KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Klippan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Klippan

Ska du köpa eller sälja bostad i Klippan? Våra erfarna mäklare har över 15 års erfarenhet från bostadsmarknaden i Klippan och kan kommunen på sina fem fingrar. Våra mäklare i Klippan erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Klippan ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Klippan har mycket att erbjuda och ligger med bekvämt pendlingsavstånd till de lite större städerna. Klippan är beläget i nordvästra Skåne och gränsar till sju andra kommuner. Klippans kommun har ca 17 800 invånare och bjuder på så väl ett levande centrum som en fantastisk natur.

Våra mäklare står redo att hjälpa dig såväl med din bostadsförsäljning som med ditt sökande efter en ny bostad i kommunen. Goda kommunikationer till Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm samt närhet till både Ängelholm/Helsingborgs flygplats och till Kastrup (Köpenhamn) gör kommunen till en attraktiv plats att bo på.

Att bo i Klippan

I Klippan arbetar man ständigt med att föra utvecklingen och det lokala utbudet framåt. Det finns flera förskolor utspridda i kommunen varav en är helt nybyggd (hösten 2020). Den nya skolan som är belägen på Öster, planerad för åk F-6, ska stå klar inför skolstarten i augusti 2021. Utöver detta finns Sågen – möjligheternas hus som inrymmer ett flertal idrottsföreningars verksamheter. Det finns även nybyggd skatepark, parkour, padelhall mm.

Söker du en härlig naturupplevelse så finns det många härliga områden att utforska! Tex ta en promenad runt Vasasjön, besöka Vedby strövområde eller Skäralid med sin nationalpark.
Gillar du att spela golf så erbjuder Ljungbyheds GK en fin 18-håls bana. I Elfdalen kan du ta flera olika slingor utmed Bäljane Å, träna på utegymmet eller låta hunden leka i hundrastgården.

I Klippan finns S:t Petri kyrka som är internationellt känd bland världens arkitekter. Här finns också Klippans Yllefabrik (grundades 1879) som exporterar sina varor till över 30 länder och har fler än 200 återförsäljare i Sverige.

Här finns två handelscentrum, dels i centrum, dels i ”Tullssons-huset” som innehåller ett 10-tal butiker med varierat utbud. Butikerna i Klippan är väldigt måna om sina kunder och erbjuder service utöver det vanliga. Är du nyfiken på ett liv i Klippan? Kontakta våra mäklare i Klippan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Klippans kommun

Om du har tankar på att köpa, sälja eller värdera bostad i Klippans kommun är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare lokala mäklare. Vårt mäklarkontor är centralt beläget på Storgatan 25. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus, gård eller bostadsrätt. Hos oss får du en träffsäker bostadsvärdering och tips på hur du kan höja värdet på din bostad inför kommande försäljning. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad, eller helt enkelt tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Omdömen från våra kunder

"Fantastiskt engagemang ifrån mäklaren Maria Arvidsson. Tack för all hjälp! Så kul när både köpare och säljare känner sig nöjda -:)"
Karina Kjellsdotter P2 veckor
Verifierad kund
"Kunnigt och trevligt bemötande."
Jan O4 veckor
Verifierad kund
"Min önskan var att få till stånd en snabb och smidig försäljning av min bostadsrätt. Upplevde ett snabbt samförstånd med mäklaren och på 15 dagar var allt klart till kontraktskrivning. Proffsigt och trevligt bemötande och som sagt var en superb effektivitet. Givet för mig att välja HusmanHagberg vid framtida mäklarärenden. "
Kim H5 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket imponerad av hur jag har blivit bemött, jag är helnöjd med försäljningen av mitt hus, stort tack till Maria "
Göran S10 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, erfaren och trevlig mäklare. Kan bara vara nöjd. Köpet gick smidigt och det va go stämning vid påskrift ! "
Kristian H13 veckor
Verifierad kund
"Maria är en jättekunnig och proaktivt mäklare"
Davide C13 veckor
Verifierad kund
"Vi kände oss välkomna och vi hade bra dialog med mäklaren. Hela köpprocessen kände vi oss trygg med"
Håkan K16 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig mäklare. Och smidig affär"
Pernilla S16 veckor
Verifierad kund
"Maria var väldigt trevlig och hjälpsam. Otrolig snabb på att få tag i oavsett vilken dag det var eller vilken tid på dygnet. Maria såg till att man förstod allt på ett korrekt vis, till exempel vid kontraktsskrivningen. "
Josefin L17 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren har verkligen varit en klippa i form av ren support och kommunikation. Då det är vårt första bostadsköp så har han supporterat oss i stora som små frågor och fått oss att känna trygghet rakt igenom hela processen hittills. "
Pierré J21 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande! Har lätt för oro men kände mig trygg för det var tydliga besked, upptaderad information under försäljningens gång och tydliga punkter! Blev hjälpt hela vägen!"
Mattias L23 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare och perfekt service från hela kontoret."
Lena Ingrid Gunvor L30 veckor
Verifierad kund
" Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande. Mäklaren levde upp till slks mina förväntningar. "
Karin J31 veckor
Verifierad kund
"Maria är oerhört enkel att ha och göra med och gör jobbet som mäklare super! Mycket nöjda"
Elin A34 veckor
Verifierad kund
"Mycket vänliga Jag hade en del frågor de besvara mig direkt på Mail. Ska jag sälja så kommer jag anlita dem. "
Vera B38 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig mäklare, förklarade om man hade frågor. Kan varm rekommenderar mäklaren."
Janet J38 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra. Höga förväntningar, grusades pga oron i Europa- Trevlig, kunnig lätt att kommunicera med."
Per Birger N38 veckor
Verifierad kund
"Jätte smidig, enkel och bra upplevelse vid köpet av bostad. Trevlig mäklare med bra information och tydlig bra genomgång vid kontaktskrivning"
Amy W39 veckor
Verifierad kund
"Trevliga mäklare. Fint kontor. Seriöst helt enkelt. "
Martin E39 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Lätt att prata med. "
Jörgen M41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 25, 264 33 Klippan
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 25, 264 33 Klippan
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg