Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kil

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kil

Kil är den lilla värmländska orten med ett levande centrum med ett brett utbud av butiker och serviceställen. och där gemytligheten är ett faktum. Staden är en viktig knutpunkt i västra Sverige och härifrån strålar järnvägsspåren ut i fem olika riktningar. Det gör att förbindelserna med tåg och buss är goda och att det är enkelt att ta sig till andra större och mindre städer.

När du ska köpa eller sälja hus i Kil bistår vi dig med allt som du behöver hjälp med från värdering till färdig bostadsaffär. Vi är din lokala mäklare i Kil och vi ger oss inte förrän vi har hittat rätt köpare till din bostad eller just ditt drömboende.

Att bo i Kil

När du bosätter dig i Kil behöver du inte sakna någonting. I staden som ligger vid den södra spetsen av sjön Fryken finns alla tänkbara faciliteter som barnomsorg, matbutiker och vårdinrättningar. Småorterna Tolita och Fryksta ligger nära tätorten och erbjuder även natursköna omgivningar med stora möjligheter för ett aktivt friluftsliv. Sannerudsvallen är hemmaarena för den tidigare höjdhopparen Stefan Holm, kortdistanslöparen Irene Eklund och här spelar även Kils AIK sina hemmamatcher. Är du sportintresserad har du med andra ord allt att vinna på att köpa bostad i Kil. Närheten till Karlstad gör det även möjligt att titta på ishockey.

Köpa, värdera eller sälja hus i Kil

Området runt Kil är även rikt på kulturarv. Sveriges första järnväg för persontrafik, den hästdrivna Frykstabanan, gick mellan Fryken och Klarälven. Ett av Sveriges vackraste järnvägsstråk sägs vara Fryksdalsbanan som sträcker sig från Kil till Torsby längs med sjön Fryken.

Som mäklare i Kil vet vi att det viktigaste med en bostadsaffär är att du som vår kund är nöjd med både service och resultat. Därför är det en självklarhet för oss att sätta dina behov och önskemål i fokus när du tar hjälp av oss för att värdera, köpa eller sälja hus i Kil. Välkommen till HusmanHagberg Kil - din mäklare med stor lokal kunskap!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 22/4, 09:30

Besöksadress

  • Storgatan 31, 665 30 Kil
Öppettider
  • Kontakta oss för att boka en tid.

Postadress

  • Pihlgrensgatan 7C, 65225 Karlstad
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu börjar det ta fart på bostadsmarknaden! Under mars såg vi uppgångar i hela landet, med +1,1% för villor och 1,8% för bostadsrätter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.