MED5A7378DB8AEE446BAA00BC0813C4E469

Sävja, Uppsala

Ölandsresan 3A


Utgångspris: SEK 1,395,000

Nu erbjuds tillfälle att förvärva en stilren och modern etta med uteplats i naturnära Sävja!

Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall, ljust och luftigt allrum med utgång till bostadens uteplats om 10 kvm. Vidare finns även ett välutrustat badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare. Givetvis matchar även köket bostadens genomgående goda standard.

Som boende i Sävja finns goda kommunikationsmöjligheter till och från centrala stadskärnan oavsett om man vill ta bussen, bilen eller cykeln. För naturälskaren finns både skog och natur med härligt stillsamma promenadstråk i bl a Lunsenskogen.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Om området

I detta lugna och natursköna område bor man med naturen precis runt hörnet. Alldeles utanför dörren börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden. Plocka svamp och bär eller ta långpromenader, möjligheterna är oändliga. I denna del av stan finns all närservice samt vårdcentral.

Kommunikation

Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar och väljer du att cykla leder en cykelväg ända in till centrum. Det är även nära till E4:an för alla som pendlar.

Närservice

Sävja-Hörnet, med ICA Supermarket i Vilan där det också finns bensinmack och en pizzeria. I närområdet finner man även apotek och vårdcentral.

Övrigt

- Skolor och barnomsorg -
Förskolor: Föräldrakooperativet Daghemmet Grodan, Lammets Förskola. Grundskolor: Stordammen Skola, Uppsävjaskolan

- Natur och fritid -
Sävja ligger i naturnära omgivningar. Intill finns härliga strövområden i Lunsen, som erbjuder ett rikt djur- och fågelliv.
Här finns också gott om möjligheter till aktiv fritid. Det finns belyst el/motionsspår och ridspår (2 resp 7 km spår Nåntuna/Vilan och Lilla Djurgården). Sävja Kulturcentrum, pumptrackbana (Uppsalas första), ny lekpark med gummimatta och multiarena. Till Lyssnaängens badplats vid Graneberg är det ca 6 km. I Bergsbrunna finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet.
Närmaste inomhusbad är Gottsundabadet vid Gottsunda centrum.

I Sävja finns bibliotek. Uppsalas kultur och nöjesutbud finns på bekvämt avstånd.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,259 inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea34 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer412
Byggår2018

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-HALL-
Ljus och välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar.

-KÖK-
Stilrent kök med bra förvaring i över- och underskåp med vita luckor. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk i svart laminat. Parkettgolv och vitmålade väggar.

-ALLRUM-
I öppen planlösning mot köket finner man allrummet med dess generösa fönsterpartier som gör rummet ljust och luftigt. Plats för både soffgrupp och säng. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även utgången till bostadens uteplats om 10 kvm.

-BADRUM-
Badrum med svart klinkergolv och väggar kaklade i vitt. Badrummet är utrustat wc-stol, dusch med infällbara glasdörrar, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
1 rum
Boarea
34 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Pris
SEK 1,395,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,259 inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet
Andel i föreningen
0.492 %
Andel av årsavgiften
0.492 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX ventilation
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
2 + 1 glas isoler
Förening
Namn
Brf Linneas Utsikt
Om föreningen
I Brf Linneas utsikt finns det totalt 121 lägenheter fördelade på 5 trapphus
Lägenhetsfördelningen ser ut enligt nedan:
1 rok - 34 kvm - 1 st
2 rok - 41-65 kvm - 53 st
3 rok - 59-87 kvm - 36 st
4 rok - 79-101 kvm - 30 st
4,5 rok - 100 kvm - 1 st

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har två gästrum som man kan boka för att nyttja för privat bruk samt en takterrass och ett kalasrum. Vidare finns även gym, bastu och cykelförråd.
Tv och bredband
Föreningen har tecknat avtal med ComHem. Kostnaden för denna tjänst är just nu 149 kronor i månaden som läggs på månadsavgiften. OBS detta tillägg är inkluderat i den redovisade månadskostnaden!
Parkering
Föreningen har omkring 47 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar.
Övrigt
Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd. Förråden är 2-5 kvm stora. Förråden finns på källarplan upp till plan 3.

Karta

Sävja Uppsala

Ölandsresan 3A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg