510
MED8DCC9ADEDFE741E7A198F52FBFCC7E75

Såld!

Årsta, ÅRSTA

Borensvägen 33B


SLUTPRIS4 000 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

65 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

14

MÅNADSAVGIFT

4 521 kr

BYGGÅR

1947

Stor tvåa - möjlig trea - gott om originladetaljer

Stilren och väldisponerad tvåa - möjlig trea - med vackra detaljer i original och med genomgående hög standard!

Välkommen in till denna otroligt fina bostad som bjuder på ljusa och luftiga sällskapsytor, smakfullt renoverat kök med stilren design som möter härlig retroanda i perfekt samklang, ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum och balkong med behaglig vy över det lummiga grönområdet utanför. Bostaden bjuder också på charmanta detaljer tidstypiska för byggåret med fönsterbrädor i kolmårdsmarmor, välbevarad fiskbensparkett och generösa fönsterpartier med vackra beslag som tillför mängder med charm.

Redan innanför dörren möts man av den ljusa och öppna planlösningen som bostaden bjuder på. Naturlig yta för avhängning av ytterkläder och skor i anslutning till entrén följt av ypperlig förvaring i platsbyggda garderober i original. Hallen blir bostadens nav och angränsar till samtliga rum. Vardagsrummet är stort och härligt ljust tack vare det generösa fönsterpartiet och den glasinfattade balkongdörren. Vardagsrummet möbleras fördelaktigt med soffa, fåtölj, soffbord och media-möbel men golvytan ger även god plats för arbetshörna eller ytterligare möblemang allt utifrån egen smak och behov. Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet och genom att addera utemöbler, gröna växter och blommor skapar man med enkelhet en härlig oas att vistas på under årets varmare månader. Via en bred öppning når man köket som renoverats med nutida design men här har nuvarande säljare även bevarat originalstommar med den charmiga funkis-andan som erbjuder förvaring i skåp och lådor bakom släta fronter med tidstypiska beslag. Köket erbjuder även förvaring i underskåp med rostfria fronter som tillför modern design. Köket är fullt maskinellt utrustat med gasspis, fläktkåpa, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket har rikliga ljusinsläpp tack vare två stora fönster som låter naturligt ljus flöda fritt genom rummet. Golvytan ger god plats för matbord med tillhörande stolar för många gäster. Rogivande och rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt möblemang om så önskas. Fönster mot den trivsamma omgivningen skänker rummet rikligt med naturligt ljus. Goda förvaringsmöjligheter ges här via två platsbyggda garderober i originalutförande. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och mörk klinker samt har ett öppningsbart vädringsfönster som skänker fint ljus utan insyn. Badrummet är utrustat med badkar, handfat på kommod, stor spegel och wc.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.

Här bor ni på en väldigt populär adress med närhet till allt vardagen behöver. Brf Örsbaken 6 är en välskött förening med låg belåning som erbjuder sina medlemmar bl.a. gym, pingisrum samt hobby/verkstadslokal. Runt hörnet ligger som sagt Årsta torg och där finner ni bl.a restauranger och konditori, matbutik, bibliotek, blomsterhandel, gym och apotek. På Årstavägen som ligger intill finns goda bussförbindelser som går mellan Liljeholmen och Gullmarsplan där du hittar tunnelbanans röda och gröna linje. 500m längre bort finner du tvärbanan och ytterligare 500m bort har du pendeltåget. Allt inom gångavstånd och lägligt för en smidig vardag. Härlig grönska intill med motionsspår som tar dig till bl.a Årstaviken med badplatser, utegym och flertal löparspår. Södermalm når du med cykel på tio minuter.


Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MED8DCC9ADEDFE741E7A198F52FBFCC7E75
MED4334FBDF94BF47C0A982531775463FF9
MED662EC979FFFD4BF4B14C451CCA3E2864
MED6ED31D2DBF2F4DDF9859DBF71267C902
MED8224E2E1B44843F78B844A43EB118835

Planritningar

Planritning

Alternativ planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret