KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Örnsköldsvik

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Örnsköldsvik

Söker du en erfaren mäklare i Örnsköldsvik? Våra kunniga mäklare är uppdaterade med allt som händer på bostadsmarknaden. Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Örnsköldsvik. När du väljer oss som din mäklare kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa!

Här i Örnsköldsvik finns allt – fin natur, shopping, goda kommunikationer, bra restauranger och en skön stämning. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Örnsköldsvik ser fram emot att hjälpa dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Örnsköldsvik

Som din mäklare i Örnsköldsvik har vi koll på allt ifrån nyproduktion till vilka områden som priserna stiger mest. Utöver bostadsmarknaden har vi även koll på allt annat i området. Vi kan tipsa dig om allt från bra restauranger till skolor. Vår erfarenhet och passion för mäklaryrket gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss. Vi brinner för att göra bra bostadsaffärer och sätter alltid våra kunders behov främst. Välkommen tills vårt mäklarkontor i Örnsköldsvik när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Oskarsgatan 2, 891 37 Örnsköldsvik

Postadress

  • Oskarsgatan 2, 891 37 Örnsköldsvik
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg