230
MED80E2658DA1D34A358F46444795A06BAD

Stilren tvåa med inglasad balkong mitt i city!Åsbogatan 16 Centrum, BORÅS

Centrum, BORÅS

Åsbogatan 16


PRIS (utgångspris)1 945 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

47 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

11202

MÅNADSAVGIFT

3 054 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

1 945 000 kr utgångspris

Stilren tvåa med inglasad balkong mitt i city!

Välkommen hem till en modern tvårummare mitt i centrum. Bo så nära vimlet i stan du kan komma, men fyra trappor upp blir det ljuvligt lugnt. Detta hem erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med klädkammare och badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Det är stilrent med genomgående ekparkett och vita väggar, likt ett blankt blad så du kan enkelt sätta din egen personliga touch.

Dessutom en stor inglasad balkong mot sydväst. Det blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Solen är med som trevligt sällskap hela eftermiddagen och kvällen.

Kvarteret Asplyckan ligger i hjärtat av centrala Borås. Här bor du citynära och bekvämt med tillgång till allt staden har att erbjuda. Under huset finns parkeringsgarage, du tar smidigt hissen till ditt våningsplan. Mellan husen finns en trevlig innergård med fin utsikt, gemensamma uteplatser, lekytor och odlingsmöjligheter. En glasskärm på gården stänger ute trafikens ljud och gör området till en lugn och skyddad plats.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MED80E2658DA1D34A358F46444795A06BAD
MED3D4C0087EA224F6BA0E95BE39D9AE913
MEDDBD470AA671C41A2A509A098D17D7DFA
MED5E0B13CEEE834AEFB1BC9B865F856639
MED5513736390694D08AB6315E100602AF2

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

47 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11202

VÅNING

4 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 054 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

1 945 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Välkommen in, ljuset möter oss direkt i hallen. Plats för avhängning av ytterkläder och skor samt bra dold förvaring från två inbyggda garderober. På golvet i entrén ligger svart klinker som sedan övergår till enhetlig ekparkett. Väggarna är genomgående vita.

Vidare in öppnar vardagsrum upp sig. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord. Stort fönsterpartier samt utgång till rymligt inglasad balkong som vetter mot eftermiddags- och kvällssolen. Det blir en ljus förlängning av rummet som kan nyttjas många månader om året.

Köket är stilrent med förvaring bakom vita släta skåp och luckor. Vitt kakel sitter ovanför en grå bänkskiva, belysning under överskåpen. Köket är utrustat med häll, ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl/frys.

Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Bra förvaring från en rymlig klädkammare. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Stilrent badrum med grå klinker på golvet och skön värme under fötterna, väggarna är kaklade i vitt. Här finns WC, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch bakom infällbara duschdörrar i glas. Det finns också tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp.

Om området

Välkommen till centrala Borås, här bor du bekvämt med ett brett utbud av restauranger, kultur och naturupplevelser. Borås kan stoltsera med sin unika Textilhögskola, Högskolan i Borås och Borås djurpark. Borås fotbollslag, Elfsborg IF som spelar på Borås Arena. Från Borås finner du goda pendlingsmöjligheter till storstadslivet i grannstaden Göteborg. Närheten till Landvetters flygplats, gör det enkelt för dig som boende i Borås att upptäcka världen.

I Borås finns både ett rikt restaurang– och affärsliv. Ån Viskan rinner stillsamt genom Borås där flera av stadens bästa restauranger är belagda. Stora företagsjättar så som Ellos och Gina Tricot är grundade i Borås, där de idag fortfarande har sina huvudkontor.

Vad är det bästa med att bo i centrum?
”Det är bekvämt att bo i city, man har åtkomst till allt”
- Petter, boende i centrala Borås.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,21033 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,21033 %

ÖVRIGT

Källarförråd hör till lägenheten.

Ekonomi

EL

2 550 kr

VA

930 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 680 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Kostnaden är individuell och visar vad nuvarande ägare haft för driftskostnader ett år bakåt. Summan kommer att ändras beroende på antal boende, användning samt vilka avtal man har.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

504 179 kr Beräknat på årsredovisning från 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus med hiss

BYGGNADSÅR

2015

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-01-16

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

110 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Asplyckan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

60

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Asplyckan 12. Där finns tre flerbostadshus med totalt 60 bostadsrättslägenheter. Byggnaderna är uppförda 2015. Adress Åsbogatan 16, Arlagatan 2-4 i Borås. Under husen finns parkeringsgarage med totalt 53 bilplatser.

Avgifter:
Värme, digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Bostadsrättsföreningen har ett nätavtal med Borås Elnät AB. I er lägenhet sitter det en elmätare som skickar er förbrukning digitalt till det företag som har hand om föreningens ekonomiska förvaltning. Ni debiteras därefter för er förbrukning i samband med avi för månadsavgiften.

Varje lägenhet har också en individuell mätning av såväl kall- som varmvatten. Det innebär att du bara betalar för den mängd vatten som du själv använder.

TV och bredband:
Ett basutbud Telia Triple Play med TV-paket Lagom ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. Det finns tillgängligt i bredbandsuttaget direkt vid inflyttningen. I grundabonnemanget ingår även 250/250 Mbits internetanslutning samt den fasta avgiften för ett telefonabonnemang (IP-telefoni).

Parkering:
Under husen finns parkeringsgarage med totalt 53 bilplatser. Det finns platser med eller utan el.

Gemensamma utrymmen:
Trevlig innergård med fin utsikt. Gemensamma uteplatser, lekytor och odlingsmöjligheter. En glasskärm på gården stänger ute trafikens ljud och gör gården till en skyddad miljö. Lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagnsförråd.

Lägenhetsfördelning:
1,5 rok: 1 st
2 rok: 23 st
3 rok: 30 st
4 rok: 6 st

Förvaltare:
Lots Ekonomi

Försäkringar:
Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring. Bostadsinnehavarna tecknar individuell hemförsäkring men bostadsrättstillägg står alltså föreningen för.

Hemsida:
http://brfasplyckan.se/asplyckan/start/

Karta

Borås Centrum

Åsbogatan 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg