190
MED9CE1FFCF928248EC8231319EC312637E

Såld!

En Torpapärla för dig som sätter höga krav på din interiöra boendemiljö!

Torpa, JÖNKÖPING

Björngatan 6A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,967 Inkl: värme, vatten, kabel-tv & förråd.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea50.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer8-2002-1-1-10
Byggår1937

Såld!
Slutpris: SEK 2,050,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna moderna och välplanerade 2 rok på Björngatan 6 A belägen i hjärtat av Torpa!
En bostad för dig som ställer höga krav på din interiöra boendemiljö!

Rummen går i vit kulör med en mjuk övergång som ger en enhetlig känsla. Här finner du känslan av att den vita kulören utgör en stabil grundpelare uppblandat med trevliga träslag som också är genomgående för bostaden.

Väl genomtänk planlösning med kök som bjuder inbyggd förvaring och platsbyggd bänk. Här får sällskapet om 4-6 personer med enkelhet plats! Köket bjuder full maskinpark med snygga rostfria vitvaror och bjuder även en praktisk diskmaskin. Bekvämt! Här är det trevligt att tillaga middagen både till vardags och festligare tillfällen.
Vardagsrummet är väl tilltaget till ytan och bjuder rymliga och sociala ytor att möblera på. Badrummet ät helkaklat i neutrala toner och ger möjlighet att addera handdukar och detaljer efter säsong.

Här finns sammantaget inget att sakna för dig med höga krav på din boendemiljö. Omgivningen är även den fantastisk. På Torpa finner du allt ifrån det lilla bageriet och matbutiker till blomsterhandlare och små lokala butiker.

Sammantaget perfekt boende för dig som student, förstagångsköpare eller för er som vill testa på sambolivet. Det centrala läget gör att du med endast en kort promenad når det mesta av vad Jönköpings stad har att erbjuda.

På området bor du med närhet till det mesta som Jönköping stad har att erbjuda. Från adressen har du gång- och cykelavstånd till Högskolan/Jönköping University (JU) och citykärnan. Här finner du ett brett utbud av restauranger, caféer, shopping, nöjen och matbutiker. Kommunikationer i form av linjebussar går med täta mellanrum på Torpa Söder. Perfekt när du ska ta dig från A till B!

Varmt välkommen att trivas på Björngatan 6 A belägen i hjärtat av Torpa!

Om området

Torpa är ett charmigt bostadsområde i södra delen av Jönköping. På Torpa finner du både bostadsrätter och villor.

Utbud på området
Området erbjuder även trevliga och unika kvartersbutiker, , blomsterhandlare, restauranger, bagerier och caféer. Utbudet på området tillsammans med områdets charm i sig skapar en hjärtlig miljö.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Stadsparken eller Munksjön? Backintervall eller platt långdistans? Här kan du välja efter dagsformen.

Restaurang- och caféutbud
Jönköpings City men också Torpa erbjuder ett stort utbud av restauranger och caféer. Här finns både det lokala utbudet och det större och välkända. Perfekt för den som har gastronomiskt intresse. Här finns mängder med ställen att testa och återbesöka.
Även caféer finns det gott om både på väster och öster i Jönköpings City. Här finns något för alla smaker!
Lokalt på Torpa finner du även livsmedelsaffärer och mindre lokala butiker så även elaffär och skräddare. Lokalt på området finns även restauranger, frisörer, caféer och hudvårdssalong.

Kommunikation
Torpa erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar som går frekvent samtliga veckodagar och helger. Från Torpa är det även både gång- och cykelavstånd till centrala Jönköping.

Skola och barnomsorg
På närområdet finns flertalet förskolor, grundskola och gymnasieskola samt Jönköpings Högskola. Perfekt för dig som studerar eller har barn i skolålder. Närmast på Bäckalyckan ligger högstadieskola för skolår 7-9.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
50.5 kvm
Areakälla
säljarens information
Hall
Från den öppna och rymliga hallen får du ett varmt välkomnande av det ljus som sträcks från de stora köks- och vardagsrumsfönstern ända till hallen. Hallen är bostadens hjärta och mittpunkt som leder oss vidare till resterande rum. Här är det trevligt att komma hem och mötas av ljuset!
Kök
Trevligt och rymligt kök med två stora fönster som vetter mot den fina och lugna innergården.
Köket är även utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och fläkt i rostfritt som bryter snyggt mot de vita skåpluckorna och det svarta kaklet på vägg och ovan bänk.
Välplanerad och naturlig matplats med inbyggd förvaring och sittbänk. Både yteffektivt och trevligt!
Vardagsrum
Det stora vardagsrummet bereder plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Väl tilltagna, stora fönster fångar in eftermiddags- och kvällssolen på ett ypperligt sätt. Även här finner du den trevliga parketten på golvet och vita, släta väggar.
Sovrum
Återkommande temat snygga parkettgolvet och vita, släta väggar. Sovrummet rymmer plats för den större dubbelsängen och ytterligare förvaring för dig som önskar. Perfekt!
Badrum
Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Här spenderar man gärna lite extra av sin tid till följd av de snygga valen och materialen. Ljust och fräscht.
Utrustat med WC, handfat/kommod, spegelskåp, handdukstork, extra förvaring samt dusch bakom duschväggar i klarglas. Sammantaget ett komplett och förstklassigt badrum!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 2,967 Inkl: värme, vatten, kabel-tv & förråd.
Andel i föreningen
5.75667 %
Andel av årsavgiften
5.75667 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1937
Uppvärmning
Fjärrvärme
Förening
Namn
Brf Lutan 11
Om föreningen
Bostadsrättsföreningens hus byggdes 1937 på fastigheten Lutan 11 i Jönköping som föreningen innehar med äganderätt. Omfattande renovering har gjorts under år 1987, varmed värdeår för fastigheten satts till år 1987. På fastigheten finns 1 st bostadshus med 3 uppgångar med adresserna: Björngatan 6 A-C. Föreningen har en 40-årig underhållsplan. Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
15
Antal lokaler i föreningen
2
Renoveringar
Genomförda renoveringar:
19 - Byte av Ventilationsaggregat, OVK samt rensning av ventilationskanaler. Målning av staket. Byte fasadbelysning.
18 - Byte av lägenhetsdörrar
17/18 - Ommålning av trapphus samt byte av belysning i trapphus
14 - Ventilation, byte av spiskåpor

Kommande:
- ommålning av betongsockel, takfot, vindskivor samt fönsterbleck.
- Abonnentcentral fjärrvärme.
- Stambyte år 2035.
Övrigt
I källaren
- Tvättstuga
- Torkrum
- Cykel förråd

Karta

Torpa JÖNKÖPING

Björngatan 6A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg