Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Linköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Linköping

Våra engagerade mäklare i Linköping hälsar dig välkommen till staden som anses vara flygets vagga i Sverige. Vi har koll på Linköping och har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Linköping har en väl utvecklad infrastruktur och du tar dig till eller från staden med tåg, bil eller flyg. E4 och riksväg 23 passerar förbi staden och Östgötapendeln, med avgångar en gång i halvtimmen på vardagar, har förbindelser till Mjölby, Motala, Norrköping och Tranås. Grannstaden Norrköping ligger 30 minuters bilresa bort.

När du ska värdera eller sälja hus i Linköping gör du klokt i att låta våra erfarna och kunniga fastighetsmäklare guida dig på vägen. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt i centrala Linköping så väl som Kinda, Åtvidaberg och Vadstena

Att bo i Linköping

Även om Linköping är Sveriges åttonde största stad upplever många besökare och invånare att det är en stor stad med småstadskänsla. Innerstaden präglas av en blandad arkitektur med allt från gamla låga trähus till offentliga byggnader med en modern utformning. Linköping är även en idrottsstad med välkända idrottsklubbar som LHC, LFC och LASS som samlar många supportrar och bjuder upp till folkfest. Letar du efter hus till salu i Linköping finns det mycket att välja mellan och våra mäklare kan även visa objekt i Mjölby, Motala och Västervik. Är du ute efter ett specifikt boende kan vi självklart bevaka prospekt som är intressanta för dig och motsvarar dina preferenser.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Linköping

Det finns mycket att upptäcka och göra i Linköping. Varje sommar passerar en mängd båtar genom Bergs slussar på Göta kanal och det är ett skådespel att se vattenmassorna strömma in i slussarna. För den som är intresserad av flyg och bilar finns ett flygvapenmuseum, vars basutställning beskriver flygvapnets historia, och Linköpings motorstadion som lockar tiotusentals besökare varje år. För dig som planerar att köpa hus i Linköping har vi objekt i både nybyggda bostadsområden, som Vallastaden, och i de centrala delarna av staden.

Som din mäklare i Linköping utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Välkommen till teknologi- och universitetsstaden på Östgötaslätten!

Omdömen från våra kunder

"Kunnig och bra mäklare som gör det lilla extra för att du som köpare alternativt säljare ska bli nöjd."
Robin J4 dagar
Verifierad kund
"Har haft Martin som mäklare under mitt första bostadsköp och kunde inte varit nöjdare än vad jag är! Väldigt trevlig, driven och lätt att nå vid alla sorters frågor. Han hade ett stort engagemang och har varit väldigt professionell genom hela processen. Jag rekommenderar verkligen Martin då han är väldigt kunnig och bidrar med en stor trygghet!"
Elin Wilma Petréa Ö5 dagar
Verifierad kund
"Om man får beskriva Martin med tre ord då är det driven, rak och ärlig. Jag kan starkt rekommenderar Martin med det sagt vill ni få er bostad såld så kan ni räkna med honom "
Mattias A1 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Eva Piehl väldig duktig hjälpsam personal "
Hamdan A4 veckor
Verifierad kund
"Bara positivt. Tillgänglig, inlysnande och stöttande. Vi önskade en snabb försäljningsprocess och mäklaren visade förståelse och jobbade aktivt mot att hjälpa oss med detta."
Daniel R4 veckor
Verifierad kund
"Professionellt med hög servicenivå!"
Lars U4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra information om lgh och ett fint bemötande av mäklaren. Tillgänglig mäklare när vi hade frågor. Tack! Vi är så nöjda."
Tina L4 veckor
Verifierad kund
"Det är andra gången som vi har anlitat Marcus och det finns en anledning till detta. Marcus är kunnig och lyhörd, samt har bra kontakt med målgrupperna i Vallastaden. Marcus är saklig, trevlig, tjänstvillig och flexibel, han har varit engagerad, lätt att nå och inlyssnande. Marcus är en mäklare i världsklass och vi kan varmt rekommendera honom."
Wahida H4 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med den mäklare vi haft från husmanhagman och skulle varmt rekommendera både han och friman vidare. "
Emilia S6 veckor
Verifierad kund
"Kompetent och professionell mäklarbyrå som varmt rekommenderas. Skicklig mäklare som har koll på nuvarande och framtida bostadsmarknaden, skicklig förhandlare, mycket trevligt kundbemötande och serviceinriktad."
Nicole M7 veckor
Verifierad kund
"Martin Gargis agerade mäklare vid vårt första bostadsköp. Han var trevlig och lätt att ha och göra med under hela processen vilket bidrog till en trygghet. Han utmärker sig också genom att vara väldigt tillgänglig och flexibel från start, vilket gjorde allt smidigare och bland annat medförde att vi kunde verkställa en besiktning av bostaden på kort varsel. Vi rekommenderar därför Martin Gargis fullt ut."
Anton N7 veckor
Verifierad kund
"Martin ringde i egen regi till mig och frågade om det var aktuellt med en värdering. Men allt eftersom det redan var bestämt att sälja lägenheten så fick han direkt möjligheten att sälja den och lägenheten blev såld. Martin är en mycket trevlig och skicklig mäklare. Han engagerar sig helhjärtat för sina kunder, vare sig det är säljare eller köpare. Det lilla extra och att veta hur man sköter affärer på ett mycket professionellt sätt utmärker Martin som erfaren och skicklig mäklare. Jag rekommenderar Martin varmt då han har järnkoll på den nuvarande tuffa bostadsmarknaden. Martin har just den här expertisen som krävs på bostadsmarknaden just nu."
Nicole M8 veckor
Verifierad kund
"Tobias Svärd har sålt vårt fritidshus och vi är mycket nöjda. Han är tillmötesgående, lugn och har erfarenhet."
Annika O8 veckor
Verifierad kund
"Martin Gargis Genomförandet av försäljningen har fungerat bra trevligt bemötande o full support , vi är nöjda"
Viola Britt-Louise K8 veckor
Verifierad kund
"Tillmötesgående och trevlig, Inga problem att komma fler gånger, hjälpsam. Vid köptillfället toppen inga problem löste plats även att vi var lite knöliga. Tydlig med dokumenten och erbjöd fortsatt hjälp om vi kom på frågor i efterhand. Vi är supernöjda."
Eva J8 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var insatt i allt vad som gällde min samfällighet. Vi fick bra kontakt från början och han var villig att hjälpa till med allt som jag bad om. Han la ner oerhört mycket tid att skaffa presumtiva köpare innan visningen och höll ständig kontakt med mig. Jag fick ett över förväntan bra pris för min lägenhet. Jag har bara positiva erfarenheter av Martin, alltid glad och hjälpsam - en riktig stjärnmäklare, som jag ger de bästa rekommendationer!"
Maud E8 veckor
Verifierad kund
"Eva Piel på HusmanHagberg är engagerad, pålitlig och tillgänglig. Hon är mycket erfaren och lotsade oss tryggt genom säljprocessen. Vi är mycket nöjda! "
Lena S9 veckor
Verifierad kund
"Toppen betyg till alla på HusmanHagberg Linköping. Proffsigt mottagande av alla i personalen, blev sedd i samma ögonblick jag steg in genom dörren. Kommer jag några minuter innan mötet så kommer frågan, skulle det smaka med kaffe? Har stort förtroende för mäklaren, lugn saklig och kunnig. Det blev en bra affär för alla inblandade. Fortsätt jobba som ni gör, ni är toppen. Trevlig helg "
Helene O9 veckor
Verifierad kund
"Dom har varit professionella och engagerade i att lösa köpet och inflyttningen så bra som möjligt. Underlättat samtal med bank osv. Min mäklare var Marcus Pheil"
Gustav B10 veckor
Verifierad kund
"Det har varit bra .Har haft kontakt med Ronja west ,en lugn och en utstrålning ly hörd ,"
Susanne M12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg