MED55E5BE42BD7B4502ADC8E917F3583BBC

Kvadratsmart och nyckelfärdigt boende!

Boka visning

Alsike, Knivsta

Orrspelsgatan 71

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,285 inkl värme, vatten och Telia Triple-play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea21 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer14-1202
Byggår2016
Driftskostnad379 kr/månad

Utgångspris: SEK 945,000

Ansvarig mäklare

Visningar

4
October | Sunday
Kl 11:00 - 11:30
Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för alternativa visningsmöjligheter.
6
October | Tuesday
Ring för tidsbokning!

Välutrustad och yteffektiv bostad om 21 kvm belägen i Alsike!

Här erbjuds alla bekvämligheter som förknippas med dagens nyproduktion bland annat ett helkaklat badrum med spotlights och kombimaskin samt golvvärme. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och induktionshäll. Utöver allt detta finns även en möblerbar balkong.

Denna tätort i Knivsta Kommun har genomgått en kraftig omvandling efter millennieskiftet i samband med att större delen av Knivstas nybebyggelse fördelats här. Ett boende i Alsike innebär ett boende med närhet till såväl Stockholm som Uppsala.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Om området

Alsike ligger ca 15 km söder om Uppsala i Knivsta kommun. Här bor du nära flera andra städer så som Uppsala, Stockholm och Arlanda. Här bor du i lugnt och trevligt område, perfekt för barnfamiljen.

I området finns flertalet förskolor och tre skolor. Alsike skola har undervisning från förskola upp till årskurs 9, S:t Maria skola från förskola till årskurs 6 och Brännkärrskolan har undervisning från förskola upp till årskurs 4. I nuläget byggs även en ny kommunal grundskola för årskurs 5 - 9 med inflytt beräknad till hösten 2018. Här ska även upföras ett idrotts - och aktivitetshus intill skolan.

Inom kommunen finns även flera grundskolor samt gymnasium. Här finns Thunmanskolan, Ängbyskolan, Segerstaskolan, Högåsskolan, Långhundra skola, Lagga skola och Margaretaskolan samt Sjögrenska gymnasiet med flera yrkesförberedande utbildningar.

Mer information hittar du under kommunens hemsida www.knivsta.se.

Kommunikation

ULs regionsbussar trafikerar området och går regelbundet både till Uppsala och Knivsta. Från Knivsta station tar du dig med tåg på endast 29 minuter till Stockholm, 9 minuter till Uppsala och 8 minuter till Arlanda.

För dig som föredrar buss finns en busslinje som trafikerar Knivsta-Alsike-Knivsta på båda sidor av tågstationen. Direktbuss finnns även till Uppsala

Närservice

I Alsike bor du nära en Närlivs och pizzeria. Ytterligare service hänvisas till centrala Knivsta (ca 6 km från Alsike) med bl.a. livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisörer, optiker och ett antal mindre butiker samt restauranger, caféer och bageri.

Parkering

Vid Knivsta station finns flera pendlarparkeringar med avgift. Dessa går även att använda som korttidsparkering. Det finns även flera anordnade parkeringsplatser.

Avgift och parkeringsskiva gäller vardagar mellan klockan 06-18. Övrig tid gäller fri parkering. Parkering är även tillåten på pendlarparkeringarna och enligt skyltning på vissa gator i Knivsta centrum.

Vid E4:ans påfart finns en avgiftsfri parkering med plats för både cykel och bil. Här stannar även flera busslinjer för den som pendlar.

Övrigt

I Alsike finner du fina ströv och skogsområden. Endast en kort promenad bort erbjuds motionsspår och BMX-bana samt skogsområden för bär- och svampplockning.

Knivsta kommun har en fantastisk natur med sjöar och skogar. I tätorten finns stränder, skogsområden och ängsmarker nära centrum vilket ger det bästa av två världar.

Knivsta kommun är även hem för det vackra naturreservatet Kungshamn-Morga. En sevärdhet vid varmare väder! Genom kommunen kan du även vandra på Upplandsleden med fantastiska vyer.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-HALL-
Ljus och välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar.

-KÖK-
Stilrent kök med bra förvaring i över- och underskåp med vita luckor. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk i svart laminat. Parkettgolv och vitmålade väggar.

-ALLRUM-
I öppen planlösning mot köket finner man allrummet med dess generösa fönsterpartier som gör rummet ljust och luftigt. Plats för både soffa och säng. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även utgången till bostadens balkong.

-BADRUM-
Badrum med svart klinkergolv och väggar kaklade i vitt. Badrummet är utrustat wc-stol, dusch, tvättställ, spegelskåp med belysning samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
1 rum
Boarea
21 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 945,000 utgångspris
Avgift
SEK 1,285 inkl värme, vatten och Telia Triple-play
Driftskostnad
SEK 4,550 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 950
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.46 %
Andel av årsavgiften
1.46 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX ventilation
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Almynta 1
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Almynta 1 ligger på Orrspelsgatan 71-73 i Alsike och består av 28 lägenheter. Huset har fyra våningar och lägenheterna fördelar sig mellan 1 - 5 rok om 21 - 79 m².

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På entréplan finns barnvags- och rullstolsförråd. Därutöver har lägenheter med 3-4 rok ett förråd på vinden.
Tv och bredband
Telia Triple play ingår i månadsavgiften och inkluderar TV och bredband.
Parkering
Det finns 19 parkeringar med el-stolpe, de kostar 379kr/månad och avgiften höjs med en fast procentsats om 2% per år. I dagsläget står 1 person i kö. (Kontrollerat 2020-09-24)
Ekonomi
Inga planerade avgiftsändringar. (Kontrollerat 2020-09-24)
Övrigt
Föreningen godkänner delat ägande där den som bor i lägenheten måste äga minst 10%.

Karta

Alsike Knivsta

Orrspelsgatan 71

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg