Martin Sadowski

Hemma överallt i Klippan

Din mäklare i Klippan

Kontakta mig

Martin Sadowski

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Tillmötesgående och trevlig mäklare med stort engagemang och goda kunskaper. Lätt att få tag på och svarade snabbt på våra frågor. Vi är mycket nöjda! "
Frida B4 veckor
Verifierad kund
"Martin Sadowski är en mycket kunnig mäklare med stor känsla för både säljare och köpare och ihärdig med att ta nya intiativ till alternativa lösningar. Martin har sålt min bostadsrätt i en nedåtgående marknad med framgång vilket jag är honom ett stort tack skyldig. Martin är också en lättsam och trevlig person som har fått mig att må bra under hela säljprocessen. Han är alltid väldigt väl förberedd och har oftast kommit på lösningar som jag ännu inte tänkt på. Han uppfyller alla krav som jag kan ställa på en förträfflig och utmärkt bra mäklare. Jag vill därför rekommendera honom till er som ännu inte vet vilken mäklare som ni skall välja och ger honom 5/ 5 poäng. "
Maria K12 veckor
Verifierad kund
"Martin underlättade affären för oss med köparen och bemötte oss med ett exemplariskt bemötande. Martin var under vår process alltid tillgänglig och visade oss trygghet och kunnighet. Stor rekommendation!!"
Cassandra I18 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig, tillmötesgående och trevlig mäklare. Kan tänka mig att köpa eller sälja genom honom igen! "
Ally L18 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bemötta på ett mycket professionellt sätt. Martin har också en stor social kompetens och han visade på stor kunnighet och visar trygghet gentemot kunden. vi förväntade oss att sälja lägenheten inom den tidsperiod som vi skrev avtalet på trots sämre utgångsläge pg finanskris. försäljningen gjordes tidigare än förväntat. Mycket duktig, omvärlds kunnig. Trevligt och tillmötesgående hela tiden. Alltid tillgänglig."
Mikael C21 veckor
Verifierad kund
"Hundra procent bra finns inget att klaga på. Gjorde ett utmärkt jobb med sitt team. Super bra är något att rekommendera "
Bengt H23 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte Martin gjort ett bra jobb. Han har hjälpt mig igenom processen och hållit bra kontakt med mig under köpets gång."
Niklas V23 veckor
Verifierad kund
"Snabb återkoppling, proffsig och väldigt trevlig."
Kristin E36 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Helt ok Har myckrt god kontakt "
Kjell B44 veckor
Verifierad kund
"Lätt och trevlig att ha att göra med! Flexibel, lyhörd och tydlig."
Annika Sofie Carina J50 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell och kunnig mäklare. Bra bemötande redan vid värdering och full koll på värdehöjande förändringar. Försäljningen gick snabbare än förväntat och jag är extremt nöjd med försäljningspriset. Rekommenderar varmt Martin till alla som vill sälja och göra en riktigt bra affär!"
Filip J52 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar stark... Han är väldigt trevligt, duktig och kunnig person. Vi tackar honom väldigt mycket. "
Faheem D55 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och snabb. Dessutom hjälpsam. "
Gunilla I55 veckor
Verifierad kund
"Martin var en professionell länk mellan oss köpare och säljarna. "
Emma Marina Nathalie S57 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och behandlar både köpare och säljare på ett mycket proffsigt sätt. Skulle gärna anlita Martin Sadowski igen. Vi ger honom våra bästa rekommendationer."
Mari N58 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt och snäll,tack så hemskt mycket till Martin,jag kommer rekommendera han starkt till alla vänner."
Ahmad T64 veckor
Verifierad kund
"Martin och hans kollega Linus, bra killar man kan lita på. Hoppas på fin julklapp för all business dom har fått av oss :-)...mvh Johan"
JOHAN R77 veckor
Verifierad kund
"Jätte bra mäklare, kunnig och trevlig 👍"
Åsa Lise-lotte R77 veckor
Verifierad kund
"Jag är verkligen nöjd med det bemötande jag fick av Martin, har anlitat martin den PROFFSIGA mäklare tidigare o är så NÖJD, kan varmt rekommendera Martin 🌹"
Hamza F81 veckor
Verifierad kund
"Jag köpte en lägenhet av Martins klienter. Blev väl bemött från början och Martin svarade alltid snabbt på frågor och var till hjälp. Jag gjorde blundern att glömma papper på köpet när jag satt hos banken och skulle ta lån och Martin såg till att vi hade dem på mailen inom några minuter. Överlag mycket nöjd med köpet och rekommenderar varmt Martin!"
Maximilian F82 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

En lyckad försäljning är ingen slump, än mindre om man lyckas flera gånger om. Mitt namn är Martin Sadowski och jag är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare i Helsingborg och Klippan. Med ett brett kontaktnät, rätt verktyg och många års erfarenhet som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att optimera just er försäljning. Mina kunder beskriver mig som engagerad, tillgänglig, trygg och lyhörd. Detta bidrar till att jag dagligen får förfrågningar på nya bostadsaffärer. Att du som kund blir nöjd är det absolut viktigaste för mig och detta uppnår jag genom att se till att jag alltid överträffar dina förväntningar. Varmt välkommen att kontakta mig så att vi tillsammans kan skapa en lyckad bostadsaffär.

Mina försäljningar

Martin Sadowski

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

076-000 09 20

martin.sadowski@husmanhagberg.se

Boka tid med Martin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg