190
MEDCEC9AEF5986343428D0D3AFDD84D818D

Dubbla balkonger!

Kommande®

Kålgården, JÖNKÖPING

Aspholmsgatan 21

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,465 Inkl. värme, vatten och kabel-tv, bredband, ip-telefoni, förråd, tvättstuga.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea76 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer8-2072-1-4-1

Utgångspris: SEK 3,125,000

Välkommen till Aspholmsgatan 21 - Kålgården!

På perfekt läge i byggnaden har man rikligt med ljusinsläpp hela dagarna och kan njuta av både den inglasade balkongen med eftermiddag/kvällssol samt balkong i sydläge. Medans soliga sommardagar kan man gå ut på uteplatsen där man kan nyttja innergårdens gräsplätt eller naturreservatet runt Rocksjön.

Välplanerade ytor, bra förvaring och mycket ljusinsläpp är ledorden i denna fina våning. Här har man stort helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum som är också trevligt placerad med utgång mot den inglasade balkongen, kök/matplats i en öppen planlösning mot vardagsrummet samt rymligt sovrum. I bostaden har du även ljusinsläpp från 2 väderstreck, som ljusar upp, och släpper in förmiddagssol samt eftermiddagssol. Helt nytt och perfekt planerad med lyxen att ha både en uteplats och två balkonger samt ett fritt läge mot naturen.

Att bo på Kålgården innebär att du kan leva i din egocentriska världsbild fullt ut. Det är inte bara nära till allt du behöver - du är själv en del av centrum. Stort utbud av promenadstråk, restauranger, gym och affärer. Till naturreservatet runt Rocksjön är det bara ett stenkast.

Stor och stabil förening och ett utmärkt läge med sjön och naturen precis utanför dörren, men å andra sidan belägen nästan mitt i City och dess utbud. Bara en kort promenad ifrån precis allt!

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Jönköping Kålgården är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Området kännetecknas av dess variation mellan moderna bebyggelser och äldre sekelskifteshus.
Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Kålgården finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och med närhet från Kålgården finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Restaurang Kajen 23 ligger nära Kålgården. Här äter du middag med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du önskar byta ut den italienska middagen mot en middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går med täta mellanrum.

Skola och barnomsorg
I området och i angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset Spira och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden bjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

ekonomisk_plan
stadgar
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Alla lägenheter har stora balkonger som kan glasas in för dem som vill förlänga utesäsongen både under vår och höst. Tvättmaskin och torktumlare är standard i alla lägenheter, dessutom finns gemensam tvättstuga. För att underlätta arbetet för bostadsrättsföreningens styrelse kommer det finnas ett styrelsesammanträdesrum. Om du har gäster som vill sova över kan de bo i föreningens övernattningsrum med wc och dusch. Förråd finns på vinden, cykelrum i källaren och bilen parkerar du i garage under mark. Föreningen har en gemensam lokal med pentry och ett inglasat uterum. Ute på gården finns möblerad uteplats med grillmöjligheter.
Bostadsrättsföreningen har namnet HSB brf Glasblåsaren!
Antal rum
2 rum
Boarea
76 kvm
Info:
- Lägenhetsförråd nr 4
- Lägenheten har egen mätare för el -(elleverantörens mätare).
- Ute parkering, nr 3, Kostnad 2400 kr/år
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 3,125,000
Avgift
SEK 4,465 Inkl. värme, vatten och kabel-tv, bredband, ip-telefoni, förråd, tvättstuga.
Andel i föreningen
1.96482 %
Andel av årsavgiften
1.95637 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme och vattenradiatorer
Ventilation
FTX
Övrigt
Grundläggning: Pålad bottenplatta
Mellanbjälklag: Betong
Våningsytterväggar: Puts och glasfasad
Lägenhetsskiljande väggar: Betong
Trapphus/Trappor: Inv trappor av betong belagda med klinker
Taktäckning: Plåt
Övriga byggnader
Gemensamma anordningar:
Hiss i trapphus. El-central, lägenhetsförråd, undercentral för fjärrvärme, el och ventilation. Gemensam tvättstuga, styrelserum och övernattningsrum.
Förening
Namn
HSB Brf Glasblåsaren
Om föreningen
Brf Glasblåsaren består av 1 st flerbostadshus med fyra våningar med 39 lägenheter med ett underliggande garage. Huset uppförs av PEAB med tillträde under juni 2019. Föreningen förvaltas av HSB.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
39
Parkering
Parkering
Föreningens bilplatser utgörs av 37 garageplatser (ca 700 kr/mån) samt 3 utvändiga p-platser (ca 200 kr/mån).
Äger föreningen marken
Ja!
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör tillgång till ett förråd som är beläget på vinden.
I källaren finns två cykelrum, därutöver gemensam tvättstuga på vinden, styrelserum och övernattningsrum.

Övernattningsrum: 200:-/natt.

Karta

Kålgården JÖNKÖPING

Aspholmsgatan 21

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg