510
MED32B9E4D648B94FDABD1D8B5962DA8FE7

Såld!

Barnarp, Jönköping

Bäckvägen 27


SLUTPRIS2 570 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

109 kvm

TOMTAREA

478 kvm

BYGGÅR

1990

DRIFTSKOSTNAD

3 621 kr/månad

Modernt Kedjehus med optimalt solläge och generösa utrymmen!

Välkommen till ditt drömhem, där komfort möter bekvämlighet i en perfekt harmoni. Detta charmiga kedjehus erbjuder inte bara enastående solförhållanden, utan även en mängd andra fördelar som gör det till det perfekta valet för dig och din familj.

Detta kedjehus är perfekt planerat för maximal funktionalitet och komfort. Med tre rymliga sovrum och ett badrum på övre plan, tillsammans med en balkong intill det sydvästliga sovrummet, finns det gott om plats för hela familjen att trivas. På nedre plan erbjuds generösa sällskapsytor, inklusive ett separat kök, vardagsrum, badrum med tvättstuga och en matsal som för närvarande är inredd som master bedroom.
Njut av solen från eftermiddag till kväll i det härliga uterummet, perfekt för avkoppling och umgänge. Den stora altanen är den ultimata platsen för grillkvällar med vänner och familj, och med bästa solläge hela dagen är det en fröjd att tillbringa tid utomhus.

Dessutom är huset välutrustat med moderna bekvämligheter, inklusive fiberanslutning för snabb internetåtkomst. Huset är genomgånget och uppdaterat under senare år och ger ett enhetligt, modernt intryck. Dessutom har huset nyligen fått ett nytt tak och är helt redo att flyttas in i. Fasaden är även den nymålad på senare år och nästan glittrar i vårsolen.

Med två parkeringsplatser intill fastigheten och ytterligare en i föreningen på närliggande parkering behöver du aldrig oroa dig för att hitta plats för dina fordon. Dessutom erbjuder gemensamhetsanläggningen sophantering och ett gemensamt förråd till en minimal månadsavgift på endast ca. 400 kr.

Barnarp är ett familjärt område beläget cirka 10 kilometer utanför Jönköping. Med en grönskande omgivning och närhet till sjöar så utgör Barnarp en lugn oas. Närheten till city gör att du inte behöver välja mellan citylivet och den grönskande naturen. Från Barnarp har du kommunikationer i form av linjebussar ex. nr 24 som går var 20:e minut i rusning, vilket gör att du enkelt tar dig in till Jönköping. Perfekt pendelavstånd! I området erbjuds förskola och skola till och med sjätte skolåret. Här finner du även närhet till flera föreningar och idrottsplats på Kronheden. Sammanfattningsvis så bor du trivsamt i Barnarp med närhet till det allra mesta.

"Det bästa med detta hus är att ute är inne, här njuter du av ljumma kvällar på sommaren samt härliga snötäckta vintrar i trädgården. Att vara ute i tre olika väderstreck där du själv väljer utefter dagsformen om det är skugga, sol eller mitt emellan du vill ha. Vi har även njutit av ett lagom stort hus som varit perfekt för just oss, här är allt hanterbart. Det bästa rent praktiskt är också att det är redo för att flyttas in i, här kan du bo samtidigt som du gör det till DITT hem". - säljarnas egna ord.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Kontakta din bank för att ordna ett objektspecifikt lånelöfte eller låt oss hjälpa dig genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED32B9E4D648B94FDABD1D8B5962DA8FE7
MEDAE155809DD174E1F971B135A49139CDE
MED455C6EFF3F5643DAA2FBA895C7120E32
MED4319D515B23F401FB014F54CEF696459
MED0138C244F26B4C7E9B68E22C7710D93C

Planritningar

Planskiss nedre plan

Planskiss övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret