Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gävle / Sandviken

HusmanHagberg - din erfarna mäklare i Gävle och Sandviken

Gävle är en stad som ligger nära kusten och har bra kommunikationer till Stockholm och Arlanda med tåg. Det finns många trevliga områden som Sätra, Bomhus och Hagaström att välja på när man vill köpa hus i Gävle. Vi är en mäklare i Gävle och Sandviken som kan de olika områden som finns och hjälper till att guida utifrån era behov. Vi står redo att hjälpa dig när du vill köpa, sälja eller värdera bostad.

I Gävle och Sandviken kan du välja att bo naturen eller väldigt centralt i Gävle. Gävle som stad har en genuin känsla och bjuder samtidigt på härliga upplevelser i skärgården för den som vill bo nära havet. Varva stadskänslan med doften av hav som kommer in med vinden från havet. Grannorten Sandviken ligger även den nära vatten för fina fiske och badmöjligheter.

Att bo i Gävle

Hitta hus till salu i Gävle i trevliga områden som Valbo, Hemlingby, Sörby, Bomhus och Kristinelund. Det finns alla typer av bostäder oavsett om man är en stor familj eller en student. I staden dominerar Brynäs och Gefle IF som är det lokala ishockey- och fotbollslaget. Vill man ägna sig åt högre studier finns en högskola och det finns ett stort utbud av aktiviteter i staden. För barnfamiljer är det nära att ge sig ut i naturen eller aktivera sig i någon sport. Sommartid finns skärgården nära och bjuder på både bra fiske och sköna bad.

Köpa, sälja eller värdera hus i Gävle och Sandviken

Besök Sveriges tågmuseum, se den berömda julbocken eller ett spännande fängelsemuseum och ta del av Gävles anrika historia. Det kan locka till att köpa hus i Gävle då det finns mycket att utforska vidare. Våra mäklare i Gävle och Sandviken kan hjälpa till att hitta det eller de områden som passar dig allra bäst. Hemlingby är ett område under uppbyggnad och Gävle Strand är ett annat nytt område, sedan finns även de centrala delarna med många vackra byggnader att upptäcka.

Som din Mäklare i Gävle och Sandviken finns vi här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi kan den lokala bostadsmarknaden och i kombination med vår passion för mäklaryrket gör du ett tryggt val när du kommer till oss. Välkommen in på vårt mäklarkontor i Gävle på en kopp kaffe så berättar vi mer!

Omdömen från våra kunder

"Mycket trevlig och proffsig. Mycket engagerad att allt gick rätt till och att jag som köpare förstod varje steg i processen. Flexibel inför våra önskemål. "
David E12 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt, duktigt, socialt , kunnigt, mänskligt och otroligt serviceinriktad "
Eva-Britt S12 veckor
Verifierad kund
"Malin Hagberg är en kunnig och erfaren mäklare. Hon har dessutom gott omdöme och en fantastisk social kompetens, vilket är en stor tillgång i yrket. Hon lägger vikt vid goda relationer både till köpare och säljare."
Sten D12 veckor
Verifierad kund
"Helt fantastiskt omhändertagande o bra information kunde inte bli bättre.Tack."
Göran M14 veckor
Verifierad kund
"Man kände sig omhändertagen av Malin. Hon är engagerad och kunnig och svarar snabbt på alla frågor man har. "
Liselotte D15 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och kändes så genuin. Var med på snabba puckar som jag önskade. Hon överträffade mina förväntningar. "
Denice L15 veckor
Verifierad kund
"Varit hjälpsam i allt. Lätt att få kontakt med. Lätt att prata med. Utmärkt bra"
Gunilla L16 veckor
Verifierad kund
"Enkel och smidig försäljning med hjälp av Lena."
Stefan E20 veckor
Verifierad kund
"Malin bemötte mig mycket proffsigt. Hon gav mig goda råd och tips både vid visning, prisbild, och vid försäljningen av min lägenhet. Malin var lätt att få kontakt med och återkopplade snabbt. Hon har varit ett stort stöd vid försäljningen av min lägenhet. "
Christina C23 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Malin är en driven och framåt person. Som man har lätt att prata med. Har koll på vad hon säljer. Väldigt trevlig. "
Lucas L26 veckor
Verifierad kund
"Så lång text orkar jag inte skriva men gillar Malin "
Stefan E26 veckor
Verifierad kund
"Vi har upplevt att Malin har varit väldigt professionell och hade god bemötande från början. Försäljningen av den nuvarande sålt bostaden har inte varit våran första upplevelse med henne, utan hon har också hjälpt oss mycket med både köp och sälj. Under hela denna resa har hon varit en utrolig och en väldigt positiv människa, som har hjälpt oss att gå igenom en massa trubbel med både köp och försäljning av lägenheten. Hennes personlighet får mig alltid att ha ett leende på ansiktet, vilket är viktigt med tanken på all stress man går igenom under bland annat visningarna. Bemötandet har alltid varit på topp. Våra förväntningar var på en duktig och professionell mäklare, vilka hon har uppnått utan problem. Vi hoppas på att kunna samarbeta med henne igen, med andra fastigheter vi kommer att behöva hantera."
Bibigul S27 veckor
Verifierad kund
"Rolig, trevlig men framför allt påläst och oerhört kunnig. Malin har en oerhörd förmåga att göra paragraftext lättförståelig. "
Mikael S28 veckor
Verifierad kund
"Lena är en pärla. Hon är en sådan människa som man verkligen vill ha med när man säljer en bostad. Hon är lugn och saklig och förklarar allt på ett sådant sätt så alla känner sig lugna och trygga. Vi hade inte några förväntningar innan vi träffade Lena men efteråt kände vi omhändetagna och trygga. Våran upplevelse med våran mäklare är så här: Lena är bäst. Punkt"
Patrik Olavi S29 veckor
Verifierad kund
"Upplevs professionell och kunnig. Trevligt bemötande och inger trygghet. "
Marie Christina H29 veckor
Verifierad kund
"VÄRLDENS BÄSTA MÄKLARE!!! Omhändertagande, DUKTIG, rolig och helt klart rätt person på rätt plats!"
Lisa L31 veckor
Verifierad kund
"Toppen Mäklare koll på allt o dessutom rolig "
Peter H31 veckor
Verifierad kund
"Enormt duktig och professionell! Rekommenderar starkt Malin dom mäklare "
Sara B31 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig människa och professionell mäklare! Det har varit skönt och tryggt att ha med Malin i processen med bostadsaffären."
Magnus P31 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och professionell i sitt agerande vid försäljningen av mitt boende. "
Sofie E31 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Västra Vägen 52, 803 24 Gävle
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Västra Vägen 52, 803 24 Gävle
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Lena Kock

Lena Kock

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Gävle / Sandviken

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg