510
MEDAC0ED41950354752A0955511A48F3B8E

Såld!

Ljust 1 ¹/2 plans villa

Munkegärde, Kungälv

Lingonvägen 24

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea142 kvm
Tomtarea334 kvm
Byggår1987
Driftskostnad3,358 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 5,650,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till Lingonvägen 24 och detta moderna hus som är i så fint skick att det bara är att flytta in. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med golvvärme och skjutdörrsgarderob. Vidare finns ett härligt, socialt och fint kök med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i eklaminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett öppet, mysigt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det ena badrummet är nyrenoverat, stilrent och smakfullt med toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, golvvärme och spotlights. Det andra är stort och fräscht med toalett, duschhörna, kommod, handfat och bastu.

Här ingår en tomt om 334 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora, mysiga och insynsskyddade altan, som nås via vardagsrummet och uterummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Om området

Härligt mycket lugnt naturnära område med massor av lekplatser, pulkabackar, skolor, förskolor och barnfamiljer. Munkegärde förskola har tre avdelningar och är nästintill nybyggd, det finns även ett antal dagmammor. Kullenskolan är en stor skola med årskurserna 0-6. Så från förskola till högstadiet behöver man inte lämna Munkegärde.

Kommunikation

Alldeles vid rondellen i Munkegärde ligger en busshållplats med täta avgångar. Här går Grön express till resecentrum och Göteborg, här går lokalbussar såsom 1:an mm. Här går även en direktbuss till Göteborg på morgon och eftermiddag. En asfalterad mysig gångbana sammanbinder Ulvegärde, Jordliden och Munkegärde och mynnar ut vid sjukhuset.

Närservice

Jockes pizzeria har fredagsmyset och lättare livs.

Parkering

Gratis parkeringar vid Jockes pizzeria. Även vid Kullenskolan efter skoltid. I annat fall finns betalparkeringar vid bostadsrättsföreningarna och man kan stå gratis längs gatorna i villaområdena.

Övrigt

Underbart område om man söker lugn och ro eller vill ha fullt med kompisar till barnen alldeles i närheten.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Huset disponeras på entréplan med hall, tvättstuga, badrum (2016), kontor, sovrum, uterum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. På ovanvåningen finns det tre sovrum i bra storlek samt ett badrum med bastu.
Antal rum
6 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
142 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Den inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med målad vägg och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom golvvärme och skjutdörrsgarderob.
Kök
Det härliga, sociala och fina köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av varmluftsugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn och glaskeramikhäll. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.
Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett öppet, mysigt och socialt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.
Sovrum 1
Stort, harmoniskt och rogivande sovrum med stor walk in closet och plats för dubbelsäng. Väggar i ljus tapet och heltäckningsmatta.
Sovrum 2
Fint och mysigt rum som erbjuder plats för säng och skrivbord.
Sovrum 3
Ett mysigt och rogivande sovrum med plats för garderob och plats för bäddsoffa och skrivbord. Detta rum med fondvägg och laminatgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.
Sovrum 4
Det fjärde sovrummet har plats för bäddsoffa och skrivbord. Rummets laminatgolv och stilren tapet går fint ihop och skapar en rogivande känsla.
Badrum 1
Badrummet är nyrenoverat, stilrent och smakfullt och har toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, golvvärme och spotlights.
Badrum 2
Detta stora och fräscha badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.
Tvättstuga
Husets tvättstuga är praktisk och fräsch och utrustad med tvättmaskin, arbetsbänk och plats för tvättställning.
Uteplats 1
Stor, mysig och insynsskyddad altan som nås från vardagsrummet och uterummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor, trädäck och loungedel.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1987
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2014
Uppvärmning
Direkt El & luft-luft värmepump
Ventilation
Mekanisk (endast tilluft)
Energideklaration
Utförd 9/14/2021
Energiklass
E
Energiprestanda
134 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
134 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Björksoppen 14
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 40,299 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 22,370
VA
SEK 4,083
Väg, samf
SEK 6,800
Försäkring
SEK 7,046
Beräknat antal personer
3
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,249,000
Byggnadsvärde
SEK 2,162,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 2,322,000
Tomt
Areal
334 kvm
Parkering
Garage i länga samt parkering finns.
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungälv Björksoppen GA:1

Karta

Kungälv Munkegärde

Lingonvägen 24

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg