genom telia alternativt bredband och TV genom Comhem. Varje bostadsrättshavaren tecknar själv önskvärt abonnemang.
Parkering
Föreningen har totalt sex p-platser som medlemmarna kan hyra. Dessa fördelas enligt kö-system och kostar 450 kr/månad. 1 i kö just nu.
Renoveringar
Inga större renoveringar är planerade de närmaste åren. Först år 2020 ligger det inom planen att renovera balkongerna. Senaste åren har följande åtgärder genomförts:

2011 - Delvis stambyte
2011 - Modernisering av elinstallationer
2011 - Totalrenovering av tvättstuga
2012 - Renovering av fönster inkl. balkong, entrédörrar
2012 - Säkerhetsdörrar och postboxar
2012 - Renovering av trapphus och källargång
2012 - 3st nya parkeringsplatser
2013 - Renovering av tak samt tilläggsisolering
2014 - Sopskåp införskaffas
2016 - Rensning av ventilationskanaler
2016 - Byte av portlås
2017 - Förbättring av elinstallationer
2018 - Ombyggnation och försäljning av lokal till bostadsrätt
2020 - Renovering av entré-portar planeras hösten 2020.
2021- Renovering av balkonger preliminärt hösten 2021.
Ekonomi
Föreningens ekonomi anses stabil där inga större renoveringar planeras de närmaste åren. Inga avgiftsändringar finns därför beslutade i dagsläget.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Bromma Abrahamsberg Bromma

Byggmästarvägen 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg