Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Örnsköldsvik

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örnsköldsvik

Söker du en erfaren mäklare i Örnsköldsvik? Våra kunniga mäklare är uppdaterade med allt som händer på bostadsmarknaden. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Örnsköldsvik. När du väljer oss som din mäklare kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa!

Här i Örnsköldsvik finns allt – fin natur, shopping, goda kommunikationer, bra restauranger och en skön stämning. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Örnsköldsvik ser fram emot att hjälpa dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Örnsköldsvik

Som din mäklare i Örnsköldsvik har vi koll på allt ifrån nyproduktion till vilka områden som priserna stiger mest. Utöver bostadsmarknaden har vi även koll på allt annat i området. Vi kan tipsa dig om allt från bra restauranger till skolor. Vår erfarenhet och passion för mäklaryrket gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss. Vi brinner för att göra bra bostadsaffärer och sätter alltid våra kunders behov främst. Välkommen tills vårt mäklarkontor i Örnsköldsvik när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Omdömen från våra kunder

"Vår mäklare Maja hade ett mycket varmt och trevligt bemötande och var väldigt professionell. Det vi uppskattade mycket var återkopplingen som vi fick antingen via mobil eller sms, de var toppen! Hon var engagerad i försäljning och hon kändes trygg under resan. Hon gjorde ett mycket bra jobb! "
Stina N15 veckor
Verifierad kund
"Professionellt, bra på alla sätt!"
Pia N15 veckor
Verifierad kund
"Hög och snabb service . En väldigt värme och glatt humör"
Per N16 veckor
Verifierad kund
"De tar hand om kunden och svarat på allt som man undrat över"
Lisa Anna Elisabet F24 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare som jag upplever gjorde sitt bästa för att allt skulle bli så bra som möjligt."
Laila Karin Adele I24 veckor
Verifierad kund
"Tillit till systemet som formar H/H. Förtroende för min mäklares kunskaper, färdigheter och hennes personliga engagemang. Respekt för henne som person, utstrålning och välvilja. "
Thomas A27 veckor
Verifierad kund
"Emma har varit mycke hjälpsam och informativ"
Mariann E34 veckor
Verifierad kund
"Supernöjd med allt. från början till slut."
Margot E38 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och tålmodigt bemötande mot en som gör sin första bostadsaffär. Visste inte vad jag kunde förvänta mig men känner att jag fick all hjälp och stöd som behövdes för att det skulle gå bra. Hjälpte även till med kontakt med banken. Överlag enbart positiv upplevelse. "
Daniel S40 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, enkelt och smidigt/K"
Kristina Ö42 veckor
Verifierad kund
"Snabb försäljning på en skakig marknad, precis som man vill ha det. "
Martin W49 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande av mäklaren Amanda. Gav snabb återkoppling och försökte få fram underlag efter bästa förmåga. "
Ina S49 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och våra förväntningar att försäljningen skulle gå fort införlivades. Så vi är väldigt nöjda med all information med allt som rörde försäljningen av Amanda Lundberg.👍😀"
Mats Göte V61 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett bra bemötande när vi träffade mäklaren. Presentationen av hur en försäljning går till var bra. Vi fick svar på våra frågor och bestämde oss därefter att anlita H & H. Mäklaren skötte husvisningar på ett bra sätt, vilket ledde till försäljning. "
Mats Lennart N67 veckor
Verifierad kund
"Har alltid fått bra bemötande, både som köpare och säljare. Hos HusmanHagberg i Övik hittar man kunniga och serviceibrintade mäklare, som ger bra återkoppling, tips och råd. "
Mia Karin Maria E70 veckor
Verifierad kund
"Amanda gjorde ett jättebra jobb och sålde mitt radhus. Hon träffade rätt på alla mina förväntningar och gav mig en känsla att hon var där för min skull och gjorde det som krävdes och blev bäst för mig. "
Annika S70 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och proffsigt bemötande. Bra förklarande för en som precis gett sig in i bostadsmarknaden."
Hampus W70 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra sätt att hantera mitt bostad köp hjälpsam och kunnig kvinna. Rekommenderar varmt. Rauno Lehtinen från Stockholm. "
Rauno L73 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Oskarsgatan 2, 891 37 Örnsköldsvik

Postadress

  • Oskarsgatan 2, 891 37 Örnsköldsvik
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg