230
MEDCB635810DB3A4B64B75FF42F5F80151D

Nyproduktion

Täby park,

Tränsgatan B-1204

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,888
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea81 kvm
Våning2 (hiss finns)

Utgångspris: SEK 4,400,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Om området

Stadsdelens utbyggnad har påbörjats och de första husen växer upp.

De som flyttar in i Täby Park kommer ha nära till den blivande simhallen, lekplatsen och utegymet, boulebanan och massor av andra trevliga platser och marknader så som de årliga Food Market och Julmarknaden som anordnas vid Läktartorget.

I läktarbyggnaden finns Re:uniq som säljer återbruk och snart har vi en ny restaurang på plats. Här kommer även ett gym att etablera sig och utanför på fältet kommer finnas plats både för dig som vill spela brännboll eller kubb och för dig som vill testa cykelcross, spela boll eller Padel. Eller varför inte bara ta en promenad i området och i de fina skogsdungarna.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga med Roslagsbanan - 2 st hållplatser Täby Centrum och Galoppfältet - som går mot Stockholm och Österåker. Vill du mot Vallentuna finns hållplatsen Tibble eller Ensta. Vid busstorget vid Täby C stannar bl a bussar mot Danderyds sjukhus, Näsby Park, Hägernäs. Skarpäng och Erikslund.

Närservice

På kort gångavstånd finns Täby Centrum som är ett av Nordens största köpcentrum med all tänkbar service, restaurangutbud, butiker mm.

Bilder

Täby Torg

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
81 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 4,400,000
Avgift
SEK 4,888
Byggnad
Förening
Namn
Brf Stratos 1 i Täby
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
40

Karta

Täby park

Tränsgatan B-1204

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg