230
MED50CDD9C50D444D7E8317D5833F328EC4

Modern boende med magisk utsikt!

Bymarken, JÖNKÖPING

Vätterslundsgatan 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,308 inkl. värme, vatten, el+ 400kr obligatoriskt tillägg för parkering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea96 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1101
Byggår1940

Utgångspris: SEK 2,795,000

Varmt välkommen till denna trevligt renoverade bostad med modern touch på populära Bymarken! Här är det bara att flytta in i ett modernt hem utrustat med alla bekvämligheter. Här bor du även med en låg månadskostnad. Njut av glimtar och vyn över sjön Vättern både från vardagsrum, kök och balkong! Vätterslundsgatan 13 bjuder toppskick både i huset och dess lägenheter då hela fastigheten renoverades 2017.
Bostaden är ljus och luftig och väldisponerad, här kan man njuta av att ha hela gaveln för sig själv! Köket är avskilt från de stora, sociala ytorna i matsalen och vardagsrummet.

Extra effektfullt är mellanhallen med goda förvaringsutrymmen som delar av på ett utmärkt sätt.
Bostadens badrum är helkaklat i vita och svarta material som faller de allra flesta i smaken.
På balkongen kan du spendera många, soliga timmar, perfekt till sommarens varma kvällar eller möta våren solar med en kopp kaffe i handen. Lägg där till utsikten över Vättern! Kan det bli mycket bättre? Jo, kanske när man lägger till att man som boende i Brf Tjuren 9, har fri tillgång till en välskött trädgård med en härlig uteplats där du kan njuta av utsikten över vattnet. Här finns gott om både soff- och sittgrupper för de boende att utnyttja i goda vänners lag. Föreningen erbjuder även en vacker och välskött trädgård att njuta av, tur man slipper klippa gräset då det finns en automover som sköter det.

Perfekt att kunna njuta av grönytor och släppa ut barnen på utan att ha allt ansvar som ett eget hus kräver. Här bor man i lugna, mysiga kvarter med närhet till precis allt och i en stabil förening med låg månadsavgift!

På Vätterslund bor du granne med natursköna omgivningar vid Dunkehallaravinen där vattenfall och promenadstråk samsas. Konditori och blomsteraffär finns i närheten och en mysig, prisbelönt restaurang finns bara något kvarter bort. Perfekt att bensinstationen finns bara några hundra meter bort och att matvarubutiken ligger på granngatan. Nedanför huset finns vackra gångvägar längst Vättern som leder till City eller mot Bankeryd beroende på vad du väljer och här hittar du en undangömd badstrand vid Vättern. Här bor du centralt, men ändå i lugn omgivning. Bymarken är ett bostadsområde som är belägen nordväst om Jönköpings stadskärna med närhet till allt.

Om området

Bymarken är ett område beläget cirka 3 kilometer nordväst om Jönköpings stad.
Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden.

Utbud på området
Bymarken ligger med närhet till en stor del av Jönköpings utbud. I omgivningen på Bymarken finner du badstränder, ridanläggning och idrottsklubbar. Även närhet till Jönköpings stadspark och Hallby med nybyggda Padelbanor och fotbollsplaner intill. Här utövar du din idrott med magisk utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Dunkehallaleden finner du även på området. Leden är en naturupplevelse oavsett årstid på året.

Naturnära områden
Närheten till Vättern som är fantastisk att springa eller gå utmed ligger bara ett par hundra meter från Bymarken Här kan du välja vägen in mot stan eller ut mot Bankeryd. Det är en fantastisk tillgång att Vättern väntar runt hörnet.

Restaurang- och caféutbud
På området finns en matvaruaffär och lite längre bort finner du en bensinstation samt ett smalt utbud av basvaror och ett bageri där nybakta frallor väntar till helgfrukosten.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går med jämna mellanrum.

Skola och barnomsorg
I angränsade områden till Bymarken finns förskola och grundskola upp till skolår två. Skolår tre till sex finns närmast på Hisingstorp och skolår sju till nio finner du på Bäckalyckan och Väster.
Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar BRF Tjuren 9
Energideklaration
Årsredovisning 2019
Bostadsbeskrivning
Bostadsbeskrivning

Bilder

Har du träffat en riktigt bra mäklare i Jönköping? - Jeff

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
96 kvm
Areakälla
Ekonomisk plan
Jeff Axelsson informerar:
- Mysig förening med möjligheter att vara med och påverka.
- Totalrenoverad lägenhet i moderna val.
- Fastigheten har genomgått en total förvandling de senaste åren där man gjort fasad, balkonger, tak etc.
- Alla bostadsrätter har tillgång till P-plats.
- Trivsamt område nära City.
- Gratis parkering på omkringliggande gator.
- Fiskbensparkett och brädgolv i original under nuvarande golv.
Uteplats
Gemensam uteplats finns tillgänglig på baksidan med utsikt över Vättern. Här finns plats för det större sällskapet under sommarens grillkvällar.
Parkering
Garageplatser och p-platser finns tillgängliga utanför bostaden, kostnad ca. 450 kr/månaden.
På gatan finns även goda parkeringsmöjligheter utan avgift.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 2,795,000
Avgift
SEK 4,308 inkl. värme, vatten, el+ 400kr obligatoriskt tillägg för parkering
Andel i föreningen
38.14 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1940
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/31/2016
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
65 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + 3-glas
Övrigt
Totalrenoverades under 2017. Snygga och välvalda materialval.
Förening
Namn
Brf Tjuren 9
Om föreningen
Brf Tjuren 9 är en äkta bostadsrättsförening i Jönköping. Huset byggdes 1940 och innehåller 3 st bostadsrätter (total boa på 292 kvm enl ekonomisk plan) och 2 uthyrningslokaler (a 22,5 kvm st). Föreningen bildades 2017.
Till bostadsrätterna hör var sitt förråd i källaren och föreningen har gemensam tvättstuga i källaren samt gemensam trädgård med uteplats.
Trädgården sköts av automover. Medlemmarna har gemensamt ansvar för trädgårdsstädning (oftast vår- och höststädning) samt städ av trapphuset och tvättstugan.
Varje bostadsrätt har sin egen parkeringsplats som kostar 450 kr/mån.

I avgiften ingår värme, vatten och el.

Fiber är indraget i varje lägenhet och fastigheten värms upp via bergvärme.
Fönster: 2 glas + 3-glas
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
5
Varav hyreslägenheter
2

Karta

Bymarken JÖNKÖPING

Vätterslundsgatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg