Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Lidingö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Lidingö

Du som ska köpa bostad på Lidingö kanske lockas av det centrala läget som erbjuder närhet till skog och hav? Som mäklare på Lidingö förmedlar vi årligen många lyckade bostadsaffärer. Vi har koll på Lidingö och finns med dig hela vägen när det är dags att sälja din bostad.

På Lidingö bor du med närhet till centrala Stockholm och har både Lidingöbanan och bussförbindelser som tar dig till tunnelbanestationen i Ropsten. Här finns det många vackra och hemtrevliga bostadsområden att välja bland och vi visar gärna de bostäder i Torsvik, Herserud och Dalénum som vi förmedlar. Med flera förskolor och grundskolor är det här ett område som passar barnfamiljer lika bra som förstagångsköpare. Välkommen att kontakta våra kunniga mäklare när du vill köpa, sälja eller värdera bostad på Lidingö.

Att bo på Lidingö

Lidingö är ett område som kännetecknas av ett lugn, även fast det bara är ett stenkast från innerstaden. Platser som Näset och Bodal trafikeras flertalet gånger varje dag med SL:s kollektivtrafik, och det finns också flera vackra promenadstråk att njuta av på ön. IFK Lidingö FK, KFUM Lidingö Basket och Lidingö TK erbjuder aktiviteter för dig som gillar att röra på dig, samtidigt som det finns ett rikt föreningsliv att dra nytta av när du har flyttat hit. Väljer du att köpa hus på Lidingö kommer du även ha närhet till kulturhistoriska områden med lämningar från både vikingatiden och järnåldern.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Lidingö

Som mäklare på Lidingö har vi god kännedom om de lokala områdena, såsom Dalénum, Lidingö Centrum/Torsvik samt Högsätra. Att välja oss som din mäklare är ett tryggt val när du ska sälja eller värdera din bostad. För dig som är på jakt efter nytt boende så hittar vi passande bostadsobjekt, oavsett om du letar efter nyproduktion eller en äldre villa. I området finner du även Högberga och Elfviks gård som är attraktiva sevärdheter både för lokalbefolkningen och för besökare. Området är också känt för det omtyckta Lidingöloppet som har gått av stapeln varje år sedan 1965 och som bjuder in många löpare till en tävling i den vackra naturen.

När du funderar på att köp, värdera eller säja bostad på Lidingö hjälper vi dig från början till slut - Välkommen till Lidingö, hälsans ö!


Omdömen från våra kunder

"Det var andra bostadsaffären med Wilhem och vi skulle inte tveka en sekund att återkomma igen till honom. Mycket lyhörd och aktiv mäklare med långsiktig tänk och känsla för kundens behov. Super nöjd. "
TAREK B1 veckor
Verifierad kund
"En fantastisk person,allt gick så smidigt.Bra pris och ett fint arbete i samband med försäljningen.Vi är jättenöjda."
Birgitta B2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är nogrann, förstående, arbetsam, kompetent, förstår köparen. Vi har känt oss trygga och nöjda med Seb och han har levererat."
Michael H13 veckor
Verifierad kund
"Proffsig med ett personligt bemötande som går utöver det vanliga. Skötte våran känsliga situation med ett lugn och hittade precis rätt köpare för oss. Annika får våra varmaste rekommendationer."
Jimmy P13 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, noggrann, professionell och lätt att ha att göra med."
Cecilia Christensson F13 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm var trevlig, förklarade hur det låg till, svarade snabbt i telefon och i allmänhet var det en smidig bostadsaffär."
Arvid B14 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Snabb återkoppling! Tillgänglig. "
Louise B14 veckor
Verifierad kund
"Mycket noggrann, hårt arbetande och bra bollplank i en process att sälja! "
Karin Petronella Ingeborg A15 veckor
Verifierad kund
"Wilhelm är den bästa mäklare vi någonsin har haft kontakt med. Han är mycket professionell, saklig, lyhörd, empatisk. Ger omedelbar feed back på händelser vilket är oerhört värdefullt. Outtröttlig i sin ambition att affären ska gå igenom. Dessutom är han mycket trevlig. Anlita honom!"
Marianne B18 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, snabb och professionell"
Pola S18 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och trevlig mäklare 10/10"
Oscar A18 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och trevlig mäklare. "
Henrik R18 veckor
Verifierad kund
"Det var en fröjd att köpa bostad av Wilhelm. Wilhelm är en professionell mäklare med yrkesstolthet och som verkligen är beredd att göra jobbet. Uppskattade hans tydlighet och kommunikativa sida extra mycket. Kan varmt rekommenderas!"
Ulrik S19 veckor
Verifierad kund
"Mycket gott bemötande Hjälpsam o lätt att nå för tel frågor Kunnig inom sitt gebit Bra kontaktnät "
Hélène N19 veckor
Verifierad kund
"Sebastian hjälpte till från första samtal med att hitta en bostad som passade just oss. Lugn och trygg i medling mellan säljare och köpare. Extremt nöjda med det hus vi nyligen köpt. Tack! "
Oscar Ö20 veckor
Verifierad kund
"Lugn och tillmötesgående. Otroligt skicklig mäklare. Rekommenderar varmt"
Linda Elisabeth Louise L20 veckor
Verifierad kund
"Vi är som vanligt väldigt nöjd med Sebastian. Sebastian är trygg, proffsig och är enkelt att jobba tillsammans med. Tack Sebastian! "
James P20 veckor
Verifierad kund
"Trygg och proffsig! Vi kände att vi hade Sebastians stöd hela vägen. Han var väl förberedd från första mötet, strukturerad, jordnära. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål kring försäljningen där vi kunnat ha en bra dialog och kunnat landa i en affär som känns rätt och som uppfyllde våra förväntningar. Kan varmt rekommendera!"
Anna C25 veckor
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt. Exceptionellt!!"
Lars D25 veckor
Verifierad kund
"Mycket vänlig och effektiv service. "
Dionysis M26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Agavägen 58, 181 55 Lidingö
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Agavägen 58, 181 55 Lidingö
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg