Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Katrineholm / Vingåker

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Katrineholm och Vingåker

Katrineholm är den lilla sörmländska staden som har nära till allt. Staden omges av ett varierande landskap med större och mindre sjöar samt vattendrag. Bra kommunikationer med tåg och buss gör det enkelt att pendla till de närliggande större städerna Norrköping, Linköping och Örebro. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Katrineholm eller Vingåker gör du klokt i att anlita en mäklare som har stor kunskap om kommunen och de olika bostadsområdena. Våra erfarna mäklare i Katrineholm och Vingåker kan visa lämpliga objekt i Valla, Sköldinge och Läppe. Välkommen till oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta hem eller sälja din nuvarande bostad.

Att bo i Katrineholm eller Vingåker

Genom att köpa hus i Katrineholm eller Vingåker ger du dig förutsättningar för att bo nära insjöar, skog och natur. Här finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv och i kommunen finns ett flertal idrottsföreningar. KVBS och Vingåkers Volleybollklubb bedriver barn- och ungdomsverksamhet och det finns långt framskridna planer på att bygga en ny ishall på Backavallen. Den 1200 kvadratmeter stora Katrineholms skatepark ligger intill aktivitetshuset Perrongen. Perrongen är öppet för ungdomar mellan 13 och 25 år. Unga familjer som inte vill bo i centrala Katrineholm eller Vingåker, söker sig gärna till kommunens mindre samhällen Strångsjö och Julita Högsjö.

Köpa, värdera eller sälja hus i Katrineholm / Vingåker

Katrineholm är en stad som ruvar på många smultronställen och här finns mycket att upptäcka. Sävstaholms äpplet är en syrlig äppelsort vars moderträd fortfarande står kvar på sin ursprungsplats i Vingåker, men numera omgiven av villaområden istället för åkrar och ängar. Duveholms herrgård och Beckerhov herrgård ligger båda vackert belägna vid sjökanten och här finns möjligheter att äta en god middag, fiska kräftor eller ströva runt i naturen. Våra mäklare i Katrineholm/Vingåker kan visa objekt i populära Laggarhult, ett område med villor, parhus, och lägenheter. Kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Katrineholm eller Vingåker. Här bor du nära naturen och har bra kommunikationsmöjligheter.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Tisdag 16/7, 13:00

Besöksadress

  • Fredsgatan 46, 641 31 Katrineholm
Öppettider
  • Måndag-torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Fredsgatan, 641 31 Katrineholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Söderstam

Andreas Söderstam

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Katrineholm / Vingåker

sven
Elin Karlsson

Elin Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Katrineholm / Vingåker

sven
Jenny Lundborg

Jenny Lundborg

Säljkoordinator

Säljkoordinator/Kontorsansvarig

Katrineholm / Vingåker

sven

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Norrköpingsmäklarna AB, Katrineholm
Org.nr. 556618-4445