INSPIRATION
KARRIÄR

Hur blir man en bästsäljande mäklare? - 3 tips.

JULIA FUENTES | 15 FEBRUARI, 2023

  • Dela:

Vill du veta hur du blir en bästsäljande mäklare? Här kommer värdefulla tips från Sebastian ScherdinHusmanHagberg i Sundbyberg - mäklaren som flera gånger toppat svenska säljlistor och omsatt mest i kedjan två år i rad.

3 tips för att bli en bästsäljande mäklare

Vem är du, Sebastian?

- Jag är helt klart en tävlingsmänniska. Nu är jag inne på mitt sjunde år som mäklare, men jag har jobbat med försäljning i nästan 20 år. 

- Det började när jag var 16 år och fick jobb som telefonförsäljare. Det funkade bra, men jag ville ha mer inflytande över mitt jobb och då passade yrket som mäklare perfekt.

Hur blir man en bästsäljande mäklare?

- Alla har sitt eget sätt, men för mig handlar det mycket om kundrelationen. När jag träffar nya kunder, ger jag dem min fulla uppmärksamhet och försöker sätta mig in i varje unik situation. Och hårt jobb utöver det.

- Var del av en bra kedja som stöttar dig, så som HusmanHagberg. Jag har alltid fått uppbackning och hjälp när jag behövt det, både från huvudkontoret och grannkontoren. Här är det högt i tak, en härlig gemenskap och stor kompetens. Äkta passionerade vinnare, som kedjans värdeord lyder.

- Visst har jag varit i andra kedjor där jag trivts, men på HusmanHagberg är det på en helt ny nivå. 

3 tips för att bli en bästsäljande mäklare

1. Vårda relationen med kunden

Kunden är den som kommer rekommendera dig vidare. Så om du vill skapa ett nätverk som genererar nya affärer, då ska du fokusera på kunden.

2. Låtsas inte vara någon annan

Det är viktigt att vara sig själv. Jag tror de flesta känner igen när en person låtsas vara någon den inte är, och det brukar inte landa väl. Var bara dig själv.

3. Maxa ditt första år som mäklare

Ditt första år borde du fokusera på att lägga en bra grund. Ring så många kalla samtal du kan. Det kommer ge dig fler möjligheter och mer frihet i din framtida mäklarkarriär.

Vill du också bli en del av framgången på HusmanHagberg? Besök karriar.husmanhagberg.se eller kontakta rekryteringschef Christian Hjort på christian.hjort@husmanhagberg.se / 070-536 02 88

JULIA FUENTES | 15 FEBRUARI, 2023


  • Dela:

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg