Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Katrineholm / Vingåker

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Katrineholm och Vingåker

Katrineholm är den lilla sörmländska staden som har nära till allt. Staden omges av ett varierande landskap med större och mindre sjöar samt vattendrag. Bra kommunikationer med tåg och buss gör det enkelt att pendla till de närliggande större städerna Norrköping, Linköping och Örebro. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Katrineholm eller Vingåker gör du klokt i att anlita en mäklare som har stor kunskap om kommunen och de olika bostadsområdena. Våra erfarna mäklare i Katrineholm och Vingåker kan visa lämpliga objekt i Valla, Sköldinge och Läppe. Välkommen till oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta hem eller sälja din nuvarande bostad.

Att bo i Katrineholm eller Vingåker

Genom att köpa hus i Katrineholm eller Vingåker ger du dig förutsättningar för att bo nära insjöar, skog och natur. Här finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv och i kommunen finns ett flertal idrottsföreningar. KVBS och Vingåkers Volleybollklubb bedriver barn- och ungdomsverksamhet och det finns långt framskridna planer på att bygga en ny ishall på Backavallen. Den 1200 kvadratmeter stora Katrineholms skatepark ligger intill aktivitetshuset Perrongen. Perrongen är öppet för ungdomar mellan 13 och 25 år. Unga familjer som inte vill bo i centrala Katrineholm eller Vingåker, söker sig gärna till kommunens mindre samhällen Strångsjö och Julita Högsjö.

Köpa, värdera eller sälja hus i Katrineholm / Vingåker

Katrineholm är en stad som ruvar på många smultronställen och här finns mycket att upptäcka. Sävstaholms äpplet är en syrlig äppelsort vars moderträd fortfarande står kvar på sin ursprungsplats i Vingåker, men numera omgiven av villaområden istället för åkrar och ängar. Duveholms herrgård och Beckerhov herrgård ligger båda vackert belägna vid sjökanten och här finns möjligheter att äta en god middag, fiska kräftor eller ströva runt i naturen. Våra mäklare i Katrineholm/Vingåker kan visa objekt i populära Laggarhult, ett område med villor, parhus, och lägenheter. Kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Katrineholm eller Vingåker. Här bor du nära naturen och har bra kommunikationsmöjligheter.

Omdömen från våra kunder

"Tack så mycket det var bra, vi fick inte bästa priset men det gick bra och sälja huset till slut.🙂"
Joanna E2 veckor
Verifierad kund
"Det gick bra. Det gick bra att vi fick sälja huset "
Jashua E2 veckor
Verifierad kund
"Otroligt serviceminded! Trevlig och proffesionellt bemötande."
Anne L11 veckor
Verifierad kund
"Inga problem Det flöt på.bra. Det gick på 1 vecka och sedan var det vårat. "
Gunnar L11 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt bra bemötta och mäklaren levde upp till våra förväntningar. Tydlig och bra kommunikation. Vi är supernöjda. "
Victor P15 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väl och trevligt bemött av en kompetent mäklare som mer än väl motsvarade mina förväntningar."
Camilla U18 veckor
Verifierad kund
"Kunmig och trevlig bra uträkning och lätt att förstå"
Maritta S35 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda med vår mäklare! Erfaren, med god lokalkännedom och gott omdöme. Vi fick flera kloka tips under försäljningen. Trevligt sätt mot både säljare och köpare."
Peter H35 veckor
Verifierad kund
"Trevligt! Ordning och reda! Allt som det ska vara!"
Camilla P39 veckor
Verifierad kund
" "
Jesper E40 veckor
Verifierad kund
"Proffsig mäklare, vänligt bemötande, bra information, är mycket nöjd kund."
Tuire L58 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet var toppen, klar och tydlig. Förväntningarna var det dagsläget, läs världen, gav men mäklaren var positiv, bra och stöttande. Mäklaren och mäklarassistenten var mkt förstående för vår privata situation, enkel/enkla att kommunicera med med andra ord alltigenom trevligt, proffsigt men ändå personligt bemötande."
Lena Elisabet L71 veckor
Verifierad kund
"Blev vänligt och proffsigt bemött. Mina förväntningar om en snabb affär uppfylldes mycket väl. Det hela gick smidigt och bra.Vi fick all önskad hjälp. Jag och min man har kommit överens om att ge högsta betyg till mäklaren och mäklarfirman. MVH Linnea Perttu"
Linnea P80 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt bra bemötta där mäklaren var flexibel för visning och gav bra information. Allting har gått smidigt och bra. Tack!"
Vedran B81 veckor
Verifierad kund
"Annelie gjorde verkligen allt så jag fick min dröm sann "
Ellenor E82 veckor
Verifierad kund
"Ett riktigt bra och informativt bemötande av mäklaren. Proffsig marknadsföring av mitt objekt."
Leif L92 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bra och proffsigt bemötande från Mäklare Anne-lies som verkligen gjorde mer än man kan förvänta sig för att sälja mina föräldrars hus. Från första kontakt tills idag genomförd försäljning så har hon hela tiden jobbat proaktivt och informativt. Trots att vi under hela processen varit i Stockholm och inte kunnat vara på plats pga av pandemin så har allt verkligen fungerat över förväntan. Rekommenderar starkt Husman Hagberg i Katrineholm"
Karl Johan Peter S114 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, kunnig och korrekt på ett fint sätt! "
Rakel K125 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Fredsgatan 46, 641 31 Katrineholm
Öppettider
  • Måndag-torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Fredsgatan, 641 31 Katrineholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Söderstam

Andreas Söderstam

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Katrineholm / Vingåker

sven
Sara Leindal

Sara Leindal

Säljkoordinator

Säljkoordinator/assistent

Katrineholm / Vingåker

sven
Elin Karlsson

Elin Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Katrineholm / Vingåker

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg