190

Blåsut/Johanneshov, JOHANNESHOV

Blåsutvägen 25Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

627-1-0021

MÅNADSAVGIFT

6 676 kr

BYGGÅR

1945

Unik möjlighet att förvärva denna fantastiska fyra byggd i etage om 100 kvadratmeter med genomgående hög standard och smakfulla materialval. Bostaden erbjuder ljusa öppna ytor, tre bra sovrum, två badrum samt både balkong och frank-balkong. Ett unikt boende i en ekonomisk stark förening som äger marken centralt belägen i Blåsut!

Entrévåning
Välkomnande hall med god yta för förvaring av ytterkläder och skor som sedan öppnar upp mot entrévåningens ljusa och luftiga sällskaps ytor i öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vardagsrummet är härligt ljust med stora fönster och glasinfattad balkongdörr som skänker rikligt med naturligt ljus till rummet. Golvytan bjuder in till möblering med soffa, fåtölj och soffbord men även ytterligare möblemang allt efter eget behov och smak. Balkongen i ett högt och fritt läge möbleras med utemöbler och blir som en förlängning av vardagsrummet under årets lite varmare månader. Här spenderar man gärna ljumma sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. Köket har renoverats med smakfulla materialval och erbjuder gott om plats för förvaring i både skåp och lådor bakom vita släta fronter. Här ges bra med avställning- och arbetsyta på den vita köksbänken som även återfinns på den centralt placerade köksön. Köket erbjuder full maskinell utrustning med spis, mikrovågsugn och fläktkåpa i rostfritt utförande samt kyl, frys och diskmaskin integrerade i inredningen för en stilren finish. Två stora fönster skänker kök och matplats mängder med naturligt ljus och golvytan ger plats för matbord och tillhörande stolar för fyra till sex personer. Från vardagsrummet når man ett trivsamt sovrum med god yta för fullstor säng och tillhörande sängbord. Fönster mot den lummiga omgivningen skänker härligt ljus utan insyn. I anslutning till hallen finner man ett helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat på kommod, spegel och wc.

Övervåning
Trappan som leder upp till övervåningen är i sig är en stilren och smakfull möbel med platsbyggd bokhylla och förvaring inunder. Trappan har, mot köket, glasvägg som även den bidrar till den ljusa och luftiga känslan som genomsyrar bostaden. Från trappan kommer man upp i ett härligt ljust allrum med två takkupor och snedtak som tillsammans tillför rummet mängder av charm och karaktär. I allrummet finns plats för till exempel mysig läshörna med fåtölj eller kontorsdel samt även plats för ytterligare möblemang om så önskas. Allrummet ger access till två rogivande sovrum varav det något större sovrummet har fönster och helglasad balkongdörr mot franskbalkong varifrån man har vidsträckt vy över närområdet med omnejd. Det andra sovrummets golvyta är perfekt som barnrum eller varför inte ett lyxigt hemmakontor. Detta rum bjuder på fönster samt takfönster mot två vädersträck. Badrummet är helkaklat och även här snedtak med takfönster som ger ljus utan insyn. Badrummet är även utrustat med handfat, spegel och wc. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

I övrigt finns möjligheter till förvaring i källarförråd.

Här bor ni på en lugn gata i en välskött förening med mycket god ekonomi i ett vackert hus byggt 1945. Utöver intäkter från denna byggnation om 5 nya bostadsrätter finns ytterligare en hyresrätter- vilka är ett dolt kapital som på sikt kan inbringa en bra summa till föreningen vid framtida upplåtelser.


Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MED4345AE2F467A41F19F6A5D7907BB6344
MEDEB01D6190A73466A94DB8679CC3232E9
MEDADE1EFCD485748A392EDA25E415B8F95
MEDB26FB97127364D32852DC16C9FD6D886
MED0B1406E85A434FCEB66B90890672001C

Planritningar

Planritning entrévåning

Planritning övervåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Stockholm Blåsut/Johanneshov

Blåsutvägen 25

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret