510
MED427D6674DB7F433594DB9ED2668D5FF9

Såld!

Nyproducerat radhus i Margretelund färdigt för inflytt dec 2021

Nyproduktion

Margretelund, Åkersberga

Morkulle Stråket 11Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

6

MÅNADSAVGIFT

3 990 kr

BYGGÅR

2020-2021

Nyproducerat radhus i Margretelund färdigt för inflytt dec 2021

Bli den första att flytta in i detta nyproducerade radhus i populära och eftertraktade Margretelund. Huset står färdigt för inflyttning från 2021-12-17 och är just nu under uppförande.

Här bor man med Stockholms skärgård runt knuten och en storslagen tallskog som granne. Skogsgungan bjuder in till en lekfull och naturnära livsstil på en sagolik bergshöjd. Naturliv i ett nytt grepp.

Inte långt från centrala Åkersberga och med Stockholms skärgård runt knuten växer Valsjöskogen fram. Här utvecklas det natursköna bostadskvarteret Brf Skogsgungan om 30 stadsradhus.

Valsjöskogens karaktär och läge nära till natur såväl som stad är en perfekt kombination av Modern Suburban Living. Platsens kvalitéer och tomternas centrala läge i området ger möjligheten att skapa fantastiska stadsradhus.

Om bostäderna:

Varje radhus präglas av närheten till naturen och de sluttande naturtomterna vid uteplatsen. Bostäderna om 99 kvm med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum som ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Husen karaktäriseras av noggrant utvalda material, produkter och interiöra detaljer.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet. Det vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill.

Badrummen ger varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummet är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummet är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummet är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Husen levereras med tre sovrum och ett öppet allrum – här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Om området:

Valsjöskogen blir en attraktiv stadsdel belägen på en storslagen bergshöjd som bjuder in till en stillsam och naturnära livsstil. I en trygg miljö omfamnad av natur får du närhet till en promenad i skogen så väl som bad, fiske och båtliv i Stockholms skärgård runt knuten. I centrala Åkersberga finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och kanalen i ålderdomlig karaktär. I direkt närområde finns ett lokalt centrum med omtyckt matbutik, apotek husläkare etc. Området har gott om förskolor och skolor från årskurs F-9. På kort gångavstånd, vid infarten till Åkerhielms Väg, finns nybyggda förskolan The Explorer. En svensk-engelsk förskola med eget matlagningskök och stora grönområden.

Kommunikationerna till området är utmärkta. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt till Stockholm Östra på knappa 30 minuter. Inte långt ifrån bostaden finns en busshållplats med täta bussavgångar mot Åkersberga C och en direktbuss som smidigt tar dig till Humlegården.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED427D6674DB7F433594DB9ED2668D5FF9
MEDE7E66CC128FA4E68A472BF1E9363D8E4
MED78DBB2434CBD4CD78581F621A7DCAE93
MED3ED0850D2C4B4EBE94B537B0FF916EC0
MED8E387279C6D6436AB290F5996CB7A48E

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

6

MÅNADSAVGIFT

3 990 kr

BYGGÅR

2020-2021

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Parkering finns vid huset. Föreningen disponerar över fler parkeringsplatser.

Om området

Margretelund är ett populärt och attraktivt område bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång-eller cykelavstånd finns för- och grundskolor och i Margretelunds Centrum finner du en livsmedelsbutik med järnhandel, restaurang, husläkare samt apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Kommunikation

Den smidiga direktbussen 628C till Humlegården passerar Margretelund. Buss 633 stannar vid Margretelunds Centrum och går till Åkersberga Centrum på ca 15 minuter.
Med buss och Roslagsbanan tar du dig till Stockholms Östra på ca 1 h och till Kista på 1 h- 1,5 h.

Närservice

I Margretelund och strax utanför området finns gott om skolor. Tråsättraskolan är en populär skola från årskurs 4-9. För de yngre finns Margretelundsskolan (F-6) och Bergsättraskolan (F-3) precis i anslutning. Förskolor som bland annat Högsättra förskola, Björkdungens förskola, Förskolan Äppellunden och Bikupans förskola. Läs mer om skolorna i kommunen på www.osteraker.se

Parkering

Parkering för livsmedelsbutiken vid Margretelunds centrum går att parkera på i tre timmar med p-skiva.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,333 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,333 %

Ekonomi

EL

5 400 kr

UPPVÄRMNING

10 800 kr

FÖRSÄKRING

4 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

21 000 kr / år

Kommentar

I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv värme, kallvatten, hushållström, sophämtning, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt TV, Bredband och telefoni.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

2020-2021

UPPVÄRMNING

Luftvärmepump Nibe F730

VENTILATION

Mekanisk, frånluft

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Skogsgungan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

30

Viktiga dokument & länkar

Karta

Österåker Margretelund

Morkulle Stråket 11

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg