Bli vår ambassadör för BRF Stjärnhusen!

Bli vår ambassadör för BRF Stjärnhusen!

Känner du någon som vill flytta till hit? 

Det är en speciell känsla att få flytta in i något som är helt nytt. Något vi tycker att alla ska få möjlighet till oavsett stor eller liten stad. Vi på GBJ bygg ser fram emot att få vara en del i att utveckla Värnamo och erbjuda nya bostäder som har det lilla extra. Kanske kan du också hjälpa till? 

Tipsar du oss om en intressent som leder till en försäljning av någon av lägenheterna i Stjärnhusen får du 10 000 kr* i ett presentkort att använda i verksamheterna som ingår i Värnamo Handel. Erbjudandet gäller när intressenten du tipsar om ingår i ett förhands- avtal i BRF Stjärnhusen. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Villkor: Erbjudandet gäller endast hos HusmanHagberg Värnamo och går inte att kombineras med andra erbjudanden eller bytas mot kontanter.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg