510
MED6E16C15B960F44A7A6924260B9B00ABD

Såld!

Mycket fin 1.5:a med mysig, lummig och takbeklädd uteplats!

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Bollmora gårdsväg 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,708 Inkl värme, VA och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea50 kvm
LägenhetsnummerC2:1004
Byggår2014-2015
Driftskostnad677 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,295,000

Ansvarig mäklare

- Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning -

På Bollmora Gårdsväg 9 välkomnas du in i en välplanerad lägenhet där det faktum att ingenting behöver göras innan inflytt gör att du kan slappna av och börja trivas direkt. Här bor du på 50 kvadratmeter som fördelas på 1.5 rum och kök. En stilren bostad med gott om plats för allt du vill fylla hemmet med.

Från vardagsrummet kliver du ut på den mysiga, lummiga samt takbeklädda uteplatsen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds stenläggning, plats för soffgrupp och nära till innergård med bland annat grillplats.

- Genomgående mattlackad stavparkett i vitpigmenterad ek.
- Exklusivt kök från Ballingslöv med gott om arbetsyta i Carrara marmor och förvaring.
- Vältilltaget vardagsrum som idag delats av med sovrumsdel. Gott om plats för soffgrupp samt tv-möblemang. Utgång till bostadens lummiga uteplats.
- Elegant, helkaklat badrum med crème-färgat klinkergolv med underliggande golvvärme och kaklade väggar i vitt.

Huset ligger fint beläget nära bl.a. Tyresö Centrum, golfbana, badhus, promenadvägar ut i naturen och kommunikationer. Det går flertalet olika busslinjer till Gullmarsplan och dessa tar ca 12 min. Det går även direktbussar morgon och eftermiddag till centrala Stockholm som tar ca 20 min.

Varmt välkommen på visning!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Stilrent kök

Öppen och härligt vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Planritningar

Planlösning 3D

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
50 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
I vardagsrummet finner du en mysig, lummig och takbeklädd uteplats med stenläggning, nära till innergård med bland annat grillplats och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot innergården.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
Bottenvåning
Avgift
SEK 2,708 Inkl värme, VA och bredband
Driftskostnad
SEK 8,124 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,800
Försäkring
SEK 3,324
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.58775 %
Andel av årsavgiften
0.58775 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2014-2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 9/14/2018
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
74 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har ett tillhörande källarförråd
Förening
Namn
Brf Tyresö Trädgårdar
Om föreningen
Brf Tyresö Trädgårdar blev inflyttningsklart under augusti 2015 och består av tre arkitektritade trähus med ljus putsfasad mot gata och elegant trädfasad mot innergård. Föreningen har totalt 114 st bostadsrättslägenheter i varierande storlekar (1-5 rok).

Föreningen har 3 st övernattningslägenheter om 2 rum och kök som de boende i föreningen kan nyttja. Övernattningslägenheterna är även utrustade med tvättmöjligheter. Kostnad f.n. 300 kr/dygn. En av övernattningslägenheterna nyttjas f.n. som en föreningslokal om 2 rum och kök utrustad med tvättmöjligheter.

Husen byggdes 2014-2015 med Oscar Properties som byggherre.

Utgångspunkten för den vackra innergården är den klassiska renässansträdgården. Här finns grillar, sandlåda och lekstuga, samt gott om plats för de boende att umgås.

I källarplan finns ett gemensamt garage med en avspolningsplats, samt en grovtvättstuga och cykelrum.

Föreningen nyttjar 90 garageplatser i varmgarage under husen. Dessa hyrs ut till medlemmarna för ca: 900 kr/mån. Information om lediga platser fås av föreningens förvaltare; ViRedo på tel. 08-55516060 eller på info@viredo.se

Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd på källarvåning. Utrymme för hushållssopor finns i anslutning till husen.

Varje hus är utrustat med hiss som går hela vägen från källare/garage till alla våningsplan.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme från Vattenfall. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

I årsavgiften ingår bl.a. basutbud för fiber-tv och 1000 Mbit bredband från Ownit.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465kr)

Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
114
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Fiberbredband och fiber-tv
Parkering
Varmgarage
Ekonomi
Ekonomisk förvaltare:
Viredo
Kontaktuppgifter:
info@viredo.se
Tel. 08-555 160 60
Delat ägande
Ja.

Karta

Tyresö Tyresö Centrum

Bollmora gårdsväg 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg