Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Klippan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Klippan

Ska du köpa eller sälja bostad i Klippan? Våra erfarna mäklare har över 15 års erfarenhet från bostadsmarknaden i Klippan och kan kommunen på sina fem fingrar. Våra mäklare i Klippan erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Klippan ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Klippan har mycket att erbjuda och ligger med bekvämt pendlingsavstånd till de lite större städerna. Klippan är beläget i nordvästra Skåne och gränsar till sju andra kommuner. Klippans kommun har ca 17 800 invånare och bjuder på så väl ett levande centrum som en fantastisk natur.

Våra mäklare står redo att hjälpa dig såväl med din bostadsförsäljning som med ditt sökande efter en ny bostad i kommunen. Goda kommunikationer till Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm samt närhet till både Ängelholm/Helsingborgs flygplats och till Kastrup (Köpenhamn) gör kommunen till en attraktiv plats att bo på.

Att bo i Klippan

I Klippan arbetar man ständigt med att föra utvecklingen och det lokala utbudet framåt. Det finns flera förskolor utspridda i kommunen varav en är helt nybyggd (hösten 2020). Den nya skolan som är belägen på Öster, planerad för åk F-6, ska stå klar inför skolstarten i augusti 2021. Utöver detta finns Sågen – möjligheternas hus som inrymmer ett flertal idrottsföreningars verksamheter. Det finns även nybyggd skatepark, parkour, padelhall mm.

Söker du en härlig naturupplevelse så finns det många härliga områden att utforska! Tex ta en promenad runt Vasasjön, besöka Vedby strövområde eller Skäralid med sin nationalpark.
Gillar du att spela golf så erbjuder Ljungbyheds GK en fin 18-håls bana. I Elfdalen kan du ta flera olika slingor utmed Bäljane Å, träna på utegymmet eller låta hunden leka i hundrastgården.

I Klippan finns S:t Petri kyrka som är internationellt känd bland världens arkitekter. Här finns också Klippans Yllefabrik (grundades 1879) som exporterar sina varor till över 30 länder och har fler än 200 återförsäljare i Sverige.

Här finns två handelscentrum, dels i centrum, dels i ”Tullssons-huset” som innehåller ett 10-tal butiker med varierat utbud. Butikerna i Klippan är väldigt måna om sina kunder och erbjuder service utöver det vanliga. Är du nyfiken på ett liv i Klippan? Kontakta våra mäklare i Klippan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Klippans kommun

Om du har tankar på att köpa, sälja eller värdera bostad i Klippans kommun är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare lokala mäklare. Vårt mäklarkontor är centralt beläget på Storgatan 25. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus, gård eller bostadsrätt. Hos oss får du en träffsäker bostadsvärdering och tips på hur du kan höja värdet på din bostad inför kommande försäljning. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad, eller helt enkelt tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Omdömen från våra kunder

"Ett bra bemötande, och allt fungerade till belåtenhet. "
Gunnar O3 veckor
Verifierad kund
"Michael Swensson, en mäklare utöver det vanliga. En rutinerad mäklare som gör att man bara kan luta sig tillbaka och känna sig trygg. Nu har vi både köpt och sålt genom honom och dessutom haft förmånen att ha honom som arbetskamrat. En genuin och äkta mäklare finner ni i Michael. Så vänta inte på att anlita honom. //Carina "
Carina Lise-Lotte N5 veckor
Verifierad kund
"Hej! Vi har upplevt en mycket stor hjälpsamhet vid detta bostadsköp. Stort tack till Maria Arvidsson, Klippan. Kaj Dewens"
Kaj D9 veckor
Verifierad kund
"En jättebra upplevelse är kontakten med Johan Andersson. Det var Johan som tog kontakt med oss och det var bra eftersom vi pga ålder tänkt på och vill byta från hus till lägenhet. Vi är ovana vid händelser som denna eftersom vi har bott i huset sen 1980. Affären är inte klar ännu men vi åker ex. idag för att kolla en lägenhet i Helsingborg. Än så länge jättebra kontakt med Johan och er. Hälsningar Sven-Gunnar och min fru Aila"
Sven-gunnar J12 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig och svarade på vad vi ville veta. Trevligt bemötande och förtroendegivande attityd."
Tommy P14 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare Johan gjorde ett mycket bra jobb vid försäljningen av vår bostad. Gav en schysst värdering och råd om utgångspris. Jobbade väldigt informativt och gav bra råd om hur vi skulle gå vidare i försäljningen. Ordnade täta visningar och hittade i slutändan bra köpare av vår bostad. Allt som allt en riktigt schysst mäklare."
Emil Nils Oskar T15 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och lätt, tack för insatsen Maria A."
Johnny S16 veckor
Verifierad kund
"mycket professionellt företag som vet vad de gör, jag var mycket nöjd med deras arbete."
Deividas C17 veckor
Verifierad kund
"En mycket trevlig och proffsig mäklare. Har hela tiden hållt oss informerade om vad som händer."
Gudrun A19 veckor
Verifierad kund
"Helt Underbar fina säljare har ni❤️❤️❤️….Å speciellt Micke som hjälpt mig Mycket utöver vad han ska❤️💐❤️"
Soli Birgitta Yvonne B19 veckor
Verifierad kund
"Adam Lock den bästa mäklaren någonsin."
Tomas Stefan E19 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemött hela tiden Förväntade mig ganska snabb försäljning men tog lite längre tid. Kände att mäklaren gjorde ett bra jobb och engagerade sig . "
Stina A19 veckor
Verifierad kund
"Positivitet. Att få lägenheten såld till ett hyfsat pris trotts tuff marknad."
Angelica Z20 veckor
Verifierad kund
"Generellt bemötande av mäklaren var bra samt hjälpsam och tillmötesgående vid frågor eller tankar. Tyckte även att kommunikationen mellan köpare och säljare underlättades mycket av mäklaren och gjorde att hela affären gick smidigt. Efter köpet följde även mäklaren upp och blev injuden till flyttsmart där jag som köpare fick en bra guidning och checklista på saker jag bör tänka på och ordna innan själva tillträden. Allt som allt kan jag rekommendera HusmanHagberg och jag tackar för ett lyckat och smidigt husköp."
Björn H21 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och snabbt återkopplande! Fick bra med hjälp med alla mina frågor inför köpet så det kändes tryggt hela vägen :) "
Andreas N21 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande i övrigt bra "
Erling R23 veckor
Verifierad kund
"Det var mycket bra Det stämde bra med mina förväntningar Det var mycket bra "
Alf N23 veckor
Verifierad kund
"Det enda jag saknar var information vad för handlingar som jag skulle ta fram inför visning och besiktning "
Jörn B23 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Johan! Han är, inte bara väldigt trevlig, utan har även varit mycket proffsig från allra första början! Snabb med svar och återkoppling på alla våra (ibland jobbiga kan jag tänka mig) frågor! Mycket tillmötesgående och lösningsorienterad. Skulle vi nånsin ha behov av en mäklare här, hade vi utan tvekan valt Johan på HusmanHagberg! "
Anna Kathrine K24 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande från början till slut. Är väldigt tacksam för all hjälp. Rekommenderas varmt. Högsta betyg."
William S26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 25, 264 33 Klippan
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 25, 264 33 Klippan
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg