Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Kil

HusmanHagberg - din mäklare i Kil

Kil är den lilla värmländska orten där gemytligheten är ett faktum och alla hälsar på alla. Staden är en viktig knutpunkt i västra Sverige och härifrån strålar järnvägsspåren ut i fem olika riktningar. Det gör att förbindelserna med tåg och buss är goda och att det är enkelt att ta sig till andra större och mindre städer. När du ska köpa hus i Kil bistår vi dig med allt som du behöver hjälp med för att genomföra affären och vi har även objekt i närliggande Fagerås och Högboda. Vi är din mäklare i Kil och vi ger oss inte innan vi har hittat det hus som du söker.

Att bo i Kil

När du bosätter dig i Kil behöver du inte sakna någonting. I staden som ligger vid den södra spetsen av sjön Fryken finns alla tänkbara faciliteter som barnomsorg, matbutiker och vårdinrättningar. Småorterna Tolita och Fryksta ligger nära tätorten och erbjuder även natursköna omgivningar med stora möjligheter för ett aktivt friluftsliv. Sannerudsvallen är hemmaarena för den tidigare höjdhopparen Stefan Holm, kortdistanslöparen Irene Eklund och här spelar även Kils AIK sina hemmamatcher. Är du sportintresserad har du med andra ord allt att vinna på att köpa bostad i Kil. Närheten till Karlstad gör det även möjligt att titta på ishockey.

Köpa hus i Kil

Området runt Kil är även rikt på kulturarv. Sveriges första järnväg för persontrafik, den hästdrivna Frykstabanan, gick mellan Fryken och Klarälven. Ett av Sveriges vackraste järnvägsstråk sägs vara Fryksdalsbanan som sträcker sig från Kil till Torsby längs med sjön Fryken. Som mäklare i Kil vet vi att det kanske viktigaste med ett bostadsköp är att du känner att du kan trivas i bostaden. Därför är det en självklarhet för oss att sätta dina behov och önskemål i fokus när du tar hjälp av oss för att köpa hus i Kil. Välkommen till HusmanHagberg Kil - din mäklare med stor lokal kunskap!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 31, 665 30 Kil

Postadress

  • Östra Torggatan 10, 65224 Karlstad
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg