Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Värnamo

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Värnamo

Söker du en erfaren mäklare i Värnamo? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden i Värnamo kommun med omnejd och ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Hos oss står du som kund alltid i fokus. Vår passion för mäklaryrket gör att du alltid kan räkna med att vi jobbar hårt för matcha våra objekt med rätt köpare. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Värnamo ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Att bo i Värnamo

Värnamo ligger lättillgängligt mitt i Sydsverige där motorväg E4 och riksväg 27 möts. Det finns smidiga möjligheter till olika kommunikationer. I Värnamo lever du stadsliv samtidigt som du har alla fördelar som en småstad erbjuder. Korta avstånd, nära relationer samt natur och friluftsliv inpå knuten. Ett enkelt liv helt enkelt.

Gummifabriken är en kreativ mötesplats för kultur, näringsliv och utbildning med ett modernt stadsbibliotek. En biograf med en av Sveriges största filmdukar och en inspirerande miljö med mängder av evenemang. Design- och konstmuseet Vandalorum lockar både svenska och internationella besökare till Värnamo. I parken Apladalen har som är belägen mitt i centrala Värnamo har flera generationer av Värnamobor njutit av sin fikakorg, vilat, solat, flirtat och lekt.

Värnamo satsar stort på föreningslivet och genom goda samarbeten med flertalet lokala aktörer kan vi nu erbjuda förstklassiga anläggningar för bland annat padel, ridning, fotboll, mountainbike och skateboard.

Värdera bostad i Värnamo

Hur mycket är din bostad värd? Funderar du på att sälja din bostad i Värnamo eller vill förhandla dig till bättre villkor hos din långivare? Våra erfarna mäklare har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden i Värnamo och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Värnamo för att boka in en värdering av hus eller lägenhet redan idag.

Köpa eller sälja villa, radhus eller bostadsrätt i Värnamo

Värnamo är mitt inne i en expansiv utveckling inom många områden. För närvarande ligger nyproduktionen på högtryck. Många av dem finns på promenadavstånd från centrum. Vår ambition som mäklare i Värnamo är att göra bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda. Varmt välkomna till oss när du vill köpa, sälja eller värdera en bostad i Värnamo med omnejd. Vi på HusmanHagberg i Värnamo börjar där andra nöjer sig!

Omdömen från våra kunder

"Sofia har under hela processen varit otroligt professionell, trevlig och engagerad. En stor eloge till Sofia, tacksam att vi anlitade henne!"
Amanda Elin F3 veckor
Verifierad kund
"Har under hela tiden mötts av en vänlighet både i telefon och vid lägenhetsvisningen av Sofia. Även varit i kontakt med Sofia på lite udda tider via Sms och telefon och fått sakliga svar på mina frågor. "
Ove K3 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande med stor tillgänglighet och professionellt arbetssätt. Utförde ett bra jobb och skulle gärna anlita dem igen. "
Markus Gustav Karl H4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och engagerad mäklare. Tillgänglig vid behov under hela dygnet. Vi har varit supernöjda med mäklare Sofia från start till slut under vår försäljningsprocess. "
Ida Marie H4 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var mycket trevlig och välkomnande. Och allt gick väldigt smidigt och det kändes väldigt trevligt."
Robin F4 veckor
Verifierad kund
"Jag hade turen att få världens bästa mäklare Alltid med ett leende och trevlig bemötande med stor kunskap för alla mina frågor jag hade Kommer verkligen att rekommendera henne till alla som ska sälja ett hus eller lägenhet Bäst helt klart "
Victoria J4 veckor
Verifierad kund
"Sofia på HusmanHagberg har varit en stjärna genom hela vår köpprocess. När vi kom i kontakt med Sofia så hade vi hade letat bostad i stan i över två år och ännu inte hittat det perfekta boendet inom vår budget. Vi har varit i kontakt med flertalet andra mäklare i stan, utan något större engagemang för oss och vårt sökande efter bostad. När jag ringde Sofia en regnig sommardag så tog hon emot oss med öppna armar och hjälpte oss på kort varsel genom att bara ett par dagar senare guida oss genom flera olika bostäder för att hitta den rätta, vilket vi gjorde samma dag! Även efter kontraktsskrivning har Sofia varit lätt att nå, tillmötesgående och hjälpsam. En mer engagerad mäklare har jag aldrig tidigare stött på! HusmanHagberg är den firma här i Värnamo som jag skulle rekommendera alla dagar i veckan, inget annat än 5-stjärnigt!"
Sophie B7 veckor
Verifierad kund
"Snabb, mycket flexibel och seriös. Toppen mäklare! "
Anton K14 veckor
Verifierad kund
"Allt var ok. efter besök på kontoret och undertecknande av avtal."
Lars-Göran H14 veckor
Verifierad kund
"Toppservice från början till slut. Här känner man sig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Tack Sofia och Sebastian! "
Amanda N14 veckor
Verifierad kund
"Bästa tänkbara, omtänksam sakkunnig o hjälpsam. Kunde inte önska mig någon annan mäklare än Sofia Björelid"
Karin Ann-Britt Maria W19 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig försäljning! Super härliga Sofia som levde upp till alla förväntningar och levererade på topp! En riktig stjärn-mäklare🌟 rekommenderar starkt!"
Erna H22 veckor
Verifierad kund
"Vi hade höga förväntningar på vår mäklare. Vi gillar när det är snabb återkoppling, stort engagemang och att man märker att mäklaren är intresserad av oss som säljare. Sofia infriade alla förväntningar på bästa sätt och jag kan bara säga att vi är supernöjda med HusmanHagberg och Sofia. //Fredrik"
Kennet Jonas Fredrik J23 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk engagemang och snabb respons. Rekommenderas varmt!"
Anna Karin Sofia H23 veckor
Verifierad kund
"Kände mig väldigt bra bemöt. Trevliga och väldigt noga med att hela tiden förökar att dom är tillgängliga om det är några problem "
Kim E23 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och bra! Snabb respons."
Per E25 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och service. Allt man kan begära av en mäklare. "
Kent Ola L25 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bemötande av en intresserad och tillmötesgående mäklare, i samband med visning och pappersskrivning vid köp av bostad."
Felix E26 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande. Vi förväntar oss att vår egen bostad ska säljas snabbt och smidigt."
Christina S31 veckor
Verifierad kund
"Bra snabb affär, trevligt bemötande och flexibla."
Kevin B32 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöks- och postadress

  • Storgatsbacken 20B, 331 30 Värnamo
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-18:00
  • Om kontoret är obemannat når ni oss på telefon. Varmt välkomna!
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Homestyling tar fram bostadens fulla potential! 

Amanda Emme ger dig tips kring hur du kan styla bostaden för att få ut maximalt vid bostadsförsäljning. Säljande bilder lockar fler spekulanter till visningen och framhäver bostadens fulla potential.

Värdera din bostad så bjuder vi på mat!

Just nu får du ett presentkort på Ica till ett värde av 200 kr när du säljer din bostad med oss. 

Bli vår ambassadör för BRF Stjärnhusen!

Det är en speciell känsla att få flytta in i något som är helt nytt. Vi på GBJ bygg ser fram emot att få vara en del i att utveckla Värnamo och erbjuda nya bostäder som har det lilla extra. Kanske kan du också hjälpa till? 

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg