510
MEDEA10645A6B3D44ECB892D9629AF3FCAA

Såld!

Stilren, hemtrevlig och social tvåa med balkong

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Sikvägen 32

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,869
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer405
Byggår1962
Driftskostnad370 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,300,000

Ansvarig mäklare

Välkommen in i en hemtrevlig lägenhet med centralt, naturnära och lugnt läge. Denna stilrena tvåa är i mycket fint skick och har bland annat fräscha ytskikt, bra planlösning och härlig atmosfär. De öppna, sociala ytorna gör det enkelt att bjuda hem familj och vänner.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddags- och kvällssol samt plats för soffgrupp.

HSB Brf Gäddan är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, god sammanhållning och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstugor, bastu, övernattningslägenhet, trevliga innergårdar, grillplatser, grovsoprum och lekplats.

Här bor du vid ett av Tyresö centrums bästa lägen, med Tyresö centrum, rackethall, golfbana och Tyresö Aquarena ett stenkast från lägenheten. Restauranger och pizzerior, flertalet gym, bensinmack samt andra bekvämligheter ligger en cykeltur bort och Haninge centrum, Länna handelsplats, Farsta centrum och Sickla köpkvarter finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Tyresö har att erbjuda.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Hall mot sovrum

Vardagsrum

Vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong

Planritningar

Planlösning

Planlösning 3D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
I vardagsrummet finner du en mysig och takbeklädd balkong med eftermiddags- och kvällssol och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot innergården.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 3,869
Driftskostnad
SEK 4,440 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,760
Försäkring
SEK 1,680
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.22666 %
Byggnad
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/24/2020
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
106 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Gäddan
Om föreningen
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Föreningen tecknat gruppavtal med Comhem. Fr.om. 1/4 -18 ingår Tv Bas och 100 MB bredband i månadsavgiften. Den som flyttar in ska ringa Comhem på tel. 0775-171720, för att aktivera tjänsterna. Boende har även möjlighet att på egen kostnad välja bredband via Bredbandsbolaget.

Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 010-4421100

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Sikvägen 32

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg