MEDFE0BB7F66F294EB4A3664495FAF72C56

Nyproducerat i natursköna Havsbaden!

Nyproduktion

Havsbaden, ÄNGELHOLM

Annavägen 13, Hus 7 enligt situationsplan

Fakta

TypKedjehus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea136 kvm
Tomtarea298 kvm
Byggår2020

Utgångspris: SEK 4,795,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ta chansen och knip ett av de fåtal hus som finns kvar till försäljning i Peabs nyproduktionsprojekt Kv Strandbrynet Etapp 1. För dig som agerar nu innan 22 maj finns fortfarande tid kvar för att utforma din framtida villa med dina personliga inredningsval såsom köksinredning, golv, kakel, klinker och färgkombinationer. Det finns två hustyper kvar där båda hustyperna är ett 2-planshus på 136 kvm respektive 146 kvm, där denna annons avser huset som är 136 kvm och kommer tillträdas i första kvartalet 2021. Observera att bilderna i denna annons är inspirationsbilder från ett snarlikt hus och stämmer inte till 100% i fönstersättningar mm.
Välkommen att kontakta HusmanHagberg för bokning av privat visning av områdets visningshus som är snarlikt med detta hus. För mer info besök Peabs projektsida https://peabbostad.se/projekt/skane/kv-strandbrynet/

Om området

Havsbaden är ett av Ängelholms mest eftertraktade områden med omedelbar närhet till strand och hav. Här kan man njuta av en rofylld natur med närhet till både stadens centrum och till vattnet. Fina sommardagar/kvällar avnjuter man som bäst på stranden, kanske sittandes med ett glas rosévin i den ena handen och en pizzaslice i den andra. Ängelholm har ett fantastiskt strandliv men även ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en väldigt omtyckt hembygdspark.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer eller E6:an som går i utkanten av staden.

Närservice

Här finns Klitterhus med hotell, restaurang och konferens precis vid havet med bra parkeringsmöjligheter. Havsbadstjollan- känd för kanske Ängelholms godaste pizzor, har blivit en populär mötespunkt i Havsbaden. Närhet till småbåtshamnen och Hamnkrogen med vackra vyer. Tennisanläggning med fem utomhusbanor finns för den hurtige sommartid. Gångavstånd till Råbocka Camping med restaurang, kiosk, minigolfbanor och viss fruktförsäljning. Nyppnad Montessoriförskola finns i området.

Övrigt

Här finns en Villaägarförening i området som arrangerar olika aktiviteter för gamla som unga. Den ser främst till för att skapa en gemenskap och sammanhållning men även att kunna vara en enad kraft vid olika frågor. Ca 200 hushåll är med i föreningen.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Villa Värnen

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Riktigt fina och 2-plans kedjehus med snygga och kvalitetssäkra materialval som standard men med möjlighet att ändra och justera efter eget och tycke och smak enligt tillvalslista. En blivande bostad att längta hem till!

Parkettgolv i samtliga rum förutom hall, våtutrymmen och tvättstuga som istället är klinkerlagda.

Vattenburen golvvärme på entréplanet och vattenburna radiatorer på övre plan.

Tillvalsmöjlighet att göra fler sovrum, både på entré- och övre plan. Därav finns möjlighet att skapa upp till fem sovrum.

Köket levereras från HTH och vitvaror från Siemens. Värt att nämnas är det påkostade gjutna bjälklaget sk Filigran, som är en väldigt ljuddämpande konstruktion för bästa komfort och boendeupplevelse.

Samtliga anslutningsavgifter ingår i priset såsom VA, el och fiber. Tomten är grovplanerad vilket innebär att du själv ombesörjer samt bekostar anläggning av din framtida trädgård. Läs mer under rubriken "Tomt"
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
136 kvm
Areakälla
enligt byggnadsritningar
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans kedjehus
Byggnadsår
2020
Byggnadsår kommentar
Under byggnation
Uppvärmning
Värmepump m mekaniskt styrd till- och frånluft m värmeåtervinning
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas isoler aluklädda
Bjälklag
Betong (Filigran)
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Parallelltrapetsen 13
Övriga byggnader
Förrådsbyggnad i anslutning till carporten
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
298 kvm
Tomttyp
Grovplanerad trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Trädgården är grovplanerad som rent materialmässigt och underarbete är förberett där uppfart, gångar och uteplatser tilltänkt kommer vara. Färdigställande av trädgård -såsom plattsättningar, trädäck, gångar, gräsmatta, häck och/eller staket, gör man själv efter tillträde. För den som önskar en "nyckelfärdig" trädgård vid inflytt kan ta hjälp av samarbetspartnern Knapp Trädgårdsdesign. Kontakta fastighetsmäklaren för mer info!
Parkering
Bilplats i carport samt uppfart.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggningar
Ängelholm Parallelltrapetsen GA:1, GA:2
Samfälligheter
Ängelholm s:56, s:57

Samfälligheten omfattar områdets grönområden samt tågvallens "hittomsida".

Karta

Havsbaden ÄNGELHOLM

Annavägen 13, Hus 7 enligt situationsplan

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg