510
MED47B7F42C19D4460E95BC2628CFB928A3

Såld!

Ursvik, Sundbyberg

Forskningsringen 84

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,623 inkl värme och ka vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea35 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer31-1002
Byggår2020/2021

Såld!
Slutpris: SEK 2,175,000

Ansvarig mäklare

Bli den första att flytta in i denna fantastiska 2:a med balkong! Här bor ni i en väldisponerad och trivsam lägenhet i ett härliga Ursvik. Hallen har praktisk förvaring i form av garderober längst väggen. Lägenhetens optimala disponering ger er valmöjlighet att inreda efter val och tycke! Bra badrum med kombimaskin samt sovrum med två ingångar. Kök med allt du behöver såsom kyl, frys, ugn, induktionshäll samt diskmaskin.
Placerad i naturnära Ursvik som med sin utveckling blivit ett eftertraktat område på kort tid. Den trygga småstadsmiljön som erbjuder närhet till sjöar och grönområden med mysiga promenadvägar i kombination med ett smidigt pendelavstånd till innerstan gör Ursvik till en plats som passar för alla. I området finns närbutik, gym, restauranger och skola och bara på andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys och Coop. Tvärbanan planeras att vara klar 2022 och i samband med stationen planeras även ett torg med både restauranger och caféer.
Tidigast inflytt 15/9!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information : Jessica Toubal 0707 983 900

- Välplanerad tvåa med balkong om ca 5 kvm
- Stilrena materialval
- God förvaring
- Källarförråd
- Placerad i expansiva Ursvik
- Grönområden och motionsspår runt hörnet
- Tvärbanan planerad till 2022

Om området

Ursvik är Sundbybergs gröna hörn med Igelbäckens naturreservat och Järvafältets gröna skogar som gränsar i norr. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig!

Området är i en spännande expanderande fas och har på kort tid växt till att bli en väldigt populär stadsdel. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur i ett familjevänligt område där det idag finns flera skolor och förskolor, gym, restauranger och minilivs med mer på ingång.

Kommunikation

Från Ursvik finns det möjlighet att hoppa på buss 504 som tar dig till Rissne och Hallonbergen där det är en snabb resa med tunnelbanans blåa linje till Stockholm city. Tvärbanan som är planerad till 2022 kommer att ha två stationer i Ursvik och tar dig smidigt till ut till shoppingen i Bromma Blocks och Kista. Till år 2023 kommer den även fortsätta vidare till Helenelund där det tar ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18.

Närservice

I närområdet finns det en minilivs, restauranger och café, frisörer, skrädderi och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, Coop och McDonalds.

Parkering

Garage finns hos majoriteten av föreningarna i Ursvik, där gäller oftast kösystem. Sundbybergs boendeparkering finns annars i stor del av området vilket gör det enkelt för dig med bil.

Bilder

Exempelbild fasad

Exempelbild

Planritningar

Planritning 1

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
35 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 2,623 inkl värme och ka vatten
Andel i föreningen
0.007093 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2020/2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Vaktstugan
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
106
Tv och bredband
Bredband och TV ingår i obligatoriska tillägget om 220 kr/mån.
Överlåtelseavgift
SEK 1,190 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 476

Karta

Sundbyberg Ursvik

Forskningsringen 84

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg