Hageby allé 25A

Bilder

  • Såld!

Hageby allé 25A , Vistabergs Trädgårdsstad , Huddinge

Välkomna till denna ljusa och mycket fina 3:a om 78 kvm i Vistabergs Trädgårdsstad. Två sovrum, vardagsrum och kök med nya luckor i öppen planlösning, kaklat badrum. Genomgående parkettgolv, stora fönster och med en sydvästvänd balkong. Inflyttning april 2015.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 001 kr inkl. vatten och parkeringsplats med elstolpe.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
Byggår:
2008/-09
Driftskostnad:
625 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna ljusa och trevliga lägenhet på Hageby allé. Stora fönster, hög standard och välkända fabrikat. Kakel och klinker från Höganäs, armaturer och blandare från FMM och Mora. Omslipningsbar eklamellparkett i alla rum. Designfläktkåpa i rostfritt stål, kakel upp till tak bakom kåpa och upp till överskåp ovan bänkar. Integrerade vitvaror i köksinredningen. Gårdsmiljö med gräsmatta, planterade buskar och träd och förrådsbyggnader.

HALL - Ljus och luftig med en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Mörkt golvklinker och parkett. Säkerhetsdörr.
VARDAGSRUM - Ljust och med öppen planlösning mot köket. Plats för både soffgrupp och matplats. De stora fönstren bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Infällda spotlights i taket. Parkettgolv.
KÖK - Fräscht nyrenoverat kök från Ballingslöv med vita luckor från och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor och gott om förvaring i de många skåpen. Kyl/frys från Siemens, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt inbyggd micro och ugn. Utgång till balkong.
SOVRUM 1 - Ett ljust och rymligt sovrum med fransk balkong. Skjutdörrsgarderob. Ekparkett.
SOVRUM 2 - Lägenhetens mindre sovrum med plats för säng och förvaring. Stort fönster och ekparkett.
BADRUM - Helkaklat badrum med badkar, handdukstork, kommod, badrumsskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel, svart klinker, inkaklad avlastningshylla, infällda spotlights och ett vädringsfönster. Nibe 310 el-panna med värmeåtervinning.
BALKONG - rymlig balkong i sydvöst med trätrall. Infällt glasparti i skyddsräcket.
KLÄDKAMMARE

Samtliga bilder är tagna av en yrkesfotograf som använder sig av vidvinkeloptik för att kunna visa så mycket som möjligt av bostaden. Detta kan medföra att vissa ytor ser större ut än vad de i verkligheten är.

Accepterat pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris om inget annat händer. Även när ett Accepterat pris är angivet råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vår budgivning är öppen, undantaget om säljaren uttryckligen bett mäklaren att inte publicera budet. Öppen budgivning innebär att det aktuella högsta budet, alternativt hela budhistoriken, publiceras på vår hemsida. Du som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut samtliga budgivares namn, telefonnummer och information om de bud som inkommer, till den slutgiltige köparen.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 001 kr inkl. vatten och parkeringsplats med elstolpe.

Driftskostnad

7 500 kr/år

Andel i föreningen

3,94%

Tillträde

Mitten av april 2015

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008/-09

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme. Egen NIBE återvinningspanna

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Gräsklipparen 1

Övriga byggnader

Cykelförråd och gemensamt förråd på gården.

Förening

Namn

Brf Gräsklipparen 1

Om föreningen

Brf Gräsklipparen 1 innehåller 22 bostadsrättslägenheter fördelat på 12 st 3 rok. 2 st 4 rok samt 8 st 5 rok.
Det finns cykelförråd och gemensamt förråd på gården för t ex barnvagnar.
Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften. Det finns en gemensam gästparkering.
Ansluten till Telias fibernät med digital tv, bredband och telefoni.
Modern, vacker arkitektur och med hög kvalite kvalité var ledstjärnan när husen byggdes 2008.

Med start 2007 byggdes en ny trädgårdsstad i i den natursköna Glömstadalen, Vistabergs Trädgårdsstad, och som nu rymmer ca 450 bostäder. Låga flerbostadshus blandas med villor och parhus längs trädkantade alléer. Vista är en gammal kulturbyggd och har varit bebott sedan järnåldern och lämningarna är tydliga än idag.

Buss 714 och 740 från Hageby Allé till Huddinge station tar 14-20 min, och därifrån med pendeln till Centralen ytterligare 16 minuter. Inom gångavstånd finns Vistaskolan med omsorg från förskoleklasser till årskurs 9. Ytterligare en förskola planeras inom trädgårdsstaden. Flottsbro friluftsområde erbjuder aktiviteter året runt. Bad på sommaren och skidåkning på vintern. Naturen runt sjön Gömmaren är så unik att hela området är naturreservat. Här finns alla möjligheter till fantastiska naturupplevelser och bad i kristallklart vatten.

Antal lägenheter

22

TV och Bredband

Ansluten till Telias fibernät med digital tv, bredband och telefoni.

Parkering

Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften. Det finns en gemensam gästparkering.

Om området

Vistabergs Trädgårdsstad

Mycket lugnt och barnvänligt område nära grönområden och ca 10 min promenad från Huddinge Centrum. Cykelavstånd till sjön Gömmaren, Huddinge C, Flottsbro friluftsområde med bl.a. badplats och skidbacke samt Huddinge sjukhus
Gömmarens naturreservat angränsar till Vistaberg. Många promenadstråk, löpspår, markerade leder och liknande går genom området. Allt detta gör att området är mycket välbesökt både under dag- och kvällstid. På cykelavstånd ligger sjön Gömmaren, med vandringsleder runt och omkring sjön.Sportfiske erbjuds genom fiske efter inplanterad fisk, som exempelvis regnbåge. Källbrinks IP ligger nära med bl.a. friidrottsarena, fotbollplaner, ruggbyplan, tennishall mm. Mellan Källbrinks IP och Vistaberg ligger också motionsspår och ca 1,9 km långt elljusspår. Cykelväg finns genom reservatet till Kungens Kurva. Flottsbron ligger även ca 10 min bilväg från Vistaberg. Här finns tre skidbackar med liftsystem, spår för långfärdsskidor samt badplats, kanotuthyrning och servering.

Kommunikation

Bussar mellan Huddinge centrum och Vistaberg trädgårdsstad, linje 714 trafikerar med halvtimmestrafik. Vissa turer går också till Flottsbro friluftsområde från Vistaberg via Glömsta, (Vistabergs Allé, Talldalsvägen, Gustav Adolfsvägen och Glömstavägen.) Busshållplats finns också utmed Glömstavägen mot Huddinge C, Huddinge sjukhus, Masmo, Kungens Kurva och Skärholmen C (bl.a. buss 740).

Parkering

I området finns flera platser för gästparkering med och utan p-skiva

Karta

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad