510
MEDA24B0CC724294DB083942D5604A16F8B

Såld!

Yteffektiv 1:a med sovalkov, balkong & centralt läge nära affärer och bussar!

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1, vån 3Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

51006

MÅNADSAVGIFT

1 843 kr

BYGGÅR

2018

Yteffektiv 1:a med sovalkov, balkong & centralt läge nära affärer och bussar!

LÅG AVGIFT! Yteffektiv 1:a med sovalkov och balkong i härligt västläge i Brf Oakhouse (byggt 2018)! Centralt läge vid Ektorp centrum med bussar, affärer och annan service nära. Ljus och fin lägenhet i toppskick med hög utrustningsnivå och innovativa lösningar, som t ex smart inbyggd förvaring. Helkaklad dusch/wc med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förrådet till denna lägenhet ligger på samma plan som bostaden. I huset finns garage med parkering att hyra, god cykelförvaring och tillgång till bilpool samt sushi-restaurang med områdets kanske bästa sushi.

Varmt välkommen till visning!


Mitt i centrala Ektorp - med den 200 år gamla och pampiga "Skvallereken" som närmsta granne - står Oakhouse, en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Såväl interiör som exteriör präglas av medvetna kvalitetsmaterial och en urban design som är såväl funktionell som estetiskt tilltalande. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen. Här har du nära till allt! I Ektorp finns service, matbutiker, restauranger, träningscentra och Nacka sjukhus - och på gångavstånd är natursköna Nyckelviken beläget med bad, motionsspår och strövområden. Mycket bra kommunikationer, med nära ut till 222:an och många busslinjer som passerar förbi i Ektorp. Här är det bara att gå ut till busshållplatsen och ta första bästa buss!

Ansvarig mäklare

Bilder

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

LÄGENHETSNUMMER

51006

VÅNING

3 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

1 843 kr

BYGGÅR

2018

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Garage i huset (1 375 kr/mån) samt tillgång till bilpool.

BALKONG

Ja

Rent arkitektoniskt har man i Oakhouse tagit intryck av eken utanför huset - det är ett rustikt hus med många stilrena detaljer samt klassiska och naturliga material, något som ger en genuin och harmonisk känsla i bostäderna. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Golvet i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt bostaden och går fint ihop med bostadens ljusa väggarna.

KÖK
I köket har man skapat en trivsam atmosfär med gedigna materialval. Fin inredning i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köket är från välrenommerade Vedum med pushöppning på luckorna. Integrerad kyl/frys, inbyggd kombiugn (ugn/mikro) samt induktionshäll från Electrolux. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat (Virrvarr) samt LED spotlight under överskåp.

RUM
Rymligt rum med plats för både soffdel, sovdel och matplats. Avdelare mellan sovdel och soffhörna ger en fin sovalkov. Smart platsbyggd förvaring längs ena väggen med lucka avsedd för matplats eller annan möblering. Ljus och luftig känsla tack vare fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och helglasad balkongdörr.

BALKONG
Underbar balkong i härligt västläge in mot gården med eftermiddags- och kvällssol.

DUSCH/WC/TVÄTT
Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork samt praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

Om området

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Gratis parkering på torget vid Ektorp C i två timmar med p-skiva, därefter avgift. Gratis parkering på vissa gator i området. Föreningen har en gästparkering samt möjlighet att hyra garageplats i garaget under huset (1 375 kr/mån) samt tillgång till bilpool.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,9339 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,9339 %

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Ekonomi

EL

1 014 kr

FÖRSÄKRING

2 436 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 450 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Elförbrukningen mäts för varje enskild lägenhet och debiteras på månadsavierna.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Brf Oakhouse

ANTAL LÄGENHETER

67

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar (avstämt med styrelsen 2021-05-14).

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

Om föreningen

Brf Oakhouse registrerades 2015-10-08 och föreningens hus med 67 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan.

Gemensamma utrymmen: Garageplan, cykelrum, rullstolsrum samt städrum. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.
Föreningen har en bilpool med en bil via M (fd Sunfleet), som medlemmarna kan utnyttja.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo, www.nabo.se.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har ca 29 parkeringsplatser i sitt garage under huset som hyrs ut till medlemmarna (1 375 kr/mån, kö kan förekomma) samt två markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från M har en plats och den andra platsen är gästparkering.

Övrigt

El - Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Stadsutveckling Nacka kommun
Nacka kommun
SL

Karta

Nacka Ektorp

Ektorpsvägen 1, vån 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg