MED416AAB2DAE114187B08CAD1A4528E69E

Mysig 2:a med uteplats!

Ursvik, Sundbyberg

Brännarvägen 7

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,733 Inkl värme och kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2018
Driftskostnad500 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,350,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

• Accepterat pris • Perfekt planerad 2:a med allt du behöver! Stora sällskapsytor, stilrena materialval samt härlig uteplats i syd-väst läge. God förening och låg avgift. Nära promenadstråk så som Lötsjön och Golfängarna. Bussar tar dig till T-banan på ca 5-10 min! Snart kommer tvärbanan att anslutas till Ursvik (2021-2022).

Kontakta ansvarig mäklare för visning! 0707 983 900

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Välkomnande hall med ljusa tillval. Goda avhängningsmöjligheter. Säkerhetsdörr.
Kök och Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ljust kök med ljust kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, spis, induktionshäll samt diskmaskin. Matplats upp till 6-8 personer.

Ljust vardagsrum med utgång till bostadens uteplats! Här inryms en stor soffrgupp samt TV-möbel.
Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för en dubbelsäng samt nattduksbord. Här finns även garderober längst väggen.
Badrum
Stilrent badrum som har allt du önskar dig. Helkaklade väggar i ljus färg samt klinkergolv i grå färg. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med glasväggar samt golvvärme.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Pris
SEK 2,350,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 2,733 Inkl värme och kallvatten
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Övrigt
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf ursvik 6
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
48
Parkering
Garageplatser finns på källarplan, 15 platser. 1000 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.
Renoveringar
Då fastigheten är ny så planeras inga renoveringar
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Bostadsrättsföreningen kommer att tillåta delat ägande mellan föräldrar och barn. Ägandeformerna är mer flexibla jämfört med vad som är vanligt förekommande för bostadsrätter. Möjlighet ges även att nyttjas som övernattningslägenhet, dvs juridiska personer accepteras i ett begränsat antal samt att även enskilda firmor accepteras i ett visst antal.
Övrigt
I källarvåningen finns lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd. Finns även rum med miljöstationer för sopsortering.

Karta

Ursvik Sundbyberg

Brännarvägen 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg