190

Farsta, Farsta

Brattforsgatan 1

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,761 VA värme Kabel-TV och Bredband 250/100
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea92 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1101/133
Byggår2009
Driftskostnad525 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,195,000

Gavelfyra med tre väldisponerade sovrum och två ordentliga badrum samt en inglasad balkong med eftermiddagssol i attraktiv fastighet! Dessutom med närhet till både förskola och lekplats. Fantastisk välskött innergård för din familj med stora gräsmattor, grillplats och soldäck. Fantastiskt läge med promenadavstånd till kommunikationer.

Om området

Farsta är en citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Ågesta friluftsområde ligger mindre än 1 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb med 18+9 håls golfbana, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning.
Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.
Vintertid plogas sjöarna för skridskoåkning.

Kommunikation

Farsta har mycket goda kommunikationer med både T-bana linje 18 och pendeltåg.
Farsta C är en knutpunkt för tvärgående busstrafik med bussar till bland annat Högdalen och Huddinge sjukhus.

Närservice

Farsta centrum är ett fullservicecentrum med bland annat apotek, vårdcentral och postombud. Vidare finns det massor av butiker för mat, mode och inredning. Mer information om centrumet finns på deras hemsida www.farstacentrum.se
Sickla handelsområde ligger endast 10 min bort med bil, så gör även Port 73 med flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och klädaffärer.

Parkering

I Farsta råder generellt fri datumparkering.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Brf Farsta Dal - Stadgar
Farsta Dal 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna utmärkt disponerade 4:a i gavelläge. Här bor man i ett lugnt område med närhet till Farsta centrum på några minuters promenadavstånd. Bostaden disponeras med en modern öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum som gör bostaden ypperlig för större bjudningar.

Hall:
Bostaden har en rymlig hall med säkerhetsdörr. Här finns gott om plats för avhängning samt ytterligare förvaring samt inbyggda garderober. Det ges även plats för mindre hallmöbel. I sin förlängning öppnar hallen upp till såväl kök som vardagsrum samt ena sovrummet.

Badrum:
Badrum i smakfullt utförande med vitkaklade väggar och mörka klinkerplattor. Rymlig badrum med porslin i vitt samt kommod med handfat och tillhörande spegelskåp. Praktisk med egen tvättstuga i badrummet med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp ovan.

Sovrum:
Sovrummet vetter in mot den lugna gatan. Trivsamt fönsterparti som låter förmiddagssolen stråla in. Rymligt rum som ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöblemang. Gott om förvaring i den platsbyggda garderobsväggen.

Kök:
Välutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrum. Gott om förvaring i både över och underskåp i vitt samt extra förvaring längst väggen. Köket är maskinellt utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin, kyl/ frys samt ugn och micro i högskåp. Arbetsbänken ovan sitter ljusa kakelplattor som bidrar till den härliga känslan i köket. Trevlig matplats med plats stort middagsmöblemang. Fönsterpartiet erbjuder en underbar utsikt mot den grönskande omgivningen.

Sällskapsrum
I anslutning till köket ligger sällskapsytan med plats för både stort sällskaps- och mediamöblemang. Här ifrån nås också den inglasade balkongen med eftermiddagssol Den väl tilltagna balkongen möjliggör för både utemöbler och plantering.

Sovrum:
Luftigt och rogivande sovrum med fönster i fil med den grönskande gården. Här finns plats för dubbelsäng såväl som tillhörande nattduksbord samt fristående förvaring.

Sovrum
Det sista av de tre sovrummet är även det i fil med den lummiga innergården. Rummet kan med enkelhet inredas med både större säng, förvaring och skrivbord. Här kan man njuta av morgonsolens strålar genom det fina fönsterpartiet.

Badrum
Det andra badrummet är även det inrett med smakfulla färgval så som, grå klinkers och vitt kakel. Här finns dusch, porslin i vitt samt en kommod och förvaringsskåp.
Antal rum
4 rum
Boarea
92 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 3,195,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,761 VA värme Kabel-TV och Bredband 250/100
Driftskostnad
SEK 6,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,500
Försäkring
SEK 2,800
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Föreningen debiterar förbrukad el på månadsavin.
Andel i föreningen
0.77748 %
Andel av årsavgiften
0.81241 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flervåningshus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 6/4/2012
Energiprestanda
101 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Hsb Brf Farsta Dal
Om föreningen
Välskött och äkta bostadsrättsförening som bildades 2008. Gå gärna in och läs mer om föreningen på deras informativa hemsida: https://www.brffarstadal.se/
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
153
Tv och bredband
Kabel-Tv - I månadsavgiften ingår grundutbudet av kabel-tv.
Bredband - Telenor levererar 250/100 mbit/s till varje bostad, kostnaden ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 74 parkeringsplatser till uthyrning. Det är f.n. kö till dessa. Kostnaden är 300 kr/mån.
Dessutom finns ett fåtal garageplatser att hyra hos grannfastigheten Familjebostäder. Det är f.n. kö till dessa. Kostnaden är 1 200 kr/mån.
Renoveringar
UNDERHÅLL UNDER 2019
Belysning - All belysning utomhus har försetts med LED-lampor.
Laddstolpar - 20 stycken laddmoduler installerats på parkeringarna vid Brattforsgatan 7 och Ågesta Broväg 67.
Nytt Passersystem - En installation av ett passersystem med passerbrickor för entréportar, grinden, soprum, gemensamhetslokaler och tvättstuga installerat
Ekonomi
Inga kända avgiftshöjningar för nästkommande år.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Förråd
Till bostaden hör ett vindsförråd
El
Föreningen använder sig av individuell mätning av elanvändningen och fakturerar denna kostnaden tillsammans med månadsavgiften.

Tvättstuga
En gemensam tvättstuga finns i föreningen, med grovtvättmaskiner. Mindre tvättmaskiner, torkskåp, mangel och torktumlare

Varje trapphus har ett barnvagnsrum på entréplan samt cykelrum som kan nyttjas. Vidare har föreningen två fantastiskt grönskande innergårdar med lekställning och grillmöjligheter. På innergården finns det bärbuskar och äppelträd som boende kan utnyttja.

Föreningens medlemmar kan hyra någon av de två gästlägenheterna eller föreningslokalen för 25-30 personer.

Karta

Farsta Farsta

Brattforsgatan 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg