Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Katrineholm / Vingåker

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Katrineholm och Vingåker

  Katrineholm är den lilla sörmländska staden som har nära till allt. Staden omges av ett varierande landskap med större och mindre sjöar samt vattendrag. Bra kommunikationer med tåg och buss gör det enkelt att pendla till de närliggande större städerna Norrköping, Linköping och Örebro. När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Katrineholm eller Vingåker gör du klokt i att anlita en mäklare som har stor kunskap om kommunen och de olika bostadsområdena. Våra erfarna mäklare i Katrineholm och Vingåker kan visa lämpliga objekt i Valla, Sköldinge och Läppe. Välkommen till oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta hem eller sälja din nuvarande bostad.

  Att bo i Katrineholm eller Vingåker

  Genom att köpa hus i Katrineholm eller Vingåker ger du dig förutsättningar för att bo nära insjöar, skog och natur. Här finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv och i kommunen finns ett flertal idrottsföreningar. KVBS och Vingåkers Volleybollklubb bedriver barn- och ungdomsverksamhet och det finns långt framskridna planer på att bygga en ny ishall på Backavallen. Den 1200 kvadratmeter stora Katrineholms skatepark ligger intill aktivitetshuset Perrongen. Perrongen är öppet för ungdomar mellan 13 och 25 år. Unga familjer som inte vill bo i centrala Katrineholm eller Vingåker, söker sig gärna till kommunens mindre samhällen Strångsjö och Julita Högsjö.

  Köpa, värdera eller sälja hus i Katrineholm / Vingåker

  Katrineholm är en stad som ruvar på många smultronställen och här finns mycket att upptäcka. Sävstaholms äpplet är en syrlig äppelsort vars moderträd fortfarande står kvar på sin ursprungsplats i Vingåker, men numera omgiven av villaområden istället för åkrar och ängar. Duveholms herrgård och Beckerhov herrgård ligger båda vackert belägna vid sjökanten och här finns möjligheter att äta en god middag, fiska kräftor eller ströva runt i naturen. Våra mäklare i Katrineholm/Vingåker kan visa objekt i populära Laggarhult, ett område med villor, parhus, och lägenheter. Kontakta oss när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Katrineholm eller Vingåker. Här bor du nära naturen och har bra kommunikationsmöjligheter.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Fredsgatan 46, 641 31 Katrineholm
  • Måndag-torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

  Postadress

  • Fredsgatan, 641 31 Katrineholm

   Våra medarbetare

   Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

   Vill du sälja med oss?

   Bli kontaktad av en mäklare

   * Obligatoriska uppgifter

   Tjänster och information

   Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

   HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   Om HusmanHagberg