Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Partille

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Partille

Ska du köpa eller sälja bostad i Partille? Välkommen till en erfaren och engagerad mäklare som har koll på bostadsmarknaden i Partille. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Partille. Alltid med dig som kund i fokus!

Partille är en tätort till Göteborg och här har nära till både storstad och natur. Det är enkelt att ta sig till och från Göteborg med pendeltåg eller buss, vilket gör att många barnfamiljer väljer att bosätta sig här. Våra mäklare i Partille har stor kunskap om området och kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Är du på gång att köpa bostad kan vi hjälpa dig att hitta ett objekt som passar dina preferenser i Sävedalen, Öjersjö eller centrala Partille. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Partille ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Partille

Att köpa hus i Partille ger dig närhet till strövområden i flera naturreservat och bad i insjöar, något som många uppskattar med området. Här hittar du även Partille arena där handbollslaget Sävehof spelar sina hemmamatcher, och i kombination med Vallhamra IP med is- och multihall samt Jonsereds IP finns det många möjligheter att utöva olika sporter. I samhället finns barnomsorg, grundskola och gymnasium samt matbutiker och vårdcentraler. Köpcentrumet Allum, som delvis är byggt över motorvägen, erbjuder ett brett utbud av butiker och här finns även caféer och restauranger. Våra mäklare kan visa objekt i barnvänliga områden som Sävedalen och Öjersjö och även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Partille

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Partille är det fördelaktigt att anlita en erfaren mäklare. Vår erfarenhet och passion för yrket gör att du kan känn dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi kan allt om den nya stadsdelen Partille Port samt många nyproduktionsprojekt i Öjersjö. Här finns bostäder för alla åldrar och livssituationer, och vi som mäklare i Partille är bra på att hitta rätt bostad till rätt köpare. Bosätter du dig här har du nära till Jonsereds Herrgård och Jonsereds trädgård, där det arrangeras konstutställningar och konserter. Varma sommardagar kan du spendera vid Stora Kåsjön som även erbjuder fiskemöjligheter. Välkommen till oss, vi tar din bostadsaffär till högre höjder!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 24/7, 16:00

Besöksadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Sävedalen
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Sävedalen
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.