190

Eriksberg, Göteborg

Östra Eriksbergsgatan 87

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,099 inkl värme, vatten och Telia Triple Play (internet 100/100)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea40 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11206

Välplanerad 1,5:a med låg avgift i hjärtat av Eriksberg. Stor inglasad balkong med utsikt ner mot älven. Naturlig avskild plats för sängen så att du på bästa sätt kan använda det ljusa vardagsrummet. Bostaden byggdes 2014 så standarden är hög vilket gör att det bara är att flytta in och njuta från dag ett. Den perfekta lägenheten för studenten eller den som önskar ett modernt och centralt boende i Eriksberg. Närhet till busshållplats där flera linjer så som 99, 16 och 58 tar dig in till centrum på 15 minuter. Ett stenkast från entrén når du Eriksbergskajen som erbjuder restauranger, caféer och vacker utsikt. Härifrån går färjan in till centrum. Här finns även gym, butiker och mycket mer. Bostaden står skriven som en 1:a i föreningen. Hör av er till mäklaren för mer information!

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Viktiga dokument & länkar

Boinfo Brf Studio 58
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2018
Kommande

Bilder

Planritningar

Planritning 3D

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
40 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 2,099 inkl värme, vatten och Telia Triple Play (internet 100/100)
Andel i föreningen
1.28123 %
Andel av årsavgiften
1.28 %
Byggnad
Förening
Namn
Brf Studio 58
Om föreningen
Fastigheten färdigställdes 2014 och omfattar adresserna Östra Eriksbergsgatan 85, 87 och 89. Består av två huskroppar, den ena spetsig, den andra med terrasser, skapar tillsammans en spännande form. Mellan husen finns plats för en lagom liten innergård, en grön skön lunga. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger, som är ett härligt extrarum som kan användas året om.

Studio 58 inrymmer 58 ljusa och fräscha ettor, tvåor och treor. Flera av lägenheterna bjuder på stor flexibilitet i planlösningen, några tvåor kan till och med göras om till treor. Inredningen är stilren med material av hög kvalitet som står sig över tiden. Den ekonomiskförvaltningen sköts Husjuristerna .

Föreningens hemsida: https://studio58.se/index.html
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
58
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Telia Triple Play som innehåller följande produkter: Telia Bredband FiberLan (100/100), Telia Bredbandstelefoni, Telia Digital-tv (18 -kanaler)
Parkering
Föreningen har möjlighet till p-platser i angränsande p-hus. Där har man tillgång till p-platser, dock ingen fast plats. Parkeringstillståndet kostar fn 825 kr/månad. P-tillstånd finns tillgängliga. För aktuell kö kontakta http://deckshuset.se/
Ekonomi
Avgiften sänktes med 10 % 2018.
God ekonomi med låg avgift som dessutom hade avgiftsfri månad i juli under 2019, nya beslut tas år för år.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Fastigheten ingår i fem gemensamhetsanläggningar (GA:2, GA:10, GA: 19, GA:34, GA:40). De utgörs av gemensamma anläggningar för utfartsväg, dagvattenledningar, stomme, trapphus, hiss samt sopsug

Karta

Eriksberg Göteborg

Östra Eriksbergsgatan 87

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg