230
MED6F703C779D3E48E4BB2EDFD452A4CA63

Rydbo Saltsjöbad, ÅKERSBERGA

Lillhagsvägen 18

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,712 inkl. vatten, sophämtning, förråd och bostadsrättstillägg
Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea43 kvm
Lägenhetsnummer11
Byggår2018
Driftskostnad900 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,695,000

Lösvirkesbyggd insynsskyddad minivilla med havsnära läge och sjöglimt! På morgonen drar du på dig morgonrocken och släntrar ned för backen och tar morgondoppet i havet. Generös gräsmatta omgärdar huset och altan med sol hela dagen och den sena kvällssolen.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och helkaklat badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hallen erbjuder dig en garderob och övriga sovrum har också garderober, allt för att du enkelt ska kunna organisera dina kläder. Mycket praktiskt externt förråd om ca 6 kvm för dina trädgårdsredskap, cyklar mm.

Expansiva och populära Rydbo-Saltsjöbad med vacker natur och fina bad. Stora badet i närområdet där du hittar hopptorn, sandstrand och liten lekplats. Längtar du efter en egen liten villa så har chansen kommit, ring för bokad visning!

Om området

Rydbo Saltsjöbad har under längre tid varit ett mycket populärt fritidshusområde där fler och fler bosatt sig permanent. Här bor man med närhet till havet och bara ca 20 min från Stockholm. I Området finns tre badplatser, Stora badet där det finns sandstrand, hopptorn och simskola anordnat samt Lilla badet och Badudden.
För båtplats kontaktar man väg- och fastighetsägarföreningen: http://www.rydbosaltsjobad.se/

Kommunikation

Från Rydbo går Roslagsbanan till Östra station på ca 30 min och till Österskär på ca 15 min. Vid Kulla vägskäl finns även infartsparkering, där kan man kan ta buss 670 mot Tekniska högskolan via Danderyd på ca 20 min, här stannar även buss 680 kommande från Danderyds sjukhus.

Närservice

På några minuters bilväg finns Arninge C eller Åkersberga C ca 10 min bort. Båda med ett brett utbud av butiker och restauranger.

I området med omnejd finns flera privata familjedaghem och vid Skåvsjöholm en förskola. Även i Rydbo finns förskola samt två skolor från åk 1-5. Fredsborgsskolan på ett bekvämt avstånd med bil från årskurs F-6 och 7-9.
Läs mer om skolorna i Österåker på kommunens hemsida: www.osteraker.se/forskolaskola

Bilder

Ljust och trivsamt vardagsrum

Solig uteplats

Öppen planlösning med fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier

Stilrent kök

Vy från soffhörna

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkommen in! Här finns praktisk garderob bakom spegelskjutdörrar. Där finner du även frånluftsvärmepumpen och elskåp. Ljusa väggar och grått klinkergolv med skön golvvärme. Infällda spottar i taket.

VARDAGSRUM/KÖK
Trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med vita luckor och lådor. Laminatbänkskiva i betongimitation med belysning ovan. Stor rostfri ho med grått kakel ovan. Induktionshäll, rostfri micro, rostfri kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Fyra fönster och altandörr för fint ljusinsläpp. Utgång till altanen där du njuter solens sköna strålar hela dagen till sen kväll.

MASTER BEDROOM
Master bedroom med fyra praktiska garderober och plats för dubbelsängen. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Optimalt kontor som även har plats för en säng om så önskas. En garderob med plats för kläder eller förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor och grått klinkergolv med skön golvvärme. Vit kommod från Svedberg med en låda. Ovan finner du spegelskåp med förvaring som även det är från Svedberg. Regnskogs- och handdusch bakom infällbara glasdörrar. WC och tvättmaskin samt ett litet fönster för trevligt ljusinsläpp.
Antal rum
3 rum
Boarea
43 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,695,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,712 inkl. vatten, sophämtning, förråd och bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 10,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 10,800
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftkostnaderna är baserade på två personer i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
Andel i föreningen
4.0884 %
Kommentar till andelstal
Andel av årsavgift har ej gått att få fram av den ekonomiska förvaltaren.
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Luftvattenvärmepump och vattenburen golvvärme
Energideklaration
Utförd 11/25/2019
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
66 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Förråd precis bakom bostaden med el om ca 6 m².

Plan härlig gräsmatta för lek och kubb.
Morgondoppet tar du smidigt på trevlig badplats nära bostaden.
En parkeringsplats precis utanför bostaden

Fiber finns (öppen fiber med val av hastighet)
Förening
Namn
Brf Valsättraviken 1
Om föreningen
Föreningen registrerades år 2017 och har till ändamål att främja och tillvarata medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadsrättslägenheter till nyttjande och utan tidsbegränsning. Upplåtelsen får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken ska användas som komplement till bostadslägenhet.
Föreningen registrerades år 2017 och har säte i Österåkers kommun. Under 2019 färdigställdes samtliga 15 bostadsenheter. Föreningens totala boyta uppgår till 1505 kvm, markarealen uppgår till 8312 kvm. Föreningen består av 15 lägenheter, 10 parhus och 5 minivillor, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Fastigheten är försäkrad i Trygg Hansa.

Fastigheten har tillgång till fiber från Telia. Varje hushåll tecknar individuellt avtal.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
15
Överlåtelseavgift
SEK 1,190 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 476

Karta

Rydbo Saltsjöbad ÅKERSBERGA

Lillhagsvägen 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg