MEDD726DB6634B141D5BA3B9CC625807A43

Romelanda

Valler 4:1

Fakta

TypTomt
Tomtarea4,867 kvm

Utgångspris: SEK 1,700,000

Ansvarig mäklare

Med ett fantastiskt läge finner vi här en tomt på drygt 4800 kvm att skapa ert drömboende på. Med utsikt över Göta älv och hela de östra delarna av Kungälv kan detta verkligen bli det insynsskyddade och fria läge många bara drömmer om.

Med ca 7 min bilväg till de centrala delarna av Kungälv bor du bekvämt men samtidigt lantligt med naturen precis utanför dörren.

I Diseröd, som bara ligger några minuter bort med bil, finns både förskola, skola (Åk 1-6), Tempobutik och pizzeria. För den golfintresserade så finns även Lysegårdens golfklubb på nära avstånd från fastigheten.

Ansökan om förhandsbesked är inskickat till kommunen.
Servitut finns om att dra en väg upp till fastigheten över stamfastigheten.

Bilder

Fastighetskarta

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Valler 4:1
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod
197
Tomt
Areal
4867 kvm
Tomttyp
Bergs-/naturtomt
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungälv Romelanda-Solberg GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Romelanda-Solberg GA:2 ändamål: Vägar

Karta

Romelanda

Valler 4:1

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg