190
MEDFB872A717BD248BDB5F9869F77E76D1E

Genomgående trea i Vellinge Centrum med två inglasade balkonger!

Såld!

Vellinge Centrum, Vellinge

Mejerigatan 9


Såld!
Slutpris: SEK 3,400,000

Ansvarig mäklare

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad trea med två balkonger. Här bor du i en ljus, genomgående bostad med två rymliga sovrum och ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter. En härlig sällskapsyta med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas i denna fantastiska bostad högst upp i huset. Välkommen på visning!

Om området

I Vellinge finns närhet till det mesta - cafeér, butiker, bageri, badhus och bibliotek nås inom gångavstånd. Kommunikation med buss från centrum och Vellinge ängar.

Kommunikation

Det är gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Trelleborg och Höllviken. På cirka 15 minuters bilfärd når du Malmö och Öresundsbron. Både flygplatserna Kastrup och Sturup finns inom bekvämt räckhåll.

Närservice

I Vellinge centrum finns Ica, willys, systembolaget, apotek, butiker och bageri. Inom korta avstånd från Vellinge finns fantastisk natur med b.la vackra sandstränder och öppna fält. Det finns golfbanor, ridanläggning, gym och motionsspår med utegym. I Vellinge finns flera förskolor t.ex. Södervång, Solblomman, Norrevång, Herrestorp och Asklunda. Inom gång- och cykelavstånd finns Södervångsskolan, Framtidskompassen och Herrestorpsskolan. År 2018 blev Vellinge kommun årets bästa skolkommun. Dessutom finns det en gymnasieskola för de äldre, Sundsgymnasiet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,708 Inkl. värme, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea93 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0264-1-303
Byggår2005
Driftskostnad500 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
93 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Vi välkomnas in i en hall med vita väggar och ekparkett på golvet som följer vidare in i bostadens samtliga rum. Inbyggda garderober med gott om förvaring och det finns även möjlighet att möblera hallen för ytterligare förvaring om man så önskar.
Sovrum
Bostaden har två sovrum. Ett mindre i anslutning till hallen med härligt ljusinsläpp från rummets stora fönster. Här finns plats för enkelsäng om man önskar ett barnrum alternativt så fungerar det här rummet utmärkt som ett kontor. Det finns två platsbyggda garderober.

I det större sovrummet finns det gott om plats för både dubbelsäng, sängbord, garderober och byrå. Stort fönsterparti som bidrar till ett ljust och luftigt rum. Dessutom finns det en egen dörr in till lägenhetens badrum. Vita väggar med en blå fondvägg.
Badrum
Det rymliga badrummet ligger i anslutning till hallen och här finner vi ett grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegel och handdukstork. Dessutom finner vi en kombinerad tvättmaskin med en tvättbänk ovanför och gott om förvaring. Golvvärme.
Vardagsrum
Vardagsrummet har delvis öppen planlösning mot köket. Här finner vi stora härliga ytor som gör det enkelt att möblera med större soffgrupp, tv-möbel och matbord. Härifrån når man en av lägenhetens två balkonger som är belägen i ett västerläge.
Kök
Stilrent kök med ljusa skåpluckor, bänkskiva i trä och vitt kakel som stänkskydd. Här finns gott om förvaring och generösa arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, inbyggd mikro, spishäll och spisfläkt samt diskmaskin. Från köket når man lägenhetens andra balkong som är belägen i österläge och bjuder på en fantastisk utsikt över Vellinges takåsar.
Säljaren informerar
Sprickor i golvet i badrummet - besiktningsprotokoll finns.
Uteplats
De två balkongerna är 8kvm vardera, en i väster och en i öster.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,708 Inkl. värme, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg.
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 2,400
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnader är beräknade enligt schablon.
Andel i föreningen
9.4512 %
Tillträde
enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Gaspanna
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 8/29/2018
Energiklass
E
Förening
Namn
Brf Hansa i Vellinge
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Hansa är en äkta bostadsrättsförening belägen i Vellinge. Föreningen består av 12 lägenheter i varierande storlekar och har funnits sedan 1999. Föreningen äger marken.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12
Tv och bredband
Fiber finns indraget till lägenheten (Vellinge Stadsnät). Bredband 100/100.
Parkering
En parkeringsplats disponeras av bostadsrättsinnehavaren (parkeringsplats 3:1), ingår i månadsavgiften.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan.

Planerade renoveringar/underhåll:
2020 - Målning av staket.
2022 - Renspolning av avlopp.

Utförda renoveringar/underhåll:
2019 - Renovering av miljöhus.
2019 - Radonmätning
2019 - Service av ventilationsutrustning och brandsläckare. Genomförs årligen.
2017 - Underhållsspolning av avlopp.
2017 - OVK genomförd. 6års intervall.
2017 - Målning av balkonger.
2016 - Ny plantering på gården.
2016 - Service av gaspanna.
2015 - Låsbyten på portar och entré.
2014 - Målning av staket, soprum och paneler.
Ekonomi
Föreningens årsavgift höjdes med 3% från 2020-01-01. I dagsläget finns det inget beslut om någon avgiftshöjning (info ifrån brf 2020-05-04).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
I Brf Hansa i Vellinge finns ett cykelrum på första våningen och på gräsmattan finns även ett plåtskjul. I föreningen finns gemensamma balkonger som är fritt att nyttja för alla medlemmar. Trädgårdsskötsel sköts av Doktor Trädgård.

Ovanstående information är inhämtad från föreningen och spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Karta

Vellinge Centrum Vellinge

Mejerigatan 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg