Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Linköping

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Linköping

Våra engagerade mäklare i Linköping hälsar dig välkommen till staden som anses vara flygets vagga i Sverige. Vi har koll på Linköping och har en passion för mäklaryrket som gör att vi jobbar hårt för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Linköping har en väl utvecklad infrastruktur och du tar dig till eller från staden med tåg, bil eller flyg. E4 och riksväg 23 passerar förbi staden och Östgötapendeln, med avgångar en gång i halvtimmen på vardagar, har förbindelser till Mjölby, Motala, Norrköping och Tranås. Grannstaden Norrköping ligger 30 minuters bilresa bort.

När du ska värdera eller sälja hus i Linköping gör du klokt i att låta våra erfarna och kunniga fastighetsmäklare guida dig på vägen. För dig som önskar köpa bostad kan vi visa lämpliga objekt i centrala Linköping så väl som Kinda, Åtvidaberg och Vadstena

Att bo i Linköping

Även om Linköping är Sveriges åttonde största stad upplever många besökare och invånare att det är en stor stad med småstadskänsla. Innerstaden präglas av en blandad arkitektur med allt från gamla låga trähus till offentliga byggnader med en modern utformning. Linköping är även en idrottsstad med välkända idrottsklubbar som LHC, LFC och LASS som samlar många supportrar och bjuder upp till folkfest. Letar du efter hus till salu i Linköping finns det mycket att välja mellan och våra mäklare kan även visa objekt i Mjölby, Motala och Västervik. Är du ute efter ett specifikt boende kan vi självklart bevaka prospekt som är intressanta för dig och motsvarar dina preferenser.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Linköping

Det finns mycket att upptäcka och göra i Linköping. Varje sommar passerar en mängd båtar genom Bergs slussar på Göta kanal och det är ett skådespel att se vattenmassorna strömma in i slussarna. För den som är intresserad av flyg och bilar finns ett flygvapenmuseum, vars basutställning beskriver flygvapnets historia, och Linköpings motorstadion som lockar tiotusentals besökare varje år. För dig som planerar att köpa hus i Linköping har vi objekt i både nybyggda bostadsområden, som Vallastaden, och i de centrala delarna av staden.

Som din mäklare i Linköping utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad. Välkommen till teknologi- och universitetsstaden på Östgötaslätten!

Omdömen från våra kunder

"Mäklaren är både trevlig och professionell och har mött mina förväntningar och lite till. En trygg och professionell hantering av bostadsaffär som varmt kan rekommenderas."
Pär R3 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, bra fokus, bra löpande information. "
Jimmy K3 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bra mäklare, vi kände oss väldigt trygga med henne och hon gjorde ett kanonjobb! Mäklaren beskrev vårat hus, och området vi bor i, på ett väldigt fint och trevligt sätt, vilket var viktigt för oss. Vi är väldigt nöjda med bemötandet från mäklaren och försäljningen i det stora hela."
Sara B4 veckor
Verifierad kund
"Hörsammat och erfarenhet i kombination. "
Patrik P4 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig mäklare. positivt och väldigt kunnig Hon klarade uppgiften galant. Hon hade det inte lätt men löste uppgiften kanonbra."
Christian B5 veckor
Verifierad kund
"Hej Jag är mycket nöjd. Mvh Leif B"
Leif B5 veckor
Verifierad kund
"Trevliga, seriösa, lyhörda, kunniga, effektiva & snabba."
Charlotta W6 veckor
Verifierad kund
"Bemött med värme och proffessionalitet. Mycket bra säljprocess med löpande kommunikation från mäklaren. "
Tomas F8 veckor
Verifierad kund
"Tobias Swärd har gjort ett mkt bra arbete och levererat på samtliga parametrar man kan tänka sig som husförsäljare. "
Sten Petter Anders B9 veckor
Verifierad kund
"Texten i mäklarens beskrivning på Hemnet hade både faktafel och var inte skriven just för vårt hus utan kan vara skriven för vilket hus som helst. Mäklaren gav ett gott intryck och gjorde ett bra jobb."
Sven A10 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren som vi har haft har vi haft ett fullt förtroende för. Magnus är tillmötesgående samt en varm och härlig person. Vi har aldrig haft några tvivel på att han vill vårt bästa. "
Liana P12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig o kunnig personal .Jobbade bra med försäljningen."
Birgit Margareta S12 veckor
Verifierad kund
"Allra bästa rekommendationer! Har både köpt och sålt via Marcus Pihl som är en grymt bra mäklare. Båda processerna har varit supersmidiga. Kunde inte ha önskat mer. Supertrevlig, engagerad, flexibel och aktiv mäklare som är väldigt enkel att ha att göra. Han är dessutom påläst, kommunikativ, har bra koll på marknaden och kan på ett bra sätt hitta visa på möjligheter i olika marknadssituationer. Ett nöje att ha med Marcus att göra!"
johanna l14 veckor
Verifierad kund
"Återkopplar och har hållit oss informerade under hela processen "
Eva J16 veckor
Verifierad kund
"Vänligt och proffesionellt bemött. Allt har fungerat bra hittills."
Krister E16 veckor
Verifierad kund
"Där var mycket bra.Det var mycket bra förklaring. "
Chnoor Fakradin N17 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionellt och personligt genomfört uppdrag. Allt enligt överenskommelse och våra förväntningar blev infriade."
Per Jan D20 veckor
Verifierad kund
"Professionell service som lett fram till en lyckad försäljning."
Britt-Marie M24 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, proffisional, snabbt återkoppling "
Firas A24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 51, 582 27 Linköping
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg