KarriärOm oss
230
MEDF7BDDE1986D2439CBC519ED344F5D5BC

Genomgående och trendig interiör med utgångspunkt från den skandinaviska jordnära färgpaletten.Ångbåtsgränd 2 Munksjöstaden, JÖNKÖPING

Munksjöstaden, JÖNKÖPING

Ångbåtsgränd 2


PRIS (utgångspris)2 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

72,5 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

0902, 02

MÅNADSAVGIFT

3 847 kr

BYGGÅR

2016

PRIS

2 795 000 kr utgångspris

Genomgående och trendig interiör med utgångspunkt från den skandinaviska jordnära färgpaletten.

Genomgående och trendig interiör med utgångspunkt från den skandinaviska jordnära färgpaletten. Tillval noga utvalt med eftertanke och modern funktion. Här har man valt att maximera de sociala ytorna.

Ta ett kliv in i hallen, så slås du av tystnaden och lugnet som infinner sig, trots att man befinner sig i den nya, pulserande stadsdelen. På golvet ligger praktisk klinker i grått och väggarna är genomgående ljusa och släta. Resten av bostaden har snygg ekparkett och präglas av moderna och stilrena lösningar. Gott om förvaring och välplanerade ytor samt den otroligt vackra utsikten över vattnet är ledorden i denna bostad.
Här har man öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att man har utgången till den ljuvliga balkongen i härligt sydöst-läge! Ta ett kliv ut genom balkongdörren med en färsk kaffekopp på morgonen och starta dagen på bästa vis, uppkurad i en soffa på din alldeles egna balkong och blicka ut över vattnet.

Här bor man i en stabil förening med god ekonomi och en låg månadskostnad. Standarden är hög och i en nybyggd förening krävs det knappast något underhåll. Ta hissen ner till garaget och passa på att nyttja övernattningslägenheten till dina övernattande gäster.

Munksjöstaden är ständigt expanderande och i närområdet finns både Wetterhälsan, apotek, Hemköp, förskola, lekplats, nyöppnade Bageri Rosetten där du smidigt plockar med morgonfrallorna ifrån och här finns även en lyx-pizzeria bara några hundra meter bort. En kort promenad in till City och precis runt hörnan har man hela Torpas småskaliga utbud av restauranger och caféer samt vackra blomsterbutiker.

Välkommen att trivas på Ångbåtsgränd 2!
Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare, Amelie Sjöbring Cimen.


Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Amelie Sjöbring Cimen.
Tel: 0709-37 00 55
Mail: amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Bilder

MEDF7BDDE1986D2439CBC519ED344F5D5BC
MED69087ED7E3F1418AB8A4342E51BCBC7D
MEDB2D8E98B38CB46698818E752FE9DD96F
MED0FBB0BD0C18C48A9978EA5CD7803D3DF
MED39EECEE050584285967FF9ABECFCB5B3

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

72,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

0902, 02

VÅNING

1 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 847 kr

BYGGÅR

2016

PRIS

2 795 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Beigea väggar och grått klinker på golvet, avhängningsmöjligheter direkt till höger och en dubbelgarderob med skjutdörrar. Härifrån når man badrummet och tar sig vidare till resten av lägenheten.

BADRUM

Stilrent i vitt och grått med golvvärme i hela badrummet! Stora ytor och utrustat med både tvättmaskin, torktumlare från ''Bosch'', med arbetsbänk och linneskåp ovan. Löser förvaringen för tvättmedel, handdukar - vardagslyx om något!

KLÄDKAMMARE

Praktisk förvaring i form av en stor klädkammare, inredd med öppna garderober som löser behoven även för den med mycket kläder.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum, öppen planlösning mot kök och naturliga ytor för matsalsplats och soffgrupp. Här kan man smidigt duka upp för långbord när man har vännerna över! Extra plus att utgången till balkongen finns här.
Här är det ljusa väggar samt en mörkgrå fondvägg, golvet är klätt i ekparkett.

KÖK

Stilrent svart träinspirerat HTH Kök.
Köket är utrustat med, vit kyl/frys från ''Bosch'', inbyggnadsmikro, induktionshäll, fläkt från ''Tovenco'', ljus bänkskiva och stänkskydd i samma komposit. Naturlig matplats vid fönsterna som vetter mot vattnet. Gott om plats för ett stort matsalsmöblemang.

SOVRUM

Väl tilltaget sovrum med gott om yta för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Väggarna är vita och släta och på golvet är det ekparkett.

BALKONG

Härlig balkong med obehindrad utsikt mot vattnet och sol från tidig morgon till eftermiddag.

AMELIE SJÖBRING CIMEN INFORMERAR:

- Förråd tillhörande lägenheten finns på plan -3.
- På bottenvåningen finns övernattningslägenhet för övernattade gäster. Smidigt och bekvämt!
- Hemköp bara 50 meter från entrédörren, perfekt när du glömt en ingrediens till middagen.
- Munksjöstaden är ständigt expanderande och i närområdet finns allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Samtidigt så nära till Jönköping City!
- Detaljplan Munksjöstaden finns bilagd annonsen.

Om området

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena.

Utbud på området
Munksjöstaden har en hög servicenivå och nära och bra med allt från livsmedelsbutiker, blomsteraffär, vårdcentral, apotek och barbershop Det kända runda höghuset ligger i den södra delen om området där du kan finna bland annat Nordea, restauranger och en samlingsplats för många företag. I första plan finns även Cardio Club, ett nytt gym i två plan.

Naturnära områden
Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Restaurang- och caféutbud
Känner du dig hungrig? - Ingen fara! Det finns restauranger precis vid ditt boende. Trevliga restauranger som den italienska Ciro och VY/Sky Bar finner du på området. Fler restauranger finns på Torpa med 200 meter gångavstånd.

Kommunikation
Bra kommunikation med busslinjer går vid Munksjöstaden, ettan och även tjugosjuan går regelbundet. Varje tionde minut på vardagen. Vill man promenera till city, så är det endast 10 minuters promenad. Parkeringsplatser finns i parkeringshus under boende.

Skola och barnomsorg
Ett fint dagis finns i området och Torpaskolan som är från åk. 1-6 och ligger endast 200 m bort.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,76738 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

783 137 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2021. Föreningens nettoskuld beräknas enligt följande formel; ”räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel”. Föreningens nettoskuld multipliceras sedan med den aktuella bostadsrättens andelstal för avgifter till föreningen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2016

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-09-09

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

95 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Disponenten

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

45

OM FÖRENINGEN

BRF Disponenten är en äkta bostadsrättsförening med 45 lägenheter i Jönköping. Föreningen bildades år 2015 och byggnaden stod klar 2016. Föreningen äger fastigheten Marinen 2 i Jönköpings kommun. På fastigheten finns 2 st flerbostadshus med sammanlagt 45 lägenheter. Byggnaderna är uppförda under 2016 och har avtal med Axcell som sköter både den ekonomiska och tekniska förvaltningen.
Fastighetens adress är Vättersnipsgränd 1 och Ångbåtsgränd 2 i Jönköping. Föreningen har andel i gemensamhetsanläggning.

Ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts ej.
Andelsägande: Tillåts exempelvis om en förälder och son/dotter önskar samäga. 50 % ska den boende äga.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar där även bostadsrättstillägget ingår för bostadsrättsmedlemmarna. Hemförsäkring tecknas separat.

TV/Bredband/Telefoni:
Föreningen har ett mycket förmånligt avtal med Telia kanalutbud och bredband (fiber) med 100/100 Mbit. Föreningen har också avtal med Telia AB som leverantör av kabel-TV. Obligatorisk avgift för Kabel-tv/bredband tillkommer på 229kr/mån.

Parkeringsmöjligheter:
Föreningen har tillgång till 35 garageplatser i varmgarage som kostar ca. 700kr/mån. För närvarande är alla platser uthyrda. Kösystem tillämpas.
Det finns möjlighet att ansöka via Tosito eller Kommunal som oftare har lediga platser med kortare varsel. Dock till högre i pris per månad och kortare uppsägningstid än föreningens egna.

Renoveringar:
Föreningens underhållsplan visar på ringa underhållsbehov de närmaste åren då byggnaderna är nybyggda.

Planerade renoveringar:
Inga planerade större renoveringar för närvarande.

Ekonomi:
Styrelsen har hållit budgetmöte under hösten 2022 och en kommande avgiftsförändring om ca. 7,5 % planeras framgent.
Avgifterna kan komma att förändras framgent med anledning av inflation och ökade levnadskostnader i stort. Diskussioner förs i de allra flesta föreningar för närvarande.

Gemensamhetsanläggningar:
Övernattningslägenhet ca. 200 kr/natt. Finns beläget på bottenvåning.
Cykelrum, barnvagnsrum och källarförråd finns i källarplan.

Informationen ovan avstämd med ordförande 2022-12-09.

Viktiga dokument & länkar

Detaljplan Munksjöstaden
Energideklaration Vättersnipsgränd 1
Energideklaration Ångbåtsgränd 2
Stadgar
Årsredovisning 2021
Bostadsbeskrivning
Bostadsbeskrivning

Karta

Jönköping Munksjöstaden

Ångbåtsgränd 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg