Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Klippan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Klippan

Ska du köpa eller sälja bostad i Klippan? Våra erfarna mäklare har över 15 års erfarenhet från bostadsmarknaden i Klippan och kan kommunen på sina fem fingrar. Våra mäklare i Klippan erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar alla typer av bostäder. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Klippan ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Klippan har mycket att erbjuda och ligger med bekvämt pendlingsavstånd till de lite större städerna. Klippan är beläget i nordvästra Skåne och gränsar till sju andra kommuner. Klippans kommun har ca 17 800 invånare och bjuder på så väl ett levande centrum som en fantastisk natur.

Våra mäklare står redo att hjälpa dig såväl med din bostadsförsäljning som med ditt sökande efter en ny bostad i kommunen. Goda kommunikationer till Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm samt närhet till både Ängelholm/Helsingborgs flygplats och till Kastrup (Köpenhamn) gör kommunen till en attraktiv plats att bo på.

Att bo i Klippan

I Klippan arbetar man ständigt med att föra utvecklingen och det lokala utbudet framåt. Det finns flera förskolor utspridda i kommunen varav en är helt nybyggd (hösten 2020). Den nya skolan som är belägen på Öster, planerad för åk F-6, ska stå klar inför skolstarten i augusti 2021. Utöver detta finns Sågen – möjligheternas hus som inrymmer ett flertal idrottsföreningars verksamheter. Det finns även nybyggd skatepark, parkour, padelhall mm.

Söker du en härlig naturupplevelse så finns det många härliga områden att utforska! Tex ta en promenad runt Vasasjön, besöka Vedby strövområde eller Skäralid med sin nationalpark.
Gillar du att spela golf så erbjuder Ljungbyheds GK en fin 18-håls bana. I Elfdalen kan du ta flera olika slingor utmed Bäljane Å, träna på utegymmet eller låta hunden leka i hundrastgården.

I Klippan finns S:t Petri kyrka som är internationellt känd bland världens arkitekter. Här finns också Klippans Yllefabrik (grundades 1879) som exporterar sina varor till över 30 länder och har fler än 200 återförsäljare i Sverige.

Här finns två handelscentrum, dels i centrum, dels i ”Tullssons-huset” som innehåller ett 10-tal butiker med varierat utbud. Butikerna i Klippan är väldigt måna om sina kunder och erbjuder service utöver det vanliga. Är du nyfiken på ett liv i Klippan? Kontakta våra mäklare i Klippan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Klippans kommun

Om du har tankar på att köpa, sälja eller värdera bostad i Klippans kommun är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare lokala mäklare. Vårt mäklarkontor är centralt beläget på Storgatan 25. Vi erbjuder en unik helhetstjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus, gård eller bostadsrätt. Hos oss får du en träffsäker bostadsvärdering och tips på hur du kan höja värdet på din bostad inför kommande försäljning. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

Varmt välkomna till vårt kontor och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad, eller helt enkelt tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt bemötande i övrigt bra "
Erling R3 dagar
Verifierad kund
"Det var mycket bra Det stämde bra med mina förväntningar Det var mycket bra "
Alf N5 dagar
Verifierad kund
"Det enda jag saknar var information vad för handlingar som jag skulle ta fram inför visning och besiktning "
Jörn B5 dagar
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Johan! Han är, inte bara väldigt trevlig, utan har även varit mycket proffsig från allra första början! Snabb med svar och återkoppling på alla våra (ibland jobbiga kan jag tänka mig) frågor! Mycket tillmötesgående och lösningsorienterad. Skulle vi nånsin ha behov av en mäklare här, hade vi utan tvekan valt Johan på HusmanHagberg! "
Anna Kathrine K1 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande från början till slut. Är väldigt tacksam för all hjälp. Rekommenderas varmt. Högsta betyg."
William S4 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt och trevlig personal, kan varmt rekommendera dom. "
Birgitta P4 veckor
Verifierad kund
"Det är absolut bra och trevlig upplevelse jag har haft med personal."
Bahman R5 veckor
Verifierad kund
"Har bara positiv erfarenhet av min mäklare. Är alltid tillgänglig och ser lösningar. "
Petra H5 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt och seriöst bemötande"
Stefan H7 veckor
Verifierad kund
"Efter att ha gått på ett par visningar som Adam höll i kände vi av det proffsiga bemötandet. Vi bestämde oss för att han skulle få uppdraget att sälja till oss. Det var ett bra beslut! "
Lucas B8 veckor
Verifierad kund
"Oerhört fint bemötande från mäklaren"
Ann-Charlott D8 veckor
Verifierad kund
"Adam sköte försäljning perfekt "
Johan Lars Bertil P10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Det har fungerat bra hittills."
Gunnar L10 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, bra mäklare som var engagerad och har bra lokalkännedom "
Inger N11 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig mäklare. Glad och positiv, gav utförliga svar på frågor och det som var oklart kollades upp snabbt. "
Anna L12 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren gav ett kompetent och stabilt intryck. Kändes enkel och tillmötesgående rent socialt. Visade hänsyn både till oss köpare men vad jag uppfattade även till säljarna. Vi är nöjda !!!"
Carina J12 veckor
Verifierad kund
"Blev mött på ett fantastiskt sätt av Maria. Hon lyssnar och agerar på ett proffsigt sätt oavsett objekt. Är återkommande kund och vet vem jag ska välja vid eventuell försäljning. Att köpa hus via Maria på HusmanHagberg känns både tryggt och smidigt. 10 av 10."
William S12 veckor
Verifierad kund
"Adam va otroligt hjälpsam genom processen, förstod min svåra situation jag var i men litade på mig och hjälpte mig fram till en lyckad affär och har därför nu fått uppdraget att sälja de hus jag ska lämna! Kan varmt rekommendera Adam! "
Maia A14 veckor
Verifierad kund
"Professionella , snabba och smidigta anställda ❤️"
Georgiana B14 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 25, 264 33 Klippan
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

  • Storgatan 25, 264 33 Klippan
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg