190
MEDF07D3C2D4FFA416DBD241D8D8D84C393

4:a med inglasad balkong och uteplats, allt på ett plan!Bärnstensgatan 45A Ättekulla, HELSINGBORG

Kommande®

Ättekulla, HELSINGBORG

Bärnstensgatan 45A


PRIS1 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

93,5 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

315

MÅNADSAVGIFT

7 671 kr

PRIS

1 395 000 kr

4:a med inglasad balkong och uteplats, allt på ett plan!

Välkommen till denna härliga marklägenhet på Bärnstensgatan 45A!

Här har du en väldisponerad fyra på 93,5 kvm med inglasad balkong och uteplats på soligt läge.
Här erbjuds du en välkomnade stor hall, tre rymliga sovrum i moderna och stilrena färger, ett fräscht kök och dessutom så har föreningen precis genomfört stambyte vilket har genererat ett nyrenoverat badrum samt gäst-toalett, genomgående nya golv och nya radiatorer.

Direkt när du kommer in genom hallen möts ut av en luftig hall med goda avhängningsmöjligheter. Till vänster har finner du två ljusa sovrum av liknande storlek tillsammans med en garderob för förvaring samt den nyrenoverade gäst-toaletten. Vidare in i bostaden möts du av vardagsrummet med plats för både soffmöblemang och matgrupp som karaktäriseras av en kalkfärgad fondvägg i beiga toner. Det nyrenoverade badrummet går i stilrena ljusa färger med bland annat vägghängd toalett, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Köket är fullt utrustat och får ut sin fulla potential med rymlig förvaring samt med en naturlig plats för dagens alla måltider. Intill köket inryms det sista sovrummet med bekväm sängplats och utrymme för förvaring.

Från köket tar du dig ut till den underbara inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum och är en perfekt plats för umgänge och middagar med nära och kära. Här har du möjligheten att öppna upp de skjutbara fönsterpartierna för att ta dig ut ytterligare ett steg, nämligen till den trivsamma uteplatsen.

På Ättekulla har du närheten till skolor, förskolor, restauranger, affärer och allt annat som du kan tänkas behöva i vardagen. Här har du goda kommunikationer med buss och tåg till centrala Helsingborg och andra närliggande städer samt ett ypperligt läge för pendlaren vilket gör Ättekulla till ett optimalt läge att bo på.

Bilder

MEDF07D3C2D4FFA416DBD241D8D8D84C393
MEDE2E24E7FE25C4A06A9BF001A24D67B9C
MED9F2D4C75055A4D5E96ECD90FC17FFFBA
MED317A0B398A8D4B5C818599F834418919
MED7F6FF3DF983A41D8B4703D7605C0BB3D

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

93,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

315

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

7 671 kr

PRIS

1 395 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Obligatoriska tillägg uteplats 40 kr/månad.

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och plats för hallmöbler. På golvet finner du det genomgående naturfärgade golvet tillsammans med ljusa väggar.

SOVRUM 1

Sovrum med moderna beigea väggar, naturfärgat golv och fönster som vetter mot baksidan.

SOVRUM 2

Sovrum där vita väggar möter en kalkfärgad fondvägg i grått, det genomgående naturfärgade golvet samt fönster som vetter mot baksidan.

GÄST-TOALETT

Stambytt gästtoalett (2022) i tidlösa färger med vägghängd toalett och handfat.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med vita väggar samt en kalkfärgad fondvägg i beiga toner. Det genomgående naturfärgade golvet samt dubbla fönsterpartier som vetter mot baksidan.

BADRUM

Stambytt badrum (2022) i tidlösa färger med vägghängd toalett, vask med kommod, spegelskåp, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare.

KÖK

Fräscht kök med luckor i ljusa toner tillsammans med ett stilrent vitt kakel. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn och häll, fläkt samt goda utrymmen till förvaring. Med plats för matgrupp till hela familjen och utgång till den inglasade balkongen och uteplatsen.

SOVRUM 3

Med ingång från köket finner du det sista sovrummet med ljusa väggar och även här ligger det genomgående naturfärgade golvet.

Om området

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. I bostadsområdet Ättekulla, finns både lägenheter och villor. Lägenheterna återfinns i höghusen, samt i tvåvåningshus. Området är ett mycket omtyckt område för såväl barnfamiljer som äldre. I närheten finns naturreservatet "Ättekulla skog" som är ett varierat rekreationsområde med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagmarker.

KOMMUNIKATION

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar funderar mycket bra.

NÄRSERVICE

Grundskolan Ättekulla har elever från årskurs 1-9 samt fritidshem. På Ättekulla finns även en förskola samt ett litet centrum med frisör och pizzeria.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,328 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,328 %

Ekonomi

EL

4 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 800 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Driftskostnader är baserade på schablon och avser 4 personer i hushållet.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

621 524 kr Baserat på 2022 årsredovisning.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-04-30

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

173 kWh/m² och år

Förening

NAMN

HSB Brf Ättekulla

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

391

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 391 bostadsrättslägenheter. Föreningen tillhandahåller en fin friskvårdlokal med motionsrum, bastu, solarium, TV-rum, festlokal samt övernattningsrum. Inflyttning i föreningen skedde under 1973.
HSB förening med mycket god ekonomi.
Läs vidare på föreningens hemsida; http://www.brfattekulla.se/

Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:
51 st 1 Rum och kök
104 st 2 Rum och kök
133 st 3 Rum och kök
103 st 4 Rum och kök

Föreningen ligger med bra placerad med service och bekvämligheter på kort avstånd. På Ättekulla finns bl.a. dagis, F-9 skola, fritidsgård, affär, tobak, frisör, restauranger och täta bussförbindelser.

TV OCH BREDBAND

Kabel-tv genom ComHem. Fiber via Bredbandsbolaget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Friskvårdslokal med gym (frivilligt att vara medlem, 200 kr/månaden)
Samlingslokal
Gästlägenheter

PARKERING

Garage 347 kr/mån
P-plats 116 kr/mån
Till dessa platser är det separat kö

RENOVERINGAR

Under 2019-2021 påbörjades stambytet, åtgärd av markfuktsproblem i lägenheterna på bv, byte av värmeledningar samt radiatorer, renovering av tvättstugor Bärnstensgatan 9, 13, 31 och 37, installation av elektrisk bokning av tvättstugor i samband med renovering, installation av passersystem och övervakningskamera i miljöhus, byte av tvättmaskiner Bärnstensgatan 31 och 43, byte av torkskål Bärnstensgatan 43, installerat LED-belysning på entréerna samt nya nummerskyltar byte av avgaser och en cirkulationspump u undercentralen och OVK inklusive byte av spiskåpor till kolfilterfläkt. Under 2022-2023 så fortsatte stambytet, åtgärderna av markfuktsproblem, byte av värmeledningar samt radiatorer och färdigställdes. Fortsatt renoveringar av tvättstugor (Bärnstensgatan 3, 43, 47 och 55) och installation av elektronisk bokning, byte av entrépartier och i samband med det installation av taggsystem och postboxar, installation av laddstation för elbilar, installation av nytt taggsystem för friskvårdslokalen, ny dränering runt huskroppar, renovering av balkong och renovering av gym och samlingslokal.

Mer information finns på föreningens hemsida www.brfattekulla.se

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning-2022
Kommande

Karta

Helsingborg Ättekulla

Bärnstensgatan 45A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg