Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Västerås

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Västerås

Ska du köpa, sälja eller värdera hus eller bostadsrätt och letar efter en kunnig mäklare i Västerås? Våra engagerade mäklare finns här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Västerås har stor erfarenhet av bostadsmarknaden här. Vi har en äkta passion för fastighetsförmedling och att göra riktigt bra bostadsaffärer. Välkommen att kontakta oss när du vill sälja, köpa eller värdera bostad i Västerås.

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad i Västerås är värd? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Västerås och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Västerås för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Västerås

Som din lokala mäklare har vi koll på allt som Västerås har att erbjuda när det kommer till bostäder, service och aktiviteter. Vi kan berätta mer om hur din vardag i Västerås kan se ut och vilka områden som passar just dina preferenser bäst. Våra erfarna mäklare hjälper dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Västerås. Välkommen in till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på vägen till en lyckad bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Stort kunnande o supertrevlig "
Tommy A2 dagar
Verifierad kund
"August har varit till bra hjälp för oss med försäljning samt köp av fastighet. Han har en bra dialog rakt igenom, lätt att få kontakt med och informerar löpande kring allt som händer. Har inget att klaga på! "
Jesper Erik H2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande på visningen, påläst och informativ. Väldigt bra på att ta emot och svara på frågor gällande bostaden. "
Erica F2 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare. Har hela tiden blivit mycket bra bemött. Israelsson är påläst, kunnig och pålitlig. "
Barbro M3 dagar
Verifierad kund
"He demonstrates a keen intellect and operates swiftly. When we requested a modification in the contract, he executed it with confidence and effectiveness."
Marko D3 dagar
Verifierad kund
"Joakim was so helpful. Everything went smoothly and easily."
Mara Kalicanin D3 dagar
Verifierad kund
"August är en väldigt duktigt, trevlig och professionell mäklare. Han håller en hela tiden uppdaterad, involverad och är tillgänglig för frågor och funderingar. Jag kan starkt rekommendera August som mäklare. "
Jessica E3 dagar
Verifierad kund
"Juste bemötande mot oss och alla besökare. Oklara förväntningar, men mycket nöjd. Mycket positiv upplevelse. Joakim vad alltid tillgänglig. Lade ner mycket tid och återkopplade löpande utan att vi hade bestämt så. Joakim är en mycket fin representant och ambassadör för alla Mäklare. "
Jan Gunnar A3 dagar
Verifierad kund
"Joakim var väldigt kunnig o proffsig och trevlig"
Kerstin Linnéa A3 dagar
Verifierad kund
"Joakim motsvarade mina förväntningar väldig väl. Proffsi och trevlig"
Kerstin Linnéa A3 dagar
Verifierad kund
"Underbar mäklare som bryr sig och är mycket behjälpligt"
Pavel H4 dagar
Verifierad kund
"Mycket bra samarbete från första stund. Alltid tillgänglig vid frågor, svarar snabbt"
Charlotte Ö4 dagar
Verifierad kund
"Har fått en fantastisk upplevelse och detta är första gången jag och min sambo har köpt lägenhet."
Crystal Valentina Guerrero G4 dagar
Verifierad kund
"Jätteduktig mäklare som är engagerad trevlig bra säljare, jag kan varmt rekommendera Joakim som mäklare till andra."
Johaina A5 dagar
Verifierad kund
"Lätt att jobba med och nådde resultat "
Per Erik Marcus Å5 dagar
Verifierad kund
"Professionell, kunnig, snabb, tydlig, positiv, trevlig och glad!"
Marie K6 dagar
Verifierad kund
"Lena Steding-Lundberg visade under hela säljprocessen ett ärligt intresse för oss som säljare men även för den speciella lägenhet vi sålde. Allt har varit av mycket hög klass: texter, bilder, kommunikation. Om man ska sälja ett speciellt hus är mäklarens förmåga att beskriva arkitekturen och historian med inlevelse, av stor vikt för en bra försäljning. Vilken tur att Lena blev vår mäklare för hon har den förmågan. "
Peter T1 veckor
Verifierad kund
"Att välja mäklare är inte enkelt. Jag hade särskilda önskemål och ville ha en person som kunde möta mig i det men också som såg potentialen i min fastighet. Det blev ett självklart val att ställa frågan till Lena. Hon har från dag ett, visat ett genuint intresse för samarbetet. Hon har lyssnat, tipsat, väglett mig på bästa sätt. Ett engagemang som jag inte förväntade mig! Jag skulle rekommendera Lena som mäklare oavsett om min fastighet blivit såld eller inte. En mäklare utöver det vanliga med fingertoppskänsla✨"
Sofia Kristina P1 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, noggrant och trevligt bemötande."
Henrik H2 veckor
Verifierad kund
"100% utfört arbete, i alla led; - återkoppling avseende första mötet med dåvarande ägare året innan. - information från mäklaren gällande tidsplan, priser, tillvägagångssätt hölls. - kontraktsskrivning med köpare professionellt. - framtida försäljningar kommer att ske med glädje från vårt håll. "
Pekka N3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg