MEDE38F86F48F5F420B8C1012F26F05CAEF

Näsbydals finaste 2:a?

Kommande®

Näsbydal, Täby


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Här slutar letandet!
Varmt välkommen till en av Näsbydals finaste 2:or!
Här bor du i en perfekt planerad 2:a med magnifik utsikt över den grönskande innergården.
Lägenheten har 2019 renoverats med mycket smakfulla materialval.
Täbys största förening med koll på ekonomin.
Med ett boende i Näsbydal bor du i närhet till kommunikationer via både Roslagsbana samt bussar, dessutom ligger det väldigt nära Täby centrum.
Lägenheten upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

Om området

NÄSBYDAL byggdes under 1959-61 och består av 8 höghus i 17 våningar (entréplan + 16 våningar) med hissar med totalt ca 900 bostadsrätter.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga då hållplats för både buss och tåg finns inom några minuter. Hållplats för bussar mot Danderyds Sjukhus, Täby C och Näsbypark finns vid korsningen vid OK/Scandic. Buss mot Östra station/Tekniska Högskolan finns vid E18. Nattbussen från Odenplan går också förbi Näsbydal. Busshållplatserna finns på ca 1-5 minuters gångavstånd. Roslagsbanans hållplats Roslags-Näsby finns på ca 5 minuters gångavstånd.

Närservice

Det finns en välsorterad MATAFFÄR, BAGERI och café med bl a stenungsbakat surdegsbröd, kaffebröd och enklare lunchmat, restaurang samt städfirma. Allt i låghuset i Näsbydal. .BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd inom området, med dagis dels i Näsbydals låghus, dels i närbelägna RoslagsNäsby och Grindtorp. Flera SKOLOR finns också inom några hundra meter. För/grundskola 0-5 finns dels i Ytterbyskolan på Centralvägen strax söder om Näsbydal. Högstadium åk 6-9 finns i Näsbydalsskolan också den strax norr om Näsbydal.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,931 inkl värme, vatten, tv, bredband, tilläggsförsäkring
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Alla bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg