Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Västerås

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Västerås

Ska du köpa, sälja eller värdera hus eller bostadsrätt och letar efter en kunnig mäklare i Västerås? Våra engagerade mäklare finns här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Västerås har stor erfarenhet av bostadsmarknaden här. Vi har en äkta passion för fastighetsförmedling och att göra riktigt bra bostadsaffärer. Välkommen att kontakta oss när du vill sälja, köpa eller värdera bostad i Västerås.

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad i Västerås är värd? Går du i säljtankar eller vill förhandla dig till bättre villkor för ditt bolån? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Västerås och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Västerås för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Västerås

Som din lokala mäklare har vi koll på allt som Västerås har att erbjuda när det kommer till bostäder, service och aktiviteter. Vi kan berätta mer om hur din vardag i Västerås kan se ut och vilka områden som passar just dina preferenser bäst. Våra erfarna mäklare hjälper dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Västerås. Välkommen in till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på vägen till en lyckad bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Väldigt positiv. Smidig och snabb affär!"
Linda Marie Barbro Ö1 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var professionellt, trevligt och tillmötesgående. Vi är väldigt nöjda med den hjälp och stöd som vi fått. Vi hade höga förväntningar som uppfylldes fullt ut av mäklaren. August Stendahl är en professionell, trevlig och tillmötesgående mäklare. Han har gott om positiv energi, är driven och samarbetsvillig. Höll oss väl informerade och uppdaterade under hela processen, gav oss feedback och hade tid för dialog mellan oss. VI är mycket nöjda med den hjälp och stöd som vi fått vid vår försäljning av bostaden. "
Birgitta B2 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Joakim Israelsson gav ett mycket bra intryck redan från början. Jag blev mycket bra bemött och jag fick förtroende för honom. Verkade kunnig och påläst. Bra genomgång vid kontraktskrivningen. Nu har jag förväntningar att det ska gå smidigt och bra vid försäljningen av min nuvarande lägenhet. Mvh. Barbro Mellander "
Barbro M2 veckor
Verifierad kund
"Drivna företagare som gjorde jobbet precis som man hade önskat. Proffsigt och bra kontakt. Lätta att nå."
Johan Mathias S4 veckor
Verifierad kund
"Han gav en lugn och trygg känsla vid första kontakten och helhetsbilden av hans engagemang kändes trygg. "
Gebro A4 veckor
Verifierad kund
"Smidigt, trevligt och väldigt tryggt! "
Helena O4 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bra bemött från första stund! Kan verkligen rekommendera August, professionell, kunnig, noggrann och trevlig gjorde att jag kände mig trygg hela tiden. "
Madeleine P4 veckor
Verifierad kund
"Professionell ,tydlig, noggrann och trevlig mäklare! Vi kommer nog i framtiden välja HusmanHagberg om vi själva ska sälja😊 mycket nöjda! "
Petronella S4 veckor
Verifierad kund
"Ett enträget arbete för att få igenom försäljningen i en tid när det är svårare att få sålt."
Marie M5 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande och handhavande vid försäljningen av vår bostad. Det kändes tryggt hela vägen från första mötet till avslutet. Jag kan varmt rekommendera mäklare Joakim Israelsson till andra som ska sälja sin bostad. "
Mayny E5 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och Service minded! "
Anahita A5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionellt och trevligt bemötande från start. Hela affären gick väldigt snabbt och smidigt, vilket var över förväntan. Uppskattar särskilt att vi även kunnat bolla en del kring objekt som vi var intresserade av att köpa. Rekommenderar verkligen Joakim! "
Alisa M6 veckor
Verifierad kund
"Vi har ett bra förtroende för mäklaren som agerade professionellt som mötte våra förväntningar."
Bo Christer P7 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt, kunnig och väl förberedd!"
Bengt W7 veckor
Verifierad kund
"positivt , vänligt och professionellt bemötande., vilket vi också hade förväntat oss"
Päivi Helena P7 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med Joakim!"
Carina A7 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var professionellt och jag upplevde att mäklaren var trevlig och noga med att förklara vad vi skrev på för papper. Han kunde även förklara ord som jag funderade över. Jag hade inga större förväntningar på mitt första möte med mäklaren och blev positivt överraskad över hur han lyssnade på mina behov och även förklarade för mig angående lånelöfte bl a. Vilken super bra mäklare, tack."
Tiina S9 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft en bra kontakt och dialog under resans gång, att marknaden inte var till vår fördel kan ingen lastas för, alla inblandade har gjort vad de kunnat ! Då Joakim gick på semester fick vi en annan mäklare som tog vid på samma utmärkta sätt , som helhet ett mycket väl utfört jobb . Stort tack . "
Åse E12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell. Känns tryggt. "
Tomas Olov Lennart A13 veckor
Verifierad kund
"Bra och engagerade mäklare som verkligen tar tag i saker och ting och ser till att information ges i god tid."
Arshad S13 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Slottsgatan 33, 722 11 Västerås
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg